RoA Loncası Kuklacı Üye Listesi
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Re: RoA Loncası Kuklacı Üye Listesi
Selamun Aleyküm, bu iddalarda bulunan kişilerle ne benim yani bayram, nede selçuğun bir alakası vardır.Selçuk' la 1 saat önce görüştük olayı kısa bi özet geçtim kendisi ve ben bu kişi adına özür dileriz.Şifreli değiştirdim aynı olayların yaşanmıycağının sözünü veriyorum ve tekrardan özür dileyerek bir daha foruma girmiyceğimi belirterek çarpı tuşuna basıyorum.Söyliycek bir sözünüz varsada oyunda beni bulun.İyi oyunlar.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Lan ben her gün arz tüccarı kesiom :d fotosu var Kilitli konudarecepivedikx yazdı:kardeşim [Gm] orti lodos kalesine girdi siz kalenin içine bile tükürünüzü atamadiniz Hitxkarekule tüccarinizi kesiyo du son anda kurtardiniz hemde RoA Lodoslardan olsaydi Eğer en sağlam adamlar girerdi böyle kaliteli bi loncaya Hemde yeşil ve kadim da ne güzel lodoslar ve arzlar birlikte kestiler hepimiz ikv ailesindeniz şimdik niye kiyasliyon klanlari RoA iyi bir lonca diyenlere sağolun de geçYaslikurt yazdı:Lodoslar Bizden Daha Sağlam Olsaydı Kadimi Her gece Keserlerdi Biz RoA Loncası Olarak günde 7 defa Kestik şimdi Diceksinizki Bizde kestikAma Kimin Taktiği ile Loncamızda Bulunan Sükunet'in Verdiği Taktikle.+Rüstemi kestik.Şimdi Duvardan çektiniz diceksiniz
[GM]Orti geldi bütün muhafızları kendine çekti Handan bomboşdu ama lodoslar gelmeDi Bile O da sizin sorunun bölge den bas bas bağırdık
![]()
![]()
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Selamlar,
Lonca üyelerimizle ile ilgili olan hiçbir konuda kimseye yorum hakkı TANIMIYORUZ. Buna daha önce loncada bulunup, daha sonra ayrılanlarda dahildir.
Ayrıca Mart 2011'de yazılmış bir yoruma Eylül 2011'de cevap vermek biraz ego tatmini gibi geldi bana
İyiForumlar...
Lonca üyelerimizle ile ilgili olan hiçbir konuda kimseye yorum hakkı TANIMIYORUZ. Buna daha önce loncada bulunup, daha sonra ayrılanlarda dahildir.
Ayrıca Mart 2011'de yazılmış bir yoruma Eylül 2011'de cevap vermek biraz ego tatmini gibi geldi bana
İyiForumlar...
Alınanlar geç de olsa ortaya çıktı
Ben mesajlarından bir şey anlamadım şimdi sen benimle ilgili saçma sapan şeyler söyle sonra bu iddiaları söyleyen kişiyi tanımıyorum de. Eğer önceki mesajı yazan sensen sana bir telefon vericem beni ara iddialarının cevabını görYaslikurt yazdı:Selamun Aleyküm, bu iddalarda bulunan kişilerle ne benim yani bayram, nede selçuğun bir alakası vardır.Selçuk' la 1 saat önce görüştük olayı kısa bi özet geçtim kendisi ve ben bu kişi adına özür dileriz.Şifreli değiştirdim aynı olayların yaşanmıycağının sözünü veriyorum ve tekrardan özür dileyerek bir daha foruma girmiyceğimi belirterek çarpı tuşuna basıyorum.Söyliycek bir sözünüz varsada oyunda beni bulun.İyi oyunlar.