xTüRKiYex - Meran Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: xTüRKiYex - Meran Günlüğü

Mesaj gönderen osmturk »

GÜNCEL- İnternet problemlerimden dolayı dün paylaşım yapamadım.
Öncelikle herkese iyi forumlar, iyi oyunlar diliyorum.
Günlüğümü okuyup takip edenlere teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar aktif olmaya, sizleri sıkmadan bir oyunda neler yapılabilirse yapmaya çalışıyorum ve bundan keyif alıyorum.

Resim
Bir müddet Örümcek salgısı ve Peplit kolorotoksin düşürmeye çalıştım. Sansım yaver gitmedi düşüremedim. Daha sonra meteor bölgesinde biraz savaştıktan sonra sunucu yavaş yavaş canlanmaya başladı.
Gaffar için büyücü arayanlara gelebileceğimi söyledim ve beni gruplarına dahil ettiler. Hemen üzerimdeki Transformatör eşyaları ve Yıldırım 2 tılsımını çıkartıp, Kıyamet Eşyalarımı ve Meteorit 1 tılsımı taktım ve bölgeye giriş yaptık. Grupta sanki farklı bir hava vardı. Sanki herkes 10 yıldır birlikteymiş gibi eğlenceli bir şekilde ilerliyorduk.
Genelde Gaffara varana kadar sıkılırım ama bu sefer zamanın nasıl geçtiğini anlamadım diyebilirim. Stuarta çoktan gelmiştik, bombaların yanından usulca geçip köşede beklemeye başladık bombalar gider gitmez hemen kesime başladık
.

Resim
Sevgili Semihayı Gaffar Bey'in yanına yolladıktan sonra herkes yerine geçmek üzere harekete geçti..
Resim
Semiha'nın direnç kırması başımıza dert olmuştu. Bir an önce etkisiz hale gelmesi gerekiyordu.Tank Gaffar Bey'i bir müddet oyaladı o sırada biz Semihayı hallettik.
Resim
Semiha'nın ölüşünü izleyen Gaffarın suratı çok korkunç bir hal almıştı. Hemen kendimizi toplayıp saldırdık. ''Size acıyorum'' nidaları atarak oda bize saldırıyordu. Hatasız, temiz bir iş çıkardık ve Gaffar Bey'i tek seferde öldürmeyi başardık.
Bundan bir ay önce kadar, Transformatör asa üretme çabalarım sırasında çektiğim bir Ganoderma görseli buldum. Bunu da sizinle paylaşmak istedim.
Resim
Emeği geçen herkese teşekkürler.
To be continued...
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

GÜNCEL
Oyuna giriş yaptım. Oyunun canlanmasını beklerken, Sivri Ada'da bir saate yakın maden çektim. Amacım Ganodermaydı ama çıkmadı Dört yapraklı yonca ve Budaksız Abanozu kasaya koyup Sivri Ada'dan ayrıldım.
Resim
Resim
Neferler oyuna girmeye başladıkça grup bölgeleri için büyücü aramaya başladılar. En sevmediğim boss GBMX olduğu için giresim yoktu. Fakat çoğu kişi GBMX kesmeye gidiyordu. El mahkum bende gruplarına dahil oldum. Böylelikle bir Çemberlitaş macerası daha başladı.
Resim
Yol Savaşçısını kesmemiz çok kısa sürdü fakat kimse item,materyal alamadı.
Resim
İlk kesmeye çalıştığımız zamanları hatırlıyorum da iki üç saatte buraya kadar gelip kesemeden döndüğümüz günler gözümün önüne geliyor şimdi ise kesimi bir dakika bile sürmüyor.
Gmbx kestikten sonra hala vaktim vardı bu süre zarfı içerisine bir Gaffar sığdırdım ve grup bölgesine girdik.
Resim
Stuart efendi her zamanki yerinde bizi karşıladı.
Resim
Semiha hanım kızımız da Gbmx ve Stuart Efendi ile aynı kaderi paylaştı. :)
Resim
Gaffar Bey bölgenin asıl sahibi. Bunca yolu Gaffar Bey için teptik. Ve o çok değerli madalya koleksiyonuma yenisi eklendi.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
To be continued...
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

GÜNCEL
Sunucu çok sakin yapacak hiç bir şey yok. Fazla aktif olamadım bugün. Oyuna girip sadece ticaret yapmakla yetindim.
Resim
Önceden düşürmüş olduğum 2 adet Örümcek Salgısını sattım. Ufak bir pazarlıkla aklımdaki fiyatın üstünden satmayı başardım karlı bir alışveriş oldu benim açımdan. .
Resim
Biriktirdiğim el emeği göz nuru latex ve ipeklerimi bir koleksiyoncuya güzel bir fiyattan sattım. :) Bu günü sadece ticaret ile geçiridim.
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

