Loncada artırıcı vardı 2 gün önce bitti sanırım artırıcı olmasına rağmen düşmüyor artık item gerçi bir kıyamet asa düşürdüm ama o da bana lazım değilTOLGARDA yazdı:Bir de loncayı kontrol et istersenfiraridadas yazdı: Yorumlarınız için teşekkürler bende zaten hesapta çt artırıcı olduğundan aktarmak istemiyordum
ESASADAM'ın Günlüğü [KUKLACI]
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Re: ESASADAM'ın Günlüğü [KUKLACI]
- firaridadas
- Demirci Çırağı
Teşekkürler sizler beğendikçe ben yazmaya devam edeceğimcprr25 yazdı:Kardeşim günlüğün gayet başarılı tebrik ederim
Bizim loncada sadece madenci arttırıcı var oda iki gün sonra bitiyor canımı sıkan bir iki durum var özeline yazıyorum.firaridadas yazdı:Loncada artırıcı vardı 2 gün önce bitti sanırım artırıcı olmasına rağmen düşmüyor artık item gerçi bir kıyamet asa düşürdüm ama o da bana lazım değilTOLGARDA yazdı:Bir de loncayı kontrol et istersenfiraridadas yazdı: Yorumlarınız için teşekkürler bende zaten hesapta çt artırıcı olduğundan aktarmak istemiyordum
- firaridadas
- Demirci Çırağı
Divan loncasına giriş yapmış bulunmaktayım 
- firaridadas
- Demirci Çırağı
İsmimi ESASADAM olarak değiştirdim. Yöneticilerden konunun isminin de bu şekilde değiştirilmesini rica ediyorum.
Oldu mu bu şimdifiraridadas yazdı:İsmimi ESASADAM olarak değiştirdim.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- firaridadas
- Demirci Çırağı
TeşekkürlerRetaliation yazdı:Yeni ismin Hayırlı olsun
- firaridadas
- Demirci Çırağı
Merhaba günlük
Şu günlerde çemberlitaşa girdim ve sonunda trans amp düşürdüm.

Aynı grupla birdahaki el x gidecektik şifacı çıktı bende görevlerimi yapmak için şifacımla aynı gruba girdim. Ve ilk girişimde bana şuan en çok lazım olan itemi düşürdüm

Trans amp düşürünce artık asayı düsürmeye çalışmaktan bıktığım için m1i y2 ile takas ettim. Çift ma ile hasarım 1722 oluyor sanırım yeter. Tankımı gb sokuyorum onu da çt ye hazırlıyorum
Y2yi iyi kullanmaya çalışıyorum. Bu sabah kuyuda bir salgı düşürdüm 3. Çevirişimde
Şimdilik bu kadar günlüğüm birdaha görüşmek üzere
Şu günlerde çemberlitaşa girdim ve sonunda trans amp düşürdüm.

Aynı grupla birdahaki el x gidecektik şifacı çıktı bende görevlerimi yapmak için şifacımla aynı gruba girdim. Ve ilk girişimde bana şuan en çok lazım olan itemi düşürdüm

Trans amp düşürünce artık asayı düsürmeye çalışmaktan bıktığım için m1i y2 ile takas ettim. Çift ma ile hasarım 1722 oluyor sanırım yeter. Tankımı gb sokuyorum onu da çt ye hazırlıyorum
Şimdilik bu kadar günlüğüm birdaha görüşmek üzere