Vezirx'in Günlüğü -Teşkilat-

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Re: Vezirx'in Günlüğü -Teşkilat-

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Merhaba günlük,
Bu gün fazla bir şeyler yapamayacağım sanırım. Can sıkıntısından bişeyler yaptım :D
Güncelleme gelmedi fakat biz hayallerimiz ile bir şeyler ekliyoruz resimlere :)
Resimde ki kılıç oyunda ki Latif'i anımsatıyor. Belki Latif kılıcının bir üst kademeye yükseliş hali felan olabilir :shock:
Olur mu olmaz mı bilemeyiz biz önerimizi sunarız gerisi geliştirici ekibe kalmış :)
Resim

Sevgiler ve saygılar arkadaşlar!
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Vezirx27 yazdı:
Merhaba günlük,
Bu gün fazla bir şeyler yapamayacağım sanırım. Can sıkıntısından bişeyler yaptım :D
Güncelleme gelmedi fakat biz hayallerimiz ile bir şeyler ekliyoruz resimlere :)
Resimde ki kılıç oyunda ki Latif'i anımsatıyor. Belki Latif kılıcının bir üst kademeye yükseliş hali felan olabilir :shock:
Olur mu olmaz mı bilemeyiz biz önerimizi sunarız gerisi geliştirici ekibe kalmış :)
Resim

Sevgiler ve saygılar arkadaşlar!

Önerilerimiz Sadece Beğenmelerine kalmış :D yani doğru bir öneri bile sunsak , onların isteğiyle düzenlemeler yapılır.
Kullanıcı avatarı
Naveran
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Naveran »

Merhabalar Vezirx27;

Günlüğünüzü ilgiyle takip etmekteyiz. Kullandığınız üslup ve görselleriniz çok hoş, fakat biraz daha sık paylaşımda bulunmanızı tavsiye ederiz. İlaveten; 06-31 Mart tarihleri arasında düzenlenen Kıyamet Günlükleri etkinliği kapsamında, etkinlik süresi içerisinde günlük tutan oyuncularımıza motivasyon amaçlı ufak tefek hediyeler vermeyi düşünüyoruz. Oyuna girdiğiniz günleri ve saatleri bize özel mesaj yoluyla belirtirseniz size de ufak tefek sürprizler yapmak isteriz. :)

İyi eğlenceler.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

SuhanPerdaz yazdı:Merhabalar Vezirx27;

Günlüğünüzü ilgiyle takip etmekteyiz. Kullandığınız üslup ve görselleriniz çok hoş, fakat biraz daha sık paylaşımda bulunmanızı tavsiye ederiz. İlaveten; 06-31 Mart tarihleri arasında düzenlenen Kıyamet Günlükleri etkinliği kapsamında, etkinlik süresi içerisinde günlük tutan oyuncularımıza motivasyon amaçlı ufak tefek hediyeler vermeyi düşünüyoruz. Oyuna girdiğiniz günleri ve saatleri bize özel mesaj yoluyla belirtirseniz size de ufak tefek sürprizler yapmak isteriz. :)

İyi eğlenceler.

İlginizden dolayı teşekkürler,
Yoğun iş hayatımdan ziyade yeni taşındığım eve geldiğimden beri internet sıkıntım var hala gelmedi :D
Oyuna giriş saatimi belirteceğim ama kendimce ben böyle mahcup olurum. Sadece yan yana bir fotoğraf çekilip günlüğümde renkli bir paylaşıma sebep verebilirsiniz :) İlginiz gerçekten çok hoş (: iyi çalışmalar
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Resim

Merhaba okumaya değer sevgili günlüğüm!

Bu gün diğer günlerden farklı bir şey yaşadım. Normalde saatlerde yaşadığım şeyleri burada satırlara dökerken şimdi oyunda yaşadığım değerli dakikaları burada paylaşacağım (:
Kıyamet Günlükleri yarışması için bir öneride bulunmuştum ve bunu göz önünde bulundurmuşlar ve uygulamaya geçmişler. Çok memnun oldum bir o kadarda sevindim :P
Uzun zamandır oyunculara böyle bir ilgi gösterilmedi diye biliyorum, şahsen ben görmedim :D
Her zaman parlak fikirlere sahip olan ve tanıştığım günden beri sevgisinin sıcaklığını ve samimiyetini belli eden
AFRASiYAB arkadaşıma buradan sevgilerimi sunuyorum :)
Oyun içerisinde vermiş olduğu materyal içinde teşekkürlerimi sunuyorum manevi değeri bende çok ayrı kasamın bir köşesinde saklıyor olacağım.
Resim
Oyun alttayken Etkinlik Salonuna çekmiş karakterimde duvara toslamış :)
- ''Sakin ol şampiyon'' diyerek başlattı tatlı ve kısa sohbeti ;)
Resim
Resim
O anki samimiyet'den çantamda ki bir eşyayı hediye etmek istedim fakat böyle bir şey yapamam dedi (:
Resim
Son olarak'da kameralarımıza pozumuzu verdik ve daha fazla oyalamamak adına kısa sohbetimize son verdik :)
İlgilerinden dolayı tüm yetkili arkadaşlara teker teker teşekkür ederim. Yeni göreve başlayan arkadaşlarında yolları açık olsun.
Kullanıcı avatarı
SoNSiGaRa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: L I L

