Planlı Bakım Çalışması
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Re: Planlı Bakım Çalışması
Çok sabırsızsınız, alt yapı çalışmaları sırasında teknik sorunlar oluşabilmesi çok normal.
Re: Yapılan bakım bitmedi mi bir türlü ?
Az önce Facebook adresinden açıklama yapmışlar problemle boğuşmaktalarmış. 
MEISTER
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: M K A
Her çalışmada aynı sıkıntı yaşanıyoSymbian yazdı:Çok sabırsızsınız, alt yapı çalışmaları sırasında teknik sorunlar oluşabilmesi çok normal.
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
Symbian yazdı:Çok sabırsızsınız, alt yapı çalışmaları sırasında teknik sorunlar oluşabilmesi çok normal.
Sorun sadece teknik çalışma değil insanların şuraya yazdığı olay bir birikimden kaynaklanıyor .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- Respirasyon
- Demirci Çırağı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Merhaba,
TTnet genelinde yaşanan bir sorun sebebiyle oyuna ve diğer TTnet servislerine erişim sağlanamamaktadır en kısa zamanda düzelmesi için çalışmalar devam etmektedir.
Bilginize.
TTnet genelinde yaşanan bir sorun sebebiyle oyuna ve diğer TTnet servislerine erişim sağlanamamaktadır en kısa zamanda düzelmesi için çalışmalar devam etmektedir.
Bilginize.
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Üye olduğunda Sana Bir Takım şartlar okutup onaylatıyor o bölümü okumadığın için Hak Talep edebileceğini sanıyorsun ama yanılıyorsun. Hiç bir Hakkın olmuyor Sobee İstediği An istediğini Yapıyor sende bunu kayıtsız şartsız kabul ediyorsun sadece sobee değil her oyun için geçerli.1EngiN1 yazdı:EsTeRGoNxRss yazdı:Öylebir Hakkın olduğunu Nerden okudun buraya kopyala yapıştırda görelim ben bilmiyorum öyle bir hakkın olduğunu :?Herakles yazdı:Eğer senin dediğin şey yani oyunun kapatılması söz konusu olursa ve oyuna para yatırmış isen oyunu mahkemeye verme hakkın var ama oyunun kapatılacağını sanmıyorum...bendensairolmaz yazdı:Knight Online oynuyorumda alt yapı çok iyi , İKV ye girincemi alt yapı kötü oluyor ? bırakın bu ayakları artık adamlar arkadaşında dediği gibi bizleri para kaynağı olarak kullanıyor , en sonda doyduklarında oyunu kapatıcaklar o kadar ....
Bedelini ödediğin bir şeyin hizmetini almak durumundasın ne olursa olsun sanal ortam için de geçerlidir sonuçta resmi bir kuruluş. Ama kapandıktan sonra bir anlamı yok en fazla para iadesi yapılır önemli olan şu olayı şu anda yapmak parasını ödüyorsan hizmet talep etmek lazım.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- Gemini1453
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Boş Bir Hayal
Ok.Respirasyon yazdı:Merhaba,
Bilginize.
“Gemini Candır
“
Bazı insanları kaybetmek istemezsin ama zorunda kalırsın.
Bazı insanları kaybetmek istemezsin ama zorunda kalırsın.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: M K A
Re: Yapılan bakım bitmedi mi bir türlü ?
sadece güldüm :mrgreen: :mrgreen:Ablagre yazdı:Az önce Facebook adresinden açıklama yapmışlar problemle boğuşmaktalarmış.
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Arkadaşlar gidişat kötü aynı olayları oynadığım başka oyundada yaşadım 1 aydır bakımda hala o oyun:D:D
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
EsTeRGoNxRss yazdı:Üye olduğunda Sana Bir Takım şartlar okutup onaylatıyor o bölümü okumadığın için Hak Talep edebileceğini sanıyorsun ama yanılıyorsun. Hiç bir Hakkın olmuyor Sobee İstediği An istediğini Yapıyor sende bunu kayıtsız şartsız kabul ediyorsun sadece sobee değil her oyun için geçerli.1EngiN1 yazdı:EsTeRGoNxRss yazdı:Öylebir Hakkın olduğunu Nerden okudun buraya kopyala yapıştırda görelim ben bilmiyorum öyle bir hakkın olduğunu :?Herakles yazdı:Eğer senin dediğin şey yani oyunun kapatılması söz konusu olursa ve oyuna para yatırmış isen oyunu mahkemeye verme hakkın var ama oyunun kapatılacağını sanmıyorum...bendensairolmaz yazdı:Knight Online oynuyorumda alt yapı çok iyi , İKV ye girincemi alt yapı kötü oluyor ? bırakın bu ayakları artık adamlar arkadaşında dediği gibi bizleri para kaynağı olarak kullanıyor , en sonda doyduklarında oyunu kapatıcaklar o kadar ....
Bedelini ödediğin bir şeyin hizmetini almak durumundasın ne olursa olsun sanal ortam için de geçerlidir sonuçta resmi bir kuruluş. Ama kapandıktan sonra bir anlamı yok en fazla para iadesi yapılır önemli olan şu olayı şu anda yapmak parasını ödüyorsan hizmet talep etmek lazım.
Dostum şu an burada bana laf sokmaya çalışmışsın ama yine de aynı amacı gütmeden sana cevap vereyim madem. Haklısın bir bakıma olay sözleşmeyle alakalı olabilir dediğin gibi ve bir çoğumuz da okumuyoruz bunu. Atladığın nokta ise şu bu oyunu oynayan hiç kimse bu oyuna para yatırmak zorunda değil sözleşmede de böyle bir nokta bulunmamaktadır. Oyunun da gelir kaynağı senden benden olduğuna göre sanırım demek istediğimi anladın
Etolford ///// Eminönü //// Fierce