Öncelikle herkese iyi forumlar, iyi oyunlar diliyorum.
Günlüğümü okuyup takip edenlere teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar aktif olmaya, sizleri sıkmadan bir oyunda neler yapılabilirse yapmaya çalışıyorum ve bundan keyif alıyorum.

Bir müddet Örümcek salgısı ve Peplit kolorotoksin düşürmeye çalıştım. Sansım yaver gitmedi düşüremedim. Daha sonra meteor bölgesinde biraz savaştıktan sonra sunucu yavaş yavaş canlanmaya başladı.
Gaffar için büyücü arayanlara gelebileceğimi söyledim ve beni gruplarına dahil ettiler. Hemen üzerimdeki Transformatör eşyaları ve Yıldırım 2 tılsımını çıkartıp, Kıyamet Eşyalarımı ve Meteorit 1 tılsımı taktım ve bölgeye giriş yaptık. Grupta sanki farklı bir hava vardı. Sanki herkes 10 yıldır birlikteymiş gibi eğlenceli bir şekilde ilerliyorduk.
Genelde Gaffara varana kadar sıkılırım ama bu sefer zamanın nasıl geçtiğini anlamadım diyebilirim. Stuarta çoktan gelmiştik, bombaların yanından usulca geçip köşede beklemeye başladık bombalar gider gitmez hemen kesime başladık.

Sevgili Semihayı Gaffar Bey'in yanına yolladıktan sonra herkes yerine geçmek üzere harekete geçti..

Semiha'nın direnç kırması başımıza dert olmuştu. Bir an önce etkisiz hale gelmesi gerekiyordu.Tank Gaffar Bey'i bir müddet oyaladı o sırada biz Semihayı hallettik.

Semiha'nın ölüşünü izleyen Gaffarın suratı çok korkunç bir hal almıştı. Hemen kendimizi toplayıp saldırdık. ''Size acıyorum'' nidaları atarak oda bize saldırıyordu. Hatasız, temiz bir iş çıkardık ve Gaffar Bey'i tek seferde öldürmeyi başardık.
Bundan bir ay önce kadar, Transformatör asa üretme çabalarım sırasında çektiğim bir Ganoderma görseli buldum. Bunu da sizinle paylaşmak istedim.

Emeği geçen herkese teşekkürler.
To be continued...