Sunucu Şampiyonası Fikstür /Şubat-Tılsım

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Re: Sunucu Şampiyonası Fikstür /Şubat-Tılsım

Mesaj gönderen Nedenben »

Bugun Aksamkı KarsıLasmada Tum Herkese BasarıLar
Resim
Kullanıcı avatarı
lkarus
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: S O N

Mesaj gönderen lkarus »

Etkinlik salonunda GM Zifan ile görüştüm şu defans konusunu :)
Defans III ve Sakınma III tılsım kombinasyonuna karşı bir ofansın şansı yok dedim. Bana bir ofansın, bu kombinasyonlara sahip savaşçıyı rahatlıkla yenebileceğini söyledi. Özellikle altını çizdim.

Resim

İpucu istedim. Bununla ilgili forumun savaşçı başlığına konu açmamı istedi ve konuya katkıda bulunacağına dair söz verdi. Bakalım ne çıkacak tartışmadan, yarın konuyu detaylı bir şekilde açarım :D

Not: GM Zifan'a duyarlılığından ötürü teşekkür ederim.
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

lkarus yazdı:Etkinlik salonunda GM Zifan ile görüştüm şu defans konusunu :)
Defans III ve Sakınma III tılsım kombinasyonuna karşı bir ofansın şansı yok dedim. Bana bir ofansın, bu kombinasyonlara sahip savaşçıyı rahatlıkla yenebileceğini söyledi. Özellikle altını çizdim.

Resim

İpucu istedim. Bununla ilgili forumun savaşçı başlığına konu açmamı istedi ve konuya katkıda bulunacağına dair söz verdi. Bakalım ne çıkacak tartışmadan, yarın konuyu detaylı bir şekilde açarım :D

Not: GM Zifan'a duyarlılığından ötürü teşekkür ederim.
Sevgili ıkarus :)
Özellikle altını çizdiğiniz kombinasyonu onayladığımı söylemedim. Demem o ki; Oyuncular kendilerine göre değişik kombinasyonlar oluşturarak bir defansif savaşçıyı yenebilmekteler.Diğer sunucularda örneklerine rastlamaktayız.
Sorulara karşın paylaşmış olduğum diğer yorumuda burada tekrar paylaşmak isterim:
**Sağlam bir ofansif savaşçının , kabiliyeti dahilinde bir defansif savaşçıyı rahatça ekarte edebileceğini deneme yapmış olan arkadaşlarımız mutlaka gözlemlemiştir.Nasıl ki tercihini ofansif dövüş tılsımlarından yana kullanan oyuncularımız varsa aynı şekilde defansif dövüş tılsım tercihi yapan kullanıcılarımız azımsanamayacak kadar çoktur ve her karakter sınıfının dilediğince yetenek değiştirebildiğini düşünecek olursak , defansif olarak savaşan bir oyuncuya ofansif olsun diyen arkadaşlarımızda pekala defansif olabilirler ki düellonun güzelliğide rakibin hazırlıklarından bi haber olarak yapılması taktik ve yetenek çeşitliliği göstermesidir. Amacımız; sizleri mağdur ya da mutsuz etmek değil , hep birlikte konuşarak , ortak payda da buluşmak ve keyifli zamanlar geçirmektir. Şahsım adına önerilerinizi memnuniyetle dinleyerek , imkanlar dahilinde gerçekleştirilebilir olanları uygulamak ve bunu hep birlikte yapıyor olmak mutluluk verici , İlginiz için teşekkür ederiz.

İyi eğlenceler dilerim.
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Esmer OgLan Vereyım Sana TıLsımLarı Defans OL ben Ofans OLayım Bk NasıL Kesıyorum Ozaman Gorr :)
Resim
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Defansif savaşçı elbette kesilir ama zırhı 75 değilse çok basit...
Ama zırhı 75 olan bir defansif savaşçıyı kesmek çok zor
Kullanıcı avatarı
Thehealer
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Thehealer »

Gerçekten imkansız isterse zırhı 40 olsun adamın 3 vuruşuna bakıyor (HazaluA)
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Thehealer yazdı:