EşReFPaşahospitaL
ReDscHuLL
eefendyy
Extinction
ŞheYtaN
29 lvl de phi görevimi yapan MaKBeRİM hala unutmadım :lol:
FEODAL
EŞKİYA
GncTürK
KARASÜVARİ
xxWHOxx
xYALNIZx
BiGTickeT
MaKKaveLLİ
ve ben BAKİİ
Hiç kimse kalmadı galiba bu jenerasyondan
Guıle, Saygınbey Ordu Gladıator eski çok yakınlarımdır her zaman birlikteydik. Sİz betanın en önemli adamını yazmamışsınız o ayrı. FreDy .. Bu adamın bileğini büken yoktumiroglu yazdı:Arkadaşlar herkes beta zamanı ya da ona yakın oynayan oyuncuların veya arkadaşlarının charlarını yazalım bakalım kimler varmış...
GuiLe (Çok eski yönetici)
NİHAN
japonmerve
Tatarburak
numans
derepazarı
inancconger
congerİNANÇ
sonya
ÇALIKUŞU
ASİGÜZEL
umutooooo
KENJO
SAYGINBEY
NicK
Demonlord
İnzarbey
ENSARBEY
GLADIATOR
flash
jacksparrovv
matilda
ogezen
ORDU
Binay
Rothkildam
Musabbinumeyr
EpitapH
PHcafeyedi
StoneBuLL
sultanorhan
Adalı
DAĞLARPADİŞAHI
xAVCIx
Hillayxduff
ESKİ
altınkalp
İsabel
TURKO
ZORTÜRK
Papyons
MBA
BayAnt
MIROĞLU (ben)
miroğlu
MİROGLU
Oooyuusshhh
Oyuna bir girdim pir grdim xD 2 lvlim yanlışlıkla 45 lvl kurtlara gitmişim(Eminönün bugünkü arz sancağı) xD FreDy nin 25 lvl iken 25 lvl kurt adamları tekme tokat dövdüğünü gördüm.Chepru ile birlikte çölde meteor pala reçetesini gördüm.Arif'in ilk oyuna başladığı günleri ben bilirimDADASORHANI yazdı:Mademki betacı dediniz ozaman sizelere yaşadıklarımı paylaşayım. Asıl betacı olarak bizler 19 lv kadar kasıp sabah baktığımızda karekterlerin 0 olduğunu gördük bizler 25 seviyeye kasıp sabah baktığımızdakarekterlerin 0 olduğunu gördük bizler beta iken mezarlıkta lab tıkladığımızda sadece yöneticiler girebilri gördük bizler DOĞA (Büyücü),GuiLe (Savaşçı) Eminönü ilk yöeneticileri olarak gördük beta sürümü bittiğinde beta oynayan hesaplara 1 er ay plus hediye edildiğini gördük.Umarım bu açıklama yeterli olmuştur betacı olarak sizleri selamlarım iyi formlar...
DADAŞORHAN
sultanorhan
SeRqeeeN yazdı:Bencede bu yazdığın kişilerin yarısından çoğunu tanırım Beta'dan sonra qeldim ben ismimin olmaması üzücü.rdous yazdı:baya bi kişi eksik : )
Beni unutmadığın için teşekkür ederim.kurtcuozii yazdı:Guıle, Saygınbey Ordu Gladıator eski çok yakınlarımdır her zaman birlikteydik. Sİz betanın en önemli adamını yazmamışsınız o ayrı. FreDy .. Bu adamın bileğini büken yoktumiroglu yazdı:Arkadaşlar herkes beta zamanı ya da ona yakın oynayan oyuncuların veya arkadaşlarının charlarını yazalım bakalım kimler varmış...
GuiLe (Çok eski yönetici)
NİHAN
japonmerve
Tatarburak
numans
derepazarı
inancconger
congerİNANÇ
sonya
ÇALIKUŞU
ASİGÜZEL
umutooooo
KENJO
SAYGINBEY
NicK
Demonlord
İnzarbey
ENSARBEY
GLADIATOR
flash
jacksparrovv
matilda
ogezen
ORDU
Binay
Rothkildam
Musabbinumeyr
EpitapH
PHcafeyedi
StoneBuLL
sultanorhan
Adalı
DAĞLARPADİŞAHI
xAVCIx
Hillayxduff
ESKİ
altınkalp
İsabel
TURKO
ZORTÜRK
Papyons
MBA
BayAnt
MIROĞLU (ben)
miroğlu
MİROGLU
OooyuusshhhAma şu an Gladıator abim ve sevgili toprağım Ordu ile görüşebiliyorum. sonya da çok dişli bir arkadaştı xD
O günler güzeldikurtcuozii yazdı:Oyuna bir girdim pir grdim xD 2 lvlim yanlışlıkla 45 lvl kurtlara gitmişim(Eminönün bugünkü arz sancağı) xD FreDy nin 25 lvl iken 25 lvl kurt adamları tekme tokat dövdüğünü gördüm.Chepru ile birlikte çölde meteor pala reçetesini gördüm.Arif'in ilk oyuna başladığı günleri ben bilirimDADASORHANI yazdı:Mademki betacı dediniz ozaman sizelere yaşadıklarımı paylaşayım. Asıl betacı olarak bizler 19 lv kadar kasıp sabah baktığımızda karekterlerin 0 olduğunu gördük bizler 25 seviyeye kasıp sabah baktığımızdakarekterlerin 0 olduğunu gördük bizler beta iken mezarlıkta lab tıkladığımızda sadece yöneticiler girebilri gördük bizler DOĞA (Büyücü),GuiLe (Savaşçı) Eminönü ilk yöeneticileri olarak gördük beta sürümü bittiğinde beta oynayan hesaplara 1 er ay plus hediye edildiğini gördük.Umarım bu açıklama yeterli olmuştur betacı olarak sizleri selamlarım iyi formlar...
DADAŞORHAN
sultanorhanFevzi beyi (o dönemde 50 lvl yönetici) kesmeye çalışan bir kız vardı adını hatırlamıyorum oyundan düştüğünü gördüm
Arzların lodos kalesndeki muhabbetlerini gördüm. 25 lvl sınırı varken 26 lvl coşkun yöneticiyi gördüm
55 lvl DEV yöneticinin peşinden koşardık .Kuklacının oraya girdiğimizde lagın ne demek olduğunu çok iyi anlardık
o görevi yapan yoktu daha o dönem. Hey gibi Turgut Reis ...
FreDDy yazdı:O günler güzeldikurtcuozii yazdı:Oyuna bir girdim pir grdim xD 2 lvlim yanlışlıkla 45 lvl kurtlara gitmişim(Eminönün bugünkü arz sancağı) xD FreDy nin 25 lvl iken 25 lvl kurt adamları tekme tokat dövdüğünü gördüm.Chepru ile birlikte çölde meteor pala reçetesini gördüm.Arif'in ilk oyuna başladığı günleri ben bilirimDADASORHANI yazdı:Mademki betacı dediniz ozaman sizelere yaşadıklarımı paylaşayım. Asıl betacı olarak bizler 19 lv kadar kasıp sabah baktığımızda karekterlerin 0 olduğunu gördük bizler 25 seviyeye kasıp sabah baktığımızdakarekterlerin 0 olduğunu gördük bizler beta iken mezarlıkta lab tıkladığımızda sadece yöneticiler girebilri gördük bizler DOĞA (Büyücü),GuiLe (Savaşçı) Eminönü ilk yöeneticileri olarak gördük beta sürümü bittiğinde beta oynayan hesaplara 1 er ay plus hediye edildiğini gördük.Umarım bu açıklama yeterli olmuştur betacı olarak sizleri selamlarım iyi formlar...
DADAŞORHAN
sultanorhanFevzi beyi (o dönemde 50 lvl yönetici) kesmeye çalışan bir kız vardı adını hatırlamıyorum oyundan düştüğünü gördüm
Arzların lodos kalesndeki muhabbetlerini gördüm. 25 lvl sınırı varken 26 lvl coşkun yöneticiyi gördüm
55 lvl DEV yöneticinin peşinden koşardık .Kuklacının oraya girdiğimizde lagın ne demek olduğunu çok iyi anlardık
o görevi yapan yoktu daha o dönem. Hey gibi Turgut Reis ...
pek çok kişi beta dönemi yanlış hatırlıyor aslında yazıyorlar ama ne yazdıklarını gerçekmi kulaktan dolmamı onlarda bilmiyorlar okudukça gülesim geliyor