GÜNCEL
Sevgili günlük diyerek başlamak istiyorum :) bugün oyuna girdiğimde ilk olarak Sivri Ada'da biraz maden çekmeye çalıştım fakat bir türlü saf maden çıkaramadım.
Bir süre sonra Çemberlitaş bölgesine ekip toplanmaya başladı. 5 (boss) a büyücü aradıklarını gördüm gruplarına dahil olmak için Meteor Bölgesine gittim ve bölgeye giriş yaptık.
Bu seferki bölge biraz uzun sürecek diye düşünürken grubun ne kadar pratik olduğunu görünce bu fikrim değişti :)

Resim
İlk olarak Yol Savaşçısını etkisiz hale getirdik. Fazla zorlanmadan öldürmeyi başardık.
Resim
Ardından yol üzerindeki canavarları öldürüp X e doğru devam ettik.
Erg yolunu temizleyip Erg küresini etkisiz kıldık.
Gbmx için gerekli olan hazırlıkları tamamladık ve kesime başladık. Kesimin ardından torbayı açtğımda Transformatör eşyalar içerisinden tek eksiğim olan Transformatör ayakkabı ile karşılaştım.

Resim
Stuart'ın hiddetini fazla almamdan olacak ki Stuart buz vuruşlarıyla beni öldürmeyi başardı.
Şifacının diriltme süresi olduğu için yeniden canlandım tam da o sırada Stuart öldü.

Resim
Semihayı Gaffar Bey'in yanına yolladıktan sonra herkes yerini aldı.
Semiha'nın Direnç Kırma yeteneği yüzünden tank çok zorlanıyordu bir an evvel Semihayı öldürmemiz gerektiğini anladık, var gücümüzle Semiha'ya yetenek yağdırmaya başladık.
Nitekim Semiha buna fazla dayanamadı.

Resim
Semiha öldükten sonra Gaffar Beyi öldürmesi daha basit bir hal aldı.
Semiha'nın direnç kırma yeteneği olmadan Gaffar daha az vurmaya başladı. Bizde bunu fırsat bilip, hatasız bir kesim ile Gaffar'ın da sonunu hazırladık. Ardından Dinozor ve Ejderha iksirlerimizi almak için İstihbarat Subayını öldürdük.
Tüm bölgeyi hercü merc ettiğimiz halde 2 3 parça eşyadan fazlası elimize geçmedi.

Bitlixşifa,ChopsueyÖLÜyadaDİRİ,MoRTaLDanCee,djYanDanqeLL
To be continued...
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

GÜNCEL
S.a sevgili günlük :) vize haftası yaklaşıyor dersler gittikçe hararetlendi. Sıkıcı bir okul maratonundan sonra kafa dağıtmak için oyuna giriş yaptım. Bu sefer sunucu tenha değildi.
Elektrik eşyalarımdan tek eksik olan Alternatör yüzük almak için Kenan'a gitmeye karar verdim art arda iki kez girdim fakat hüsranla sonuçlandı.

Resim
Motorinden eksiğim olmadığı için bir şey düşmemesine üzülmedim.
Resim
Kenan'dan yüzüğü alacağıma ne kadar inansam da sevgili Kenan bu kıyağı bana yapamadı.
Resim
İkinci girişimizde grup daha seri gittik. Motorine geldiğimizde grubumuzda bulunan iki arkadaş düştü girmesini bekledik gelmeyince kesip yolumuza devam etmek zorunda kaldık.
Nitekim bölgeden çıktıktan bir yarım saat sonra düşme sebeplerinin elektirk kesintisi olduğunu öğrendik.
Motorinden gene bir şey düşmedi.

Resim
Kenan'dan bu sefer de elim boş döndüm.
Kenan'dan umduğumu bulamayınca şansımı bu kez Gaffar'dan yana denemek istedim.
Resim
Grup bölgesine giriş yaptık ufak tefek aksilikler yaşasak bile sağ salim Stuart'a geldik. Stuart'dan fazla hasar almamak için aramızdan bir kişi buz direncini 1000 yapıp kesime başladık.[/b]
Resim
Klasik bir Semiha kesimi. Tank Gaffar'ı oyalıyor bizde Semihayı etkisiz hale getiriyoruz.
Resim
Ve Gaffar Bey'den o çok sevdiğimiz madalyalar...
Emeği geçen herkese teşekkürler...
To be continued...
ilkere
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ilkere »

Transformatör ayakkabın hayırlı olsun. Güzel bir iş çıkartıyorsun inşallah kenandan da umduğunu bulursun. iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

ilkere yazdı:Transformatör ayakkabın hayırlı olsun. Güzel bir iş çıkartıyorsun inşallah kenandan da umduğunu bulursun. iyi forumlar
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

GÜNCEL
Herkese iyi forumlar, iyi oyunlar. Her zamanki gibi oyuna giriş yaptım. Bugün farklı şeyler yapmak istiyordum fakat sunucunun durumu ortada fazla seçenek yok.
İlk olarak şansımı Büyük Hol'de aradım düşen her torbadan tılsım çıktı bunun iki türlü anlamı olduğunu düşündüm :)birincisi bugün sana salgı yok, ikincisi, az daha kes düşecek düşecek :) ne yazıkki birincisi oldu umduğumu bulamadım.

