Hikaye..
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Hikaye..
Kaçırdıgımız şampiyonlugu kovalamak için dedemin bimden aldığı pejo 3310 jipine bindik o sırada polisler aşırı hız yaptıgımızı iddia ederek çıkarın kimlikleri fakirler dedi bende dedimki sen kime fakir diyon biz fakir değiliz fukarayız ve 44 number botlarımla çekicenden öğrendiğim yanar dönerli çipetpet vuruşunu yaptım polisten pekmez akmaya başladı sonra jipe bindik şampiyonluk kaçtıgı için eve geri döndük bizim mahallede polisler vardı sanırım keş sülo sidikli ayşeyi feysten dürttüğü için ah ah hiç akıllanmayacak bu adam
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Aman tanrım didim ... Bunlar hep bonzainin etkisimiydi.. Bana neler oluyor.. Acilen Aktar şevkete telgraf çekmem lazımdı....
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Ama aktar şevkete ulaşamadım. Sonradan öğrendim ki hayatını kaybetmiş. Buna dayanamayıp ben de kendimi astım ve öldüm.
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
38 gün sonra beni bir şifacı buldu. Ve şifası ile beni yeniden hayata döndürdü. Benim için artık yepyeni bir hayat başlıyor.
Galatasaray'in şampiyonluğu bana daha da fazla yaşama azmi katıyordu.muhammet1361 yazdı:rüyalar içinde rüyalar buda bir rüyaymış heralde akşam kaçırdık şampiyonluktan dolayı(Galatasaray şampiyonluğu)
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi