Yeni Boss Fotosu ;)
Re: Yeni Boss Fotosu ;)
Fotoğraf arkadaşın belirttiği gibi arz lodos teaserinde olmasının yanında bir de fan arta katılan bir arkadaşımızın 1. gelen eseriydi.Bir elinde azat'ı bir elinde de gaffarın kuklalarını tutan bu resimdi.Anlamını çoğu kimse anlamasa da hikayeye göz atmış herkes anlamıştı,hakederek kazandığını gördüm ilk kişi diyebilirim.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
sevgi bizdenDerindekiSIR yazdı:Bu arada ben LEPRECHAUN konuya binaen girdim bu hesabıma bayadır kullanmıyordum sifre falan unutmamışım sevgiler Z

- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Boss Boss konuşmayın yav :mrgreen:
Bu sıralar bu tür konular arttı ve artık hiç kimse yanıtlamıyor enteresan :roll:
Bu sıralar bu tür konular arttı ve artık hiç kimse yanıtlamıyor enteresan :roll:
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Bunlar hep küresel sermayenin oyunları arkadaşlar kanmayın böyle şeylere 
Bu tür ortaya sürülen fotoğraflar sadece yinelenen ve yansıtılan kaplamalardan ibaret arkadaşlar. Kesinlikle oraya kasıtlı olarak konulduğunu düşünmüyorum.
Bu tür ortaya sürülen fotoğraflar sadece yinelenen ve yansıtılan kaplamalardan ibaret arkadaşlar. Kesinlikle oraya kasıtlı olarak konulduğunu düşünmüyorum.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Fanart fotosunu bulabilen varmi merak ettim.Sparineus yazdı:Fotoğraf arkadaşın belirttiği gibi arz lodos teaserinde olmasının yanında bir de fan arta katılan bir arkadaşımızın 1. gelen eseriydi.Bir elinde azat'ı bir elinde de gaffarın kuklalarını tutan bu resimdi.Anlamını çoğu kimse anlamasa da hikayeye göz atmış herkes anlamıştı,hakederek kazandığını gördüm ilk kişi diyebilirim.

LEPRECHAUN
LEPRECHAUN yazdı:Fanart fotosunu bulabilen varmi merak ettim.Sparineus yazdı:Fotoğraf arkadaşın belirttiği gibi arz lodos teaserinde olmasının yanında bir de fan arta katılan bir arkadaşımızın 1. gelen eseriydi.Bir elinde azat'ı bir elinde de gaffarın kuklalarını tutan bu resimdi.Anlamını çoğu kimse anlamasa da hikayeye göz atmış herkes anlamıştı,hakederek kazandığını gördüm ilk kişi diyebilirim.

Bundan ayrı bir fotoğraf daha vardı lakin onu bulamadım.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Haketmis gercekten. Yapılanların aksine minimalist olmus.Sparineus yazdı:LEPRECHAUN yazdı:Fanart fotosunu bulabilen varmi merak ettim.Sparineus yazdı:Fotoğraf arkadaşın belirttiği gibi arz lodos teaserinde olmasının yanında bir de fan arta katılan bir arkadaşımızın 1. gelen eseriydi.Bir elinde azat'ı bir elinde de gaffarın kuklalarını tutan bu resimdi.Anlamını çoğu kimse anlamasa da hikayeye göz atmış herkes anlamıştı,hakederek kazandığını gördüm ilk kişi diyebilirim.
Bundan ayrı bir fotoğraf daha vardı lakin onu bulamadım.

LEPRECHAUN
Benim yazdığım ileti kaldırılmış neden acaba şaşırdım doğrusuDerindekiSIR yazdı:Birisi benden bahsetti galiba.Seven yazdı:Doğruluk payı neden olmasın ki ayrıntıyı güzel yakalamışsınız. Derindeki Sır Şimdi mi çözülüyorDuMaNisTT yazdı:Büyük Hol - Tangriss / Meran Şehri - Yer Altı
Şeklinde uzanan uzun bir yol ve çeşitli odalarla dolu yeni bölge Tangriss
Büyük Hol'den Başlayarak Yeraltına kadar uzanan geniş bir alan.
Yeraltında ki üst köprüyle aynı hizada olan ve çıkış olarak tabir edebileceğimiz bir yer aslında burayı hepimiz biliyoruz
Defalarca oraya çıktık ama oranın nereye açılacak bir kapı olduğunu hiç birimiz tahmin etmiyorduk .Aynı Büyük Hol girişin Meteor bölgesi açıldığından beri varoluşu gibi.
Yeni bölge Yer altı ( Meran Şehri) ve Tangriss'i Birbirine bağlayacaktır.
Eskiden kastığım bir hesapta ki karakterlerimi geziyordum ve birisini burada buldum ilginç
Girilmez işaretinin olduğu yerler veya o tür uyarılar hep yeni bölgeye işarettir. (Bknz. Meteor Bölgesi)
:ugeek:Buranın bir yerin girisi olması işlevsel olarak mümkün değildir. Yeni gelecek bossu merak edenler buyrun;
Benzer bir konu da viewtopic.php?f=46&t=127605&start=20
Ve Şahmeran yeniden doğar Dişi ile Erin kavgası.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
DerindekiSIR yazdı:Birisi benden bahsetti galiba.Seven yazdı:Doğruluk payı neden olmasın ki ayrıntıyı güzel yakalamışsınız. Derindeki Sır Şimdi mi çözülüyorDuMaNisTT yazdı:Büyük Hol - Tangriss / Meran Şehri - Yer Altı
Şeklinde uzanan uzun bir yol ve çeşitli odalarla dolu yeni bölge Tangriss
Büyük Hol'den Başlayarak Yeraltına kadar uzanan geniş bir alan.
Yeraltında ki üst köprüyle aynı hizada olan ve çıkış olarak tabir edebileceğimiz bir yer aslında burayı hepimiz biliyoruz
Defalarca oraya çıktık ama oranın nereye açılacak bir kapı olduğunu hiç birimiz tahmin etmiyorduk .Aynı Büyük Hol girişin Meteor bölgesi açıldığından beri varoluşu gibi.
Yeni bölge Yer altı ( Meran Şehri) ve Tangriss'i Birbirine bağlayacaktır.
Eskiden kastığım bir hesapta ki karakterlerimi geziyordum ve birisini burada buldum ilginç
Girilmez işaretinin olduğu yerler veya o tür uyarılar hep yeni bölgeye işarettir. (Bknz. Meteor Bölgesi)
:ugeek:Buranın bir yerin girisi olması işlevsel olarak mümkün değildir. Yeni gelecek bossu merak edenler buyrun;
Benzer bir konu da viewtopic.php?f=46&t=127605&start=20
Ve Şahmeran yeniden doğar Dişi ile Erin kavgası.
Onun giriş olduğunu değil çıkış olduğunu belirttim
Keşke yakinda gelseydi hala yok bisey