Mesaj gönderen SoNSiGaRa »

Ellerine Saglık Özenle Hazırlamışsınız Basarılarınızın Devamını Dılerım.... :ugeek:
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Vezir'im ellerine sağlık özellikle grafiksel fotolarına hayranım, eğer içlerinden aldığım olursa hoş göresin :) Takipteyiz :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Resim

Merhaba sevgili Kıyamet Günlüğü takipçileri,
Eve geçeli nerdeyse 1 ay olacak internetim hala yok :) Telefona internet paketi yapa yapa bir hal oldum buna en kısa zamanda çözüm bulmam gerekli (:
Evet günlüğüm bu gün oyuna giriş yaptığımda '' Arayan Bulur '' Etkinliği düzenleniyordu. Bende günlüğümde güzel bir görüntüye sebep verebilir diye düşündüm fakat Elwing'i uzun arayışlar sonucu bulamadım :D
Arayışıma öncelikle ile Antrepodan başladım.
Resim
Daha sonra bir kaç ip uçları verildi gözler Meran Şehrine doğru bakmaya başladı :) Hemen hızlı bir şekilde oraya doğru yol aldım. İyi güzel Elwing Meran Şehrinde'de kocaman şehir ara dur :D
Çıktım durdum en tepelere..
Resim
Umudum yoktu ama gitmişken bir İflise'de bakayım dedim.
Resim
İleride öldüm. Elwing ise en aşağıda ki Gongdaymış :twisted:
Daha sonra Loncaya baktım ki kalabalık. Kalabalık Lonca bir arada olursa ne olur ? Tabi ki Klan Savaşları ! ;)
Top Kapı'da toplandık. Bende Şifacı karakterim olan xVEZİRx'e giriş yaptım.
Resim
Sırayla olmak üzere ilk Emin Önü bölgesine geçiş yaptık.

- Emin Önü -

Resim
Resim
İçimizde ki savaşma isteğide hepimizin bir araya gelişi ile tavan yapmış bulunuyordu :)
O an ki hırsımızdan karşımıza çıkan ilk büyücüyü hungarca bir şekilde öldürdük :D
Resim
Daha sonra başka kimse olmadığından Arz Sancağa uğradık bir kaç Arz Muhafızı kovaladık.
Resim
Daha sonra Klan'dan
Gazap 1 IIIalınır yazısını gördüm. En son Meteorit 1 ile kafa kafaya almıştım, yine aynı taktik ile + 30 m alarak Tılsımı verdim :)
Resim
Klan Savaşımıza Büyük Hol bölgesi ile devam ettik.

- Büyük Hol -

Resim
Maden Ocağına doğru yol almıştık, tek isteğimiz vardı ki başa baş, dişe dişe karşımıza çıkabilecek bir Arz grubu :D
1 kaç Arz gördük icabına baktık fakat 20 dakika boş boş oturduk ray başında :) bizde Handan Hanıma bir ziyaret ettik :D
Resim
Resim
Resim
Kesemedik çünkü o anki grubumuz uygun değildi bir gün Handan Hanım'ı Lonca olarak kesmeyi düşünüyoruz. Olursada onu burada paylaşacağımı belirteyim.
Daha sonra Meteor Bölgesine giriş yaptık.

- Meteor Bölgesi -

Resim
Lonca halinde Arz Kaleye doğru yol almaya başladık.
Karşımıza çıkan Arzları elimizden geldiğince mağlup etmeye çalıştık.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Bir Arz yukarıdan kaçmak istemişti fakat son anda atılan Zihin Saldırısı onu etkisiz hale getirdi.

Loncamızın genellikle toplanma yeri olan Kurt Mağra önüne gittik :D
Resim
Arada toplanıp saldırıya geçiyorlardı aynı şekilde bizde öyle yaparak geriye püskürtüyorduk.
Resim
Daha sonra eski paylaşımlardan hatırlayacağınız üzere
İyileştirmeTılsımı almıştım 245m'ye onu Meteorit 1 Tılsımı ile takasladım +7m verdim böylelikle 252m fiyatınaMeteorit 1 almış oldum böylelikle büyük bir kâr etmiş oldum.
Resim
Daha sonra Klan Savaşımıza kaldığımız yerden devam ettik.
Resim
Resim
Resim
Bu günlükde böyleydi arkadaşlar, bir sonraki paylaşımda görüşmek üzere.
Esen kalın!
En son AFRASiYAB tarafından 17 Mar 2016 18:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti, sahibinin isteği doğrultusunda düzenlenmiştir.
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

SoNSiGaRa yazdı:Ellerine Saglık Özenle Hazırlamışsınız Basarılarınızın Devamını Dılerım.... :ugeek:
Teşekkür ederim Hüseyincim (:
Esadullah yazdı:Vezir'im ellerine sağlık özellikle grafiksel fotolarına hayranım, eğer içlerinden aldığım olursa hoş göresin :) Takipteyiz :)
Tabi ki ihtiyacın olursa dilediğin gibi kullana bilirsin (:
Vaktim olursada istediğin bir şey var ise özel mesaj yoluyla yazabilirsin. Yapmaya çalışırım.
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen TabipYarbay »

vay vay vay :D ne guzel flim gibi dokturmussun haci gunluk etkinliginde favorim sensin boyle devam :)
Carpie Diem

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön