İmzaya mı ihtiyacınız var?
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: İmzaya mı ihtiyacınız var?
konu görseller kısmında olduğu için benden başka istek isteyen yoktu. Alan memnun satan memnun.
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Dost Kervanı
evet bende görmüştüm ilk müşteri vahdet divahdet yazdı:konu görseller kısmında olduğu için benden başka istek isteyen yoktu. Alan memnun satan memnun.

İmza:GWYNBLEIDD
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Jokeri kaldirabilirsen cok guzel olur
Bir adet savaşçı temalı mümkünse beyaz renkli Sora ve bir adet büyücü temalı açık mavi tonlarında Hegg lütfen ^^
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Tabii ki, zevkle.Barbarosxhizir yazdı:Özel yoluyla atılan mesajlara yardımcı oluyormusun
Umarım beğenirsiniz. Güle güle kullanın.Mutlakguven yazdı:Jokeri kaldirabilirsen cok guzel olur
EylülSU

- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
başarıların devamını dilerim kardeşimTOLGA yazdı:Merhabalar,
Yaklaşık 1 yıldır şu anki seviyeme yaklaşık çalışmalar yapıyorum son 5 aydır bu işi daha iyi yapmaya başladım. Bu hobiyi tercih etmemin sebebi yalnızca bilgisayarla ve programlarla uğraşmayı sevmemle başladı. Sonrasında grafik tasarlamaktan hoşlanmaya ve bu işten zevk almaya başladım. Gün geçtikçe daha da iyi olmak için çalıştım. Gerek video izleyerek gerek kurcalayarak programı ve grafik tasarımları yapmayı öğrendim. Kendimi geliştirdim ve şimdi yaptığım işi hem kazancım hem de arkadaş için yapıyorum.
Bu yaptığım işin sizlere de bir yararı dokunmasını istiyorum. Elimden geldikçe ve çevrim içi kaldıkça sizlere yardımcı olabilmek için ücretsiz imza kampanyası yapacağım. Bu yaptığım ve yapacağım tasarımların hiç biri internetten bulunmamıştır, kendi yapımım ve el işidir.
- İstediğiniz imzayı tarif edebilirsiniz, abartıya kaçmayacak şekilde sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Beni de düşünerek lütfen işimi zorlaştıracak şeyler rica etmeyiniz.
İyi forumlar, iyi oyunlar.
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, sağ olun. Dilerseniz size de bir imza yapabilirim?Kabile yazdı:başarıların devamını dilerim kardeşimTOLGA yazdı:Merhabalar,
Yaklaşık 1 yıldır şu anki seviyeme yaklaşık çalışmalar yapıyorum son 5 aydır bu işi daha iyi yapmaya başladım. Bu hobiyi tercih etmemin sebebi yalnızca bilgisayarla ve programlarla uğraşmayı sevmemle başladı. Sonrasında grafik tasarlamaktan hoşlanmaya ve bu işten zevk almaya başladım. Gün geçtikçe daha da iyi olmak için çalıştım. Gerek video izleyerek gerek kurcalayarak programı ve grafik tasarımları yapmayı öğrendim. Kendimi geliştirdim ve şimdi yaptığım işi hem kazancım hem de arkadaş için yapıyorum.
Bu yaptığım işin sizlere de bir yararı dokunmasını istiyorum. Elimden geldikçe ve çevrim içi kaldıkça sizlere yardımcı olabilmek için ücretsiz imza kampanyası yapacağım. Bu yaptığım ve yapacağım tasarımların hiç biri internetten bulunmamıştır, kendi yapımım ve el işidir.
- İstediğiniz imzayı tarif edebilirsiniz, abartıya kaçmayacak şekilde sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Beni de düşünerek lütfen işimi zorlaştıracak şeyler rica etmeyiniz.
İyi forumlar, iyi oyunlar.