Resim
Birinci
Resim
İkinci
Resim
Ve üçüncüsü
Her seferinde bu seferki kesin salgı düşüncesiyle açtım. Maalesef hiç birisinde salgı yoktu.
Şansımı bu sefer Gaffar'dan yana denemek istedim. Holden çıktım ve bir Gaffar grubuna dahil oldum.
Resim
Stuart kesimi bir haylı basit oldu. Gaffardan alcağım itemleri hayal ederek yolumuza devam ettik.
Resim
Semiha'dan ihtiyacım olmasada Kıyamet Pantolon düştü. Düşmesi beni hayal kırıklığına uğrattı.
Düşmüyor diye ürettiğim bir itemi daha sonradan düşürünce böyle hissediyorum:) madalyalara bakarsak genede pişman değilim :) ürettiğime

Resim
Gaffar'dan da nur topu gibi madalyalarımızı aldıktan sonra bölgeden ayrıldık.
Tanka Taş Kanat Balta düştü fakat kendisinde mevcuttu.

Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
To be continued...
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

GÜNCEL
Herkese iyi forumlar,iyi oyunlar.
Oyuna girsem mi girmesem mi uzun uzun düşüntükten sonra girmeye karar verdim. Artık oyun eskisi kadar canlı, eskisi kadar heyecanlı değil. Git gide oyun daha sıkıcı hal almaya başlıyor.
Buna rağmen sunucuya sıkı sıkıya tutunan insanları görmekte mutluluk veriyor. İnanıyorum ki eski günlere kavuşacağız.
Günlerce Gaffara girebilmek için beklediğimiz Çemberli Taşın önünde taş çatlasın bir yada iki grup.
Şu anda Gaffar maksimum yarım saat veyahut kırk dakika sürüyor. Ben o iki,üç saatte kestiğimiz zamanları da özlüyorum.
Her neyse iç karartmaya gerek yok tekrar bir Gaffar operasyonu için bölgeye giriş yaptık.

Resim
Stuartı kesmeden direkt Semiha'ya gitmekte süreyi bir hayli kısaltıyor.
Semihayı kesmesi biraz daha zor olsa da işi bilen bir ekiple bir kaç kez denemenin ardından Gaffar'ın yanına yollamayı başardık ve kestik.

Resim
Semiha hanım kızımızın attığı direnç kırmalar olmayınca tank daha az hasar alıyor. Semihayı bu şekilde kestikten sonra Gaffar Beyi kesmek daha kolay oluyor.
Resim
Semiha ve Gaffarı öldürdükten sonra, Stuart Efendiyi kesmek üzere karabasanların arasından geçip Stuart'a vardık ve öldürdük.
Tekrar girme kararı aldık. Grubumuzda bulunan bir arkadaş başka bir Tankın geleceğini ona söz verdiğini söyledi ve tekrar girdik.
Resim
Aynı taktikle Semiha'ya ulaştık ve kesimi gerçekleştirdik.
Resim
2200'üncü madalyamı Gaffar Beyin elinden almak beni mutlu etti :)
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

GÜNCEL
Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.
Dün gece saatlerinde ufak bir seyahate çıktım ve aşırı yoruldum. Oyuna girdim takriben iki saat kadar aktif oldum. Bu zaman zarfı içinde Sancak Savaşına katıldım.(kuzenimin şifacısı ile)
Daha sonra bir el Gaffar attıktan sonra oyundan ayrıldım.

Resim
Kıyasıya bir mücadele başladı. Arzlar şifacı açısından daha zengin olduğu için ölen fazla olmadı ve mücadeleyi biz kazandık.
Resim
GM Elwing ödülümüzü taktim etti ve salondan ayrıldık.
Resim
Bir gruba dahil oldum ve Gaffar Bey'in yolunu tuttuk.
Hala çok yorgundum bir an önce Gaffar'a varmamız gerekiyordu. Stuart'a kısa sürede geldik ve öldürdük.

Resim
Herkes yerini aldı. Tankın verdiği saptırma ile beraber Gaffar Beyin canını 91-93 arası yaptık.
Ardından hep beraber Semiha'ya döndük. H
Herkes alacağı itemlerin hayali ile sağlı sollu Semiha hanım kızımıza yeteneklerini yağdırdı :) buna daha fazla dayanamayan Semiha ebedi istirahatine çekildi.

Resim
Gaffar Beyi hatasız, temiz bir şekilde kestik. Grubumuzda bulunan birisinin acil çıkması gerekiyordu.
Bu yüzden de İstihbarat Subayını kesemeden bölgeden ayrıldık.

Resim
Tek eksiği Transformatör Asa olan, aynı loncada bulunduğum (xALMİRAx) bir kez daha hayırlı olsun demeyi bir borç bilirim :)
To be continued...

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön