Geçmiş olsun allah acil Şifalar versin . Oyuna dönsünü felan boşverin . Yeterki iyileşsin oyuna dönmesede olur .. Umarım eski sağlığına kavuşur .
Şuan yoğun bakımda felan mı ?
MegaxMustafa Dualarımız Seninle
Re: MegaxMustafa Dualarımız Seninle

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
pusula yazdı:Geçmiş olsun allah acil Şifalar versin . Oyuna dönsünü felan boşverin . Yeterki iyileşsin oyuna dönmesede olur .. Umarım eski sağlığına kavuşur .
Şuan yoğun bakımda felan mı ?
Evet

- Noktaxcigdem
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
TANIMAM ETMEM AMA HER ŞEYDEN ÖNCE İNSANDIR BUNU BİLİRİM ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN İNŞAALLAH ÇABUK İYLEŞİR...
~ Ben Ne Adamlar Gördüm Üstlerinde Elbiseleri Yok,Ben Ne Elbiseler Gördüm İçlerinde ADAM Yok .. ! ~
<< Peqasus >><< Wyper >><< Qalpazan >>
<< Peqasus >><< Wyper >><< Qalpazan >>
ALLah AciL şifaLar wersin.Cok ama qerçekten cok sevdiğim bir insan.Kendısıne şifa aiLesine aLLah sabır wersin..
- Kholpashalisesil
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Ben bunu bir arkadaştan duydum, birisi benim yazdığımı alıntı yapmış; Acaba neden ben burda yorum yapmıycakmıyım bir çok üzüldüm diyemiycekmiyim varsın iyileşsin iyi olsun oyuna gelmesin yeter ki iyi olsun şimdi sana ağzımdan geleni saysam ne fayda be dostum beni bilen biliyor bir dost edinmek için oyunda neler yaptığımı Sen biraz kitap oku meselaPerfectmagician yazdı:lan adama bak bi ölücek diyoruz adam ws yapıcaktık karizma alıcaktı felan diyoz sen oyuna iyice takmışsın anlaşılanKholpashalisesil yazdı:o Daha beni kesicek daha karizma satıcam ona Kalkıcak sözü var bana olmaz böyle ama bir an evvel gel dostum çok çok üzüldüm
Benzetme ,istiare,teşbih ses ve cümle sanatları konusunda bilgi al öyle gel buraya ..... Amacın sadece post kasmak değilse....
Mustafa kardeşimin hayati tehlikesi atlattığı için çok mutlu oldum .
Böyle Amacı sadece post kasmak olan Kişiliksiz karaktersiz mahlukları aramızda Barındırmayalım!!!!!!! :idea:(Perfectmagcianmıdır nedir o ona sözüm) Örnek:
İnanmıyanlar aynı gün ve aradan yanlızca dakikalar geçince yaptığı bir yorum linki bakın
Perfectmagician yazdı:lan herkes beni bombalıo ben ölesine post kasıom baksana tüm sayfada perfectmagician yazsın die uraşıomKaRASiS yazdı:sen yokken vardı bu lonca cicimPerfectmagician yazdı:hayırlı uğurlu olsun....
Sadece izliyorum .....

- Kholpashalisesil
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
son gelişmeleri merakla bekliyorum lütfen haberdar edin
Sadece izliyorum .....

mustafanın durumundan haberdar olan varmı ZEYDAN ?
OoOoOo---Kalpsizkurt--oOoOoO
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN!!!
********** BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE,
********** BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE....
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN!!!

********** BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE,
********** BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE....
Çok Geçmiş oLsun ALLAH(C.C) ACil Şifalar Versin..
Son Zamanlarda Nedir Bu Yaprak Dökümü xSSSSS
Son Zamanlarda Nedir Bu Yaprak Dökümü xSSSSS

Büyünün İrfanını Herkez Anlayamaz..!