Hollyshit Sunar!
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Hollyshit Sunar!
Hiç kimse bilmez. Hiç kimse sevmez. Şimdi sende yoksun yanımda.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
kerimcan123 yazdı:Ailecek oturduk seni bekliyoruz çocuklar huysuzlandı haydisene
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
https://www.youtube.com/watch?v=jkBGx6gQ4m0kerimcan123 yazdı:Ailecek oturduk seni bekliyoruz çocuklar huysuzlandı haydisene
Coming soon.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
:shock:HollyShit yazdı:https://www.youtube.com/watch?v=jkBGx6gQ4m0kerimcan123 yazdı:Ailecek oturduk seni bekliyoruz çocuklar huysuzlandı haydisene
Coming soon.
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Lonca: Voice of Voiceless
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Ne kadar soon? Yarın olurmu ?HollyShit yazdı:https://www.youtube.com/watch?v=jkBGx6gQ4m0kerimcan123 yazdı:Ailecek oturduk seni bekliyoruz çocuklar huysuzlandı haydisene
Coming soon.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
9 ay nasıl sabrettiniz anlamıyorum
.

Belirtmedim sizlere, bu son konum olacak diyebilirim. İleride gelecek güncelleme paketlerinde görev metinlerini okuduğunuzda iş zaten bitecek. Önümüzde gelmesi beklenen minimum 2 maksimum 3 güncelleme paketi var daha.
Çemberlitaş, Arz ve Lodos güncellemesi işin en dolu bölümü. Karaköy ve Tangriss'te artık araştırmaya gerek kalmayacak. Açıkçası her gelecek güncelleme yıllar öncesinden oyunun hikayesine eklenmiş sadece biraz bakmak gerekiyor.
Yeraltı bölgesinin geleceği, Azul görevinden belliydi denilebilir. "Folklör Cinleri" ile yapılan sohbette "Eminönü'ne kazılan bir tünel var." deniyor. Bu tünel de Yeraltı bölgesinden geçiyor. Böyle bir ipucu sanırım yeterli olacaktır.
Bu yüzden biraz beklemenizi rica ediyorum. Yukarıda gördüğünüz resimde 398 adet görev metni var 2 gün önce bu sayı 700 küsürlerdeydi. Zincir görevleri alıp, hikayeyle alakalı bölümleri elimde tutuyorum. Tiktaklar, Kablosuz, Yaralı Meran görevleri kaldı şu an elimde. Onları da yapıp grafik aşamasına geçicem. Forum ve diğer bölgelerden bazı resimleri elde ettim fakat hala transparanlaştırılması gereken resimler var. Bu yüzden işler biraz uzuyor.

Belirtmedim sizlere, bu son konum olacak diyebilirim. İleride gelecek güncelleme paketlerinde görev metinlerini okuduğunuzda iş zaten bitecek. Önümüzde gelmesi beklenen minimum 2 maksimum 3 güncelleme paketi var daha.
Çemberlitaş, Arz ve Lodos güncellemesi işin en dolu bölümü. Karaköy ve Tangriss'te artık araştırmaya gerek kalmayacak. Açıkçası her gelecek güncelleme yıllar öncesinden oyunun hikayesine eklenmiş sadece biraz bakmak gerekiyor.
Yeraltı bölgesinin geleceği, Azul görevinden belliydi denilebilir. "Folklör Cinleri" ile yapılan sohbette "Eminönü'ne kazılan bir tünel var." deniyor. Bu tünel de Yeraltı bölgesinden geçiyor. Böyle bir ipucu sanırım yeterli olacaktır.
Bu yüzden biraz beklemenizi rica ediyorum. Yukarıda gördüğünüz resimde 398 adet görev metni var 2 gün önce bu sayı 700 küsürlerdeydi. Zincir görevleri alıp, hikayeyle alakalı bölümleri elimde tutuyorum. Tiktaklar, Kablosuz, Yaralı Meran görevleri kaldı şu an elimde. Onları da yapıp grafik aşamasına geçicem. Forum ve diğer bölgelerden bazı resimleri elde ettim fakat hala transparanlaştırılması gereken resimler var. Bu yüzden işler biraz uzuyor.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Beni yanına çırak olarak alabilirsin.HollyShit yazdı:9 ay nasıl sabrettiniz anlamıyorum.