Barselona da Arda Turanla o resepsiyon benim bu resepsiyon senin gezip selfie çekişiyorlar :mrgreen:SARRAFIII yazdı:Mevlüt dinç olsa bu oyun çok farklı yerlerde olabilirdi.Adamın e.ö tasarımı bile yeter.Hala onun yaptığı geliştirme sayesinde oyun ayakta duruyor.
Nerdesin Mevlüt Dinç...
Bu bir Mevlüt Dinç oyunudur diye oynuyoduk oyunu...
Biri çıksın konuşsun ama cıvıttınız iyice ...
Re: Biri çıksın konuşsun ama cıvıttınız iyice ...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Eminönü haritasını Mevlüt DİNÇ'in mi modellediğini sanıyorsun? :shock:
Konuyu sessizce terk ediyorum arkadaşlar...
Konuyu sessizce terk ediyorum arkadaşlar...
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Aahahahahaha maalesef arkadaşa katılıyorum kendisi Barselonalarda gezip selfie çekip atıyor sadeceaaasd yazdı:Barselona da Arda Turanla o resepsiyon benim bu resepsiyon senin gezip selfie çekişiyorlar :mrgreen:SARRAFIII yazdı:Mevlüt dinç olsa bu oyun çok farklı yerlerde olabilirdi.Adamın e.ö tasarımı bile yeter.Hala onun yaptığı geliştirme sayesinde oyun ayakta duruyor.
Nerdesin Mevlüt Dinç...
Never beleive someone who tells who they are.
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
FevziBey,Zwartan ve bir çok emektar İKV ekibinden ayrıldı.Ortalıkta dolaşan Aralık - Ocak dönemi eklenti paketi söylentileri var.Açıkçası geriye kalan 4-5 GM arkadaş bunu gerçekleştirebilir mi o konuda kesin bir fikrim yok.Ancak şunu söyleyebilirim ki İKV Zwartan,FevziBey döneminde gelişen bir oyundu onların ayrılmasıyla gördüğünüz üzere 2 3 yıldır gelen bir yenilik yok.Bu oyunun şahdamarıydı onlar geriye kalan arkadaşlar bu ayrılan arkadaşlar kadar becerikli mi merak konusu tabii ki.Açıkçası yeni bölge gelse bile büyük bir şey beklemiyorum.Hele ki o bölge aralık ocak döneminde gelmez ise oyun büyük kayıplar verir.

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Selamlar,
Şunu belirtmek isterim ki sunucuda ismini vermek istemediğim bir arkadaşın TTnet müşterisi ile görüşmesinden aldığı bilgiler doğrultusunda oyunda gelişmeler olacak.
Şöyle ki,
49 seviye geleceği dönemlerde TEST Ekibi toplanmıştı ve ara ara sunuculara girilemiyordu test amaçlı..
Tabi bu yazıklarıma bakarak umut besleyin demiyoruz ama yinede beklemek, sabr etmek en doğrusu.
Şunu belirtmek isterim ki sunucuda ismini vermek istemediğim bir arkadaşın TTnet müşterisi ile görüşmesinden aldığı bilgiler doğrultusunda oyunda gelişmeler olacak.
Şöyle ki,
49 seviye geleceği dönemlerde TEST Ekibi toplanmıştı ve ara ara sunuculara girilemiyordu test amaçlı..
Tabi bu yazıklarıma bakarak umut besleyin demiyoruz ama yinede beklemek, sabr etmek en doğrusu.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- byprens
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: M İ R
ttnet müşteri hizmetleri oyunumuzu çözdüyse güncelleme gelir zatenEsadullah yazdı:Selamlar,
SARRAFIII yazdı:Güncelleme gelcekmi????
Açıklayın artık ne biliyorsanız.Milleti bunalttınız.Oyuna girmek yerine forumdan güncelleme yorumu yapıyor millet.
Ey geliştirici ekip UYAN !!!
Şuan açıklama beklediğiniz yetkilileri bu konuda bulabilirsiniz :|
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- METANET
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: HICRET
SARRAFIII yazdı:Mevlüt dinç olsa bu oyun çok farklı yerlerde olabilirdi.Adamın e.ö tasarımı bile yeter.Hala onun yaptığı geliştirme sayesinde oyun ayakta duruyor.
Nerdesin Mevlüt Dinç...
Ikv den önce Mevlüt Dinç'i tanıyor muydun sen.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Eger ttnet yetkilileri güncelleme olabileceğini söylüyorsalar daha neden gizleniyor bu durum adam akıllı bizim devler açıklasın

- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat
Valla açıklama yapmamaları için bir sebep mi diye düşünüyorum ama birşey bulamıyorum neden açıklama yapmıyorlar acaba?
Never beleive someone who tells who they are.