Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen Retaliation »

Merhaba Sevgili günlük

Bugün 2 defa çemberlitaş bölgesine girdim.1.de öfkeden deliye döndüm.İlk defa çtye afk çar sokan gördüm.Yine de insanlık bizde kalsın diye ben ve geri kalan 3 arkadaş sitem etsek de kaldık.Kestik ve boş çıktı.Tek dileğim vardı afk çara bir şey düşmemesi ve düşmedi de.
Resim
Başka bir turda studan sadece köşk madalyonu aldım.
Resim
Ve son olarak.Loncam ile junon atalım istedik.Kestik bana bir şey düşmedi.Ben de anı ölümsüzleştirmek için bir fotoğraf almak istedim,kırmadılar,çekildik.
Resim

Bugünlük de böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Tarih : 27/01/2016

Merhaba sevgili günlük sana DÜN yaptığım işleri anlatacağım.

Bugün tabiri caizse ölümüne kp kastık loncam ve lonca dışındaki birkaç kişi ile.Eminönü'nde başlayan turumuz uzuuuuuun sürdü.
Resim
Resim
Belli bir yerden sonra dolaşarak Arz aramaya başladık ve Komutan'ın aşağısında bir texture hatası ile karşılaştım,dayanadadım aldım ssyi
Resim
Eminönü'nde Arz sayısı azalınca Meteor'a geçip Arz kale'yi bastık.Yeni rütbe aldım.
Resim
Resim
Resim
Sonra loncadaşlarımın da benim de ortak arkadaşımız için Gaffar turu attık.Ne aldı hatırlamıyorum ben yine hüsran.Semiha'da iken bir foto almak istedim.
Resim
Oyundan,loncadan ve forumdan arkadaşım,dostum ve bir elektrik adamı olan OoNİKOLAxTESLAoO yani Seven ile bir kenan atalım dedik.Asırlar sonra ilk Alternator takımı düşürdüm.
Resim
Doymadık çıktık tekrar Eminönü'ne,başladık tekrardan Arz arayışına.6 kişilik grup tamamdı ama bizde bir şey eksikti;Şifa.Aslında grupta şifa vardı ama gazapçıydı sanırsam.Arzlar mübarek ordu toplamışlardı.Biz de klanı ateşledik,gelen olmadı.Dayanamadım geçtim şifama,başladık Arz avına.
Resim
Resim
Resim
Tabi Sonradan loncamızdaki şifa arkdaş da geldi ama sancağı basmamıza yetişti. :)

Dünün olayları böyleydi günlük,umarım bugün de yazmaya çalışırım sana.
Resim
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Öncelikle adam gibi adam olan loncanıza davet ettiğiniz için OoNİKOLAxTESLAoO ve Retaliation arkadaşlarıma çok tesekkür ederim :)

Uzun zamandır sancak baskınına katılmamıştım , güzel bir baskın oldu , tek tek tebrik ederim herkesi :D
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Sevgili günlük bugün etkileyici bir şey olmadığı için fotoğraf ve yazı yazmak istemedim. Yakın zamanda inşallah güzel şeylerle karşılaşırız
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili günlük

Bugün birazcık gaf attım.İşte düşenler.

Resim
Resim
Bunlar da tankımla studan düşürdüklerim
Resim
Resim
Tankım İle Gaffardan düşürdüklerim
Resim
Resim
Resim
Resim
Son olarak loncam ile beraber Kenan atalım dedik.Ben büyücüm ile geldim.Düşüneni kestik birşey düşmedi ama ben bir foto almak istedim.
Resim

Bugünlük bu kadar günlük,sonraki yazıda görüşmek dileğyle.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük

Bugün fazla aktivitede bulunmadım.Sadece şifama asa basmak için lazım olan son 8 Ganoderma ve 11 Saf platin için arayışa koyuldum.Ganodermalar tamam ama 8 saf platinim eksik.Buradan bana 4 Saf Platin veren Sevgili Dostum OoNİKOLAxTESLAoO'ya teşekkür ederim.

Resim
Resim

Bugün kısaydı günlük,ama durumum belli.Yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.Hoşçakal.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

MERHABA SEVGİLİ GÜNLÜK.BUGÜN O TOZLU DUMANLI,SİSLİ,BİR O KADAR PUSLU VE ACIMASIZ OLAN ÇT'DAN DÜŞÜREMEDİĞİM ASAMI MEVLANA ASAMI ÜRETMİŞ BULUNUYORUM.

Oyundan Arkadaşlarımla bu anın sevincini yaşamak istedim,ancak Emre yani OoNİKOLAxTESLAoO oyundan düştü ve bize yetişemedi.Kendisini 25 dkka kadar bekledik gelmedi,biz de mecburen bastık. :)

Daha öncesinde kendisine güzel günlerin bizi beklediğini dile getirdim.İçimden bir huzur tufanı geldi geçti.Duygulandım...
Resim

Ardından Emre gelmese de Ben ve bizim ortak arkadaşımız Serkan ile,oyundaki en sevdiğim nokta olan Ufkabakan tepesine çıktık.Dipnot da vererek asamı bastım.
Resim
Resim

Aylardır Motorin'den düştüğünden beri bana arkadaşlık yapan İbni Mor asa ile duygusal bir konuşma yaparak ayrıldık,kendisini hiçbir zaman unutmayacağım.Çünkü zor zamanlarda hep yanımdaydı.
Resim

Klasik Karakter pozlarım.Taktım elime Mevlana Asa'yı aldım fotoğraf karemi.
Resim

Dururmuyum Yılbaşında indirimde iken aldığım Silah Yükseltme'yi kullanarak Asa'mı yükselttim.Şimdi sabahı bekliyorum ama işte olacağım.Akşam dönüşte bakacağız artık.Son olarak paintten düzenleme yaptım biraz berbat olmuş. :)
Resim

Bugünlük de böyleydi günlük,başka yazıda görüşürüz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Luighy »

Çok güzel Hayırlı Olsun bir sorum var normalde iyileştirme süresi kaç saniye 15. Seviyedeki iyileştirmede
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

İyi günde olsun kötü günde olsun dostlarıma hep yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada kp olayı o gün çok güzel 4 kişinin bana daldığı ve kesemediği anı unutamıyorum. 3 kişiyi almıştım ama büyü oynamak bir zanaattir. Mev asan hayırlı olsun net bağlantım koptu ve şu saatte anca geldi. Not ttnet kullanmıyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Luighy yazdı:Çok güzel Hayırlı Olsun bir sorum var normalde iyileştirme süresi kaç saniye 15. Seviyedeki iyileştirmede
Öncelikle teşekürler. Tılsımsız iyileştirme yenilenme süresi 5 saniyedir. Resimdeki tılsım sadece 4 saniyeye düşmesini sağlar.
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön