Ben Jewelryy :)
Re: Ben Jewelryy :)
Konu başlığına bakın Birde içindeki konuya 
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
çok özüR dLerm .. kaptırdım.

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
sihirbaz yazdı:çok özüR dLerm .. kaptırdım.
Önemli değil.Arada bende konuyu değiştirdim. Asıl ben özür dilerim.
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
Senin konunu biz kirLettk asLnda yha xD sen kendini tanıtmak için açmştn knuyu xDJewelryy yazdı:sihirbaz yazdı:çok özüR dLerm .. kaptırdım.

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
sihirbaz yazdı:Senin konunu biz kirLettk asLnda yha xD sen kendini tanıtmak için açmştn knuyu xDJewelryy yazdı:sihirbaz yazdı:çok özüR dLerm .. kaptırdım.
- RuffleS
- Sahaf Yardımcısı
Jewelrry;
Öncelikle Hoşgeldin.
Bazı konulara yorum yazıyorsun Bu sunucuda yenisin.İnsanları hemen tanıman mümkün değil.Mesela tit Lonca sayfasına yorum yazmışsın.Korudugun adamları iyi seç...Tekrar Hoşgeldin.
Öncelikle Hoşgeldin.
Bazı konulara yorum yazıyorsun Bu sunucuda yenisin.İnsanları hemen tanıman mümkün değil.Mesela tit Lonca sayfasına yorum yazmışsın.Korudugun adamları iyi seç...Tekrar Hoşgeldin.
RuffleS :geek:
Rowxruff
Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...
www.013-suikast.com

Rowxruff
www.013-suikast.com

RuffleS yazdı:Jewelrry;
Öncelikle Hoşgeldin.
Ruffles;
Tekrardan hoşbulduk.Evet o konuya yorum yazdım.Kabul ediyorum insanları hemen tanımak mümkün değil.Ama orda argo kelime kullanarak kişinin gururunu kırıyorlar.Ve o kişiyle birlikte bütün o kişiyle alakası olan(Loncasında ,Akrabasından,Pm atana)kişilerede hakaret ediyorlar.Bu hiçte adil değil
- RuffleS
- Sahaf Yardımcısı
Jewel gururu olan adamın gurur kırlır.Sen böyle konulara girme arkadaşımJewelryy yazdı:RuffleS yazdı:Jewelrry;
Öncelikle Hoşgeldin.
Ruffles;
Tekrardan hoşbulduk.Evet o konuya yorum yazdım.Kabul ediyorum insanları hemen tanımak mümkün değil.Ama orda argo kelime kullanarak kişinin gururunu kırıyorlar.Ve o kişiyle birlikte bütün o kişiyle alakası olan(Loncasında ,Akrabasından,Pm atana)kişilerede hakaret ediyorlar.Bu hiçte adil değil
RuffleS :geek:
Rowxruff
www.013-suikast.com

Rowxruff
www.013-suikast.com

- xJokerx24
- Sahaf Yardımcısı
Bencede bıLmedıqın konuLara qırmesen daha ıyı oLayn ortasnda buLrsn kendını yazık oLur yanLıs anLama bunu sadece bı dost uyarısı oLarak aLqıLa amacımız senınde bu ınsanLar yuzunden Laf yemenı enqeLLemek
Xjokerx-KaosteamxJoker-Jonturkxjoker [siLindi-OffLine..
]
SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i..

KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!
Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i..
KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!
Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
xJokerx24 yazdı:Bencede bıLmedıqın konuLara qırmesen daha ıyı oLayn ortasnda buLrsn kendını yazık oLur yanLıs anLama bunu sadece bı dost uyarısı oLarak aLqıLa amacımız senınde bu ınsanLar yuzunden Laf yemenı enqeLLemek
Dost olduğunu biliyorum.Buse bana birini önerirse ve benim abim ablam kardeşim derse o kişide benim için artık birşey ifade eder.