Rosafin yazdı:Hayırlı olsun diyelim her ne kadar Server'da Raiders namına birşey göremesekte....
o konu seni ilgilendırdiqini düşünmüyorum Duru.
Neden ilgilendirmesin ki Alem oyun aynı oyun sunucu aynı sunucu hatta klan aynı surece oldugu sürece herkesi ilgilendirebilir hatta 1 seviye oyuncuyu bile... :ugeek:
Bizim aramızda yaşanılan değerler 3. şahıs insanları alakadar etmez bu doğru.
Bunlarada takılmamak gerekir sercan illa benim yaptığım şeyler falanca elemanı kapsar diye birşey yok yani.
Gerek yok RoA yı göremiyoruz felan diye RoA geldiginde kimler önlemeye çalıştığını loncamdaki adamı çıkartmayı zorladığını çok iyi biliyorum kimse laf etmesin işine baksın biz kendimizi biliyoruz ne yapabiliriz potansiyelimiz nedir ondanda eminiz
Ayrıca RoA artık daha atkif bir şekilde Tılsımda 1 hafta içerisinde bariz belli olacaktır.
ben genelde böyle ucuz numaralar yapanlara ucuz basit insanlar derim taki zaten öye ucuz basit numaralar yapan ucuz ve basit insanlardır adamın işi gücü yok senin charınımı patlatıcak kyfgfbgh her neysen
kabusxbalistikx yazdı:ben genelde böyle ucuz numaralar yapanlara ucuz basit insanlar derim taki zaten öye ucuz basit numaralar yapan ucuz ve basit insanlardır adamın işi gücü yok senin charınımı patlatıcak kyfgfbgh her neysen