İnanmayacaksınız ama yeni bölgeyi açıklıyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: İnanmayacaksınız ama yeni bölgeyi açıklıyorum

Mesaj gönderen Kaptanmelih »

apomario yazdı:Gerçekten büyük geçmiş olsun, sakın üzülme tıp çok gelişti elbet çaresi vardır. Ailen ne diyor bu konu hakkında? Bilader hayatın oyun olmuş naptın sen rüyan da bile yeni bölge görmek ne demek yahu? Ha madem bu kadar müptelasısın ben sana söyleyeyim. İKV için yeni şeyleri ancak ve ancak rüyanda görürsün. Tekrardan geçmiş olsun dileklerimle üzülme geçer.
Kardes oncelikle sunu soyliyim sana bir meslegim var evim arabam var demekki akli dengem saglam ve sana bisey diyim senin ulasamayacagin imkanlara sahip bir insanim o yuzden bidahakine yazmadan once 2 kere dusun. Ogrenci falan oldugunu dusunuyorum ayrica konuya bir bak bakalim arzlodos neler yazmis bilincalti diye bir olay var ''normal insanlar'' gunluk hayatta uzerinde durmadigi bir konuyu bile ruyasinda gorebilir bu normal birsey ben ruyamda kendimi ispanyada goruyorsam kafayi ispanyaya takmis sayilmam degilmi? Bir onceki gun bulmacada ispanyayla alakali bir soru cikti misal bilincaltina isledi bu anladinmi simdi ???
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

apomario yazdı:Gerçekten büyük geçmiş olsun, sakın üzülme tıp çok gelişti elbet çaresi vardır. Ailen ne diyor bu konu hakkında? Bilader hayatın oyun olmuş naptın sen rüyan da bile yeni bölge görmek ne demek yahu? Ha madem bu kadar müptelasısın ben sana söyleyeyim. İKV için yeni şeyleri ancak ve ancak rüyanda görürsün. Tekrardan geçmiş olsun dileklerimle üzülme geçer.

Rüya ilminin yanında tıp bk yer. Sınıfta kalır. Tıp ne kadar gelişirse gelişsin kişinin rüya görmesini engelyemez hadi engelledi diyelim o kişi robottan farkı kalmaz.

Hiç bilim filimleri bile seyretmiyorsuu rüya gören robot olmaz ya olursa onada bir ruh gelmiş olursun.

Diyelim 2500 yılındayı z işleriniiz yapmak için robotlar üretilmiş ve siz onları kulnıyorsunuz ve robotuuz geldi gercektende bir rüya gördü ve sahibine rüyasnı anlattı. İnanki insan oğlu robot kulanılmasını üretilmesini ve o dönemde ne kadar mekanikl beyinler versa yok edeceklerdir.

Rüya görenin bir ruhu olur Oda Yaratanın bir lutfu oldugundan. 3500 yıllarına gelince insanlıgın sonu ruhların mekanik ruhlara geceginden kıyametin kopacagı ve insanoğlunun sonu gelceğini işaret etmektedir.

Biz dönem alemetlerin başladıgı bir dönem bizden sonra dünya yıkım olacak ama kıyamet koptu diye bişi sözkonusu degil yeniden filizlencek ve uzun süre bir mekanik cihazlarla yada beyinlerin yaptıgı işlemlerle dünya bilgiside kayıtlarda oldugu için simdiki dönemlerden 1000 yıl daha cabuk gelişecekler.

Ve yazılanlara göre aslında Kuran -Kerim kitabından örnek vermek isterdimde aranızda kabullenmeynler olacaktır ben Eski insanları yazdıgı çivi yazılarından yani kitebelerden yazam.

yecüc mecüc den söz edilir ama kitebelerde bu olaylar daha değişik bir sekilde yazılmış yakında çözüleblir.

Bu iki ırk Yarı insan yarı mekanik ve bunlar iyi ve kötü sekillerde olulşacak bunların kapışması ile yer yüzünde insan neslinin yarısı telef olacak. Yani insan eliyle mekanik seylere ruh katılacak ondan insan oğlu buna asla izin vermyecektir.

Bu kitabe yazanların yada yazdıranların o zmanın sorumluluk sahibi liderleri kralalrı yada her neyse onların tanımlamadıgı rüyalardan yola cıkarak gecek kusakların hazırlık yapması için yada elbet biri çözer diye yazdıkları birşeydir.

Abdde bir kızılderili bir rüya görmüş ve halkına anlatmış onalrda dededfen toruna anlatmışardır onlarda rüya bir din gibidir.
Rüyasında bir seyin üstüne geldiğini ve kaçamadıgını düttt dütt üfff üff diye bağırak bana doğru geliyorsun birden yere düştüm set iki çizginin arasında kaldım üstümden geçti çok korktum.

O kişinin mezarının üzerşnden simdi tren hattı geçtiği tesbit edilmiş.
Eger onun bir tren oldugunu bilsedin bir tren üstüme geldi ben yere düştüm kafamı raylara cerptım diye anlatordın yani bilmediği sey açıkca görmüştür bizde bildiğimiz seyleri göremeyiz bilemdiğimiz seyleri görürüz ve yorum yaparız.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

ARZLODOS yazdı:

Rüya ilminin yanında tıp bk yer. Sınıfta kalır. Tıp ne kadar gelişirse gelişsin kişinin rüya görmesini engelyemez hadi engelledi diyelim o kişi robottan farkı kalmaz.

Hiç bilim filimleri bile seyretmiyorsuu rüya gören robot olmaz ya olursa onada bir ruh gelmiş olursun.

Diyelim 2500 yılındayı z işleriniiz yapmak için robotlar üretilmiş ve siz onları kulnıyorsunuz ve robotuuz geldi gercektende bir rüya gördü ve sahibine rüyasnı anlattı. İnanki insan oğlu robot kulanılmasını üretilmesini ve o dönemde ne kadar mekanikl beyinler versa yok edeceklerdir.

Rüya görenin bir ruhu olur Oda Yaratanın bir lutfu oldugundan. 3500 yıllarına gelince insanlıgın sonu ruhların mekanik ruhlara geceginden kıyametin kopacagı ve insanoğlunun sonu gelceğini işaret etmektedir.

Biz dönem alemetlerin başladıgı bir dönem bizden sonra dünya yıkım olacak ama kıyamet koptu diye bişi sözkonusu degil yeniden filizlencek ve uzun süre bir mekanik cihazlarla yada beyinlerin yaptıgı işlemlerle dünya bilgiside kayıtlarda oldugu için simdiki dönemlerden 1000 yıl daha cabuk gelişecekler.

Ve yazılanlara göre aslında Kuran -Kerim kitabından örnek vermek isterdimde aranızda kabullenmeynler olacaktır ben Eski insanları yazdıgı çivi yazılarından yani kitebelerden yazam.

yecüc mecüc den söz edilir ama kitebelerde bu olaylar daha değişik bir sekilde yazılmış yakında çözüleblir.

Bu iki ırk Yarı insan yarı mekanik ve bunlar iyi ve kötü sekillerde olulşacak bunların kapışması ile yer yüzünde insan neslinin yarısı telef olacak. Yani insan eliyle mekanik seylere ruh katılacak ondan insan oğlu buna asla izin vermyecektir.

Bu kitabe yazanların yada yazdıranların o zmanın sorumluluk sahibi liderleri kralalrı yada her neyse onların tanımlamadıgı rüyalardan yola cıkarak gecek kusakların hazırlık yapması için yada elbet biri çözer diye yazdıkları birşeydir.

Abdde bir kızılderili bir rüya görmüş ve halkına anlatmış onalrda dededfen toruna anlatmışardır onlarda rüya bir din gibidir.
Rüyasında bir seyin üstüne geldiğini ve kaçamadıgını düttt dütt üfff üff diye bağırak bana doğru geliyorsun birden yere düştüm set iki çizginin arasında kaldım üstümden geçti çok korktum.

O kişinin mezarının üzerşnden simdi tren hattı geçtiği tesbit edilmiş.
Eger onun bir tren oldugunu bilsedin bir tren üstüme geldi ben yere düştüm kafamı raylara cerptım diye anlatordın yani bilmediği sey açıkca görmüştür bizde bildiğimiz seyleri göremeyiz bilemdiğimiz seyleri görürüz ve yorum yaparız.
Hoca ol muridin olayım
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Kafayı sıgırmıştan hoca olmaz olsa olsa kaldırım mühendisi olur.
A R Z L O D O S
Suiiuris
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Suiiuris »

tuzlu yeyip uyuyan adam rüyasında su görürmüş oyundan sıkılmaya başlamışsın sanırım :D
Kullanıcı avatarı
ikvmerdoII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ikvmerdoII »

Hort ;)
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sparineus »

Vay be kardeşim :o oldum valla.Olur oyle oyunu fazla takmisin.Dün ben ışık hanıma yaziyodum arkamdanda ısmet yatak soguyacak diye bagiriyodu.O sekil yani.
YOK SIZE YENI BÖLGE.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

ARZLODOS yazdı:
Kaptanmelih yazdı:Ehehehe guzel bir konu aslinda ruyalar bildigim kadariyla bilim adamlari neden ruya gordugumuzu ve ruyalarin nasil goruldugunu bilmiyorlar diye biliyorum :))
Bilim adamalrını aşacak derinlikte bir ilimde ondan.
...
İşte bu rüyalara ilahi ve haberci rüyalar girince bilim sınıfta kalıyor.
Bende rüya ilmini öğrenmek isteyen biridim ama Hz.Hızırı çözemedim yahu orda tıkandık ondan simdi rüyada göremez olduk.İmkanlarım yok
Selamın aleyküm.
Güzel abim, kardeşim başta bilime en az senin kadar karşı birisi olduğumu belirtmek isterim :D
Ama bu müslüman kardeşinin sana rüya ilmi konusunda acizane bir tavsiyesi olacak. Nasıl ki 7 yaşında bir çocuk İntegrak sorularını çözmeye kendini zorlarsa kafası duman olur, psikolojisi alt olur ve matematikten soğur. Rüya ilmi de matematik gibi ilimlerden birisir,hatta yanılmıyorsam bu ilme Musa aleyhisselam yani bir peygamber emanetçiydi. Etrafımda bu işlerden zarar gören insanlar. Malum budist rahipleri havaya uçuyor,falcılar odandaki çarşafın rengini bilebiliyor ve azıcık bir çıkar karşılığında şeytanlar rüyalarla veya kalblerine verdikleri ilhamlarla onları doğru yoldan saptırıyor, günahları sevap gibi işletiyor . (bunlara İSTİDRAÇ denir) Seni doğru yoldan saptırmak için Allah muhafaza bu takım hilelere başvurabilirler. O yüzden benim tavsiyem uğraşma :)
Ama sen doğa üstü ilimler öğrenmeye meraklıysan bu işin hak,islami yolları da var. Mesela süleyman aleyhisselamın veziri bir kerametle tahtı göz açıp kapayınca kadar uzak bir mesafeden getirip götürüyor (neml suresi 38. 39. ve 40. Ayet) İşte buna da KERAMET denir. Allah c.c. nun dostlarına birer lütfudur. İstidraçla Kerameti ayırt etmenin yolu çok basit. Eğer doğa üstü bir halde gördüğün kişi de haram mevcutsa, imanı bozuksa o hal şeytandandır,hiledir. Beyazid Bistami hz buyuruor ki Farzı ve sünneti zaten şart, edebe dahi riayet etmeyene Allah sırrını takdir etmez. Mesela namaz için abdest farz, ağza 3 kere su vermek sünnet ve ,yanlışsam Allah affetsin, ağza sağ el ile su vermek edeptir. Ama Allah dostları keramet göstermeyi sevmez, keramet göstermekten haya ederler. İmamı Rabbani hz buyuruyorki evladım tasavvuf yolana girmekte gayen gözünü kapatınca nur görmekse boşa uğraşma aç gözünü,güneşe bak hepsinden daha parlak ama gayen daha kolay namaz kılmak,Allah ı c.c. zikretmek vs. ise doğru yerdesin.
Evet gerçek bir tarikatta (yani mürşid in haram bildiğini yapmadığı mesela sigaraya haram deyip sigara içmediği, efendimizin söznve davranışlarından şaşmadığı bir tarikatta ) doğaüstü ilimler öğrenebilirsin. Ama hiçkimsenin esas gayesi doğa üstü ilimler olmamalı. Yoksa Allah muhafaza haktan sapabiliriz, zarar görebiliriz, bu işlerle haktan şaşmayan bir rehberin eğitimi olmadan uğraşmanın şizofreniye kadar yolu var. Dilersen herkesçe bilinen ,benim de hakkında fikir sahibi olduğum gerçek Allah dostlarının isimlerii paylaşabilirim
Umarım konuyu abartıp ,çok bilmişlik yapmamışımdır
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Müslümnsan ve İslam sa dinin bilime karşı olamazsın. İslam dini bileme karşı gelenler için gelmiş son dindir.

Karanlık bir peygamberler dönemindeken son din olarak gelmiş İnsanlığını bilime yönelmesi kendi vicdanları ile hayata sürmemesi için kız çocuklarının gömülmemesi için başka kişilerin soylediklerine kanmasın bilimi öğrensişnler gelişsinler yüceltsinler benim ilmimi öğrensinler bana kulluk ederek bilimin son zirvesine ulaşsınlar ve takva sahibi olsunlar diye İslam bilime karşı bir din değildir kesinlikle Hirsiyanların karanlık cağdan cıkmasını sağlayan İslam dinidir Onların içindeki bazı yobazlar yüzünden İslamın kadim öğretilerin,i yakanlar gene o yobazlardır islam Doğru yol demektir ve bilimin ışıgında dogru yolu bulursan bana neden kulluk edecegini öğreten tek dindir.
Dünya üstünde 1000 yakın din ve inaç vardır çogu bizim bile kaldıramayacagımız hurafalerle doludur ha bu batıl denilen seyler gene ismini zikredemde Yahudi toplumundaki bazı yobaz din adamalrından dolayıdır. Onlar Hz.Muhammedin gelceğini biliyorlardın ama bir Yahudi olarak geleceğine inanıyorlardın ve halende ona inanıyorlar Mesih gelcek diye kudusun altını üsüyünü oydular neymiş Bilmem ne varken gelmez Ve inanırmısnız inanamazmısnız İsraili yöneten ve ona tabi olan bir bir grup camia kavar onlar Hz. Sülayman donemindeki savaştan kurtulan bir Üçharfli vardır. O insanları kandırarak o müslümanlara eziyet ediyor. Son peygamber sizden çıkcak diye yapmadıgı öç intikam yok.
BİLİM=İSLAM
İSLAM=TAKVA
TAKVA=KUL

Alıntı ARZLODOS gercekler acıdır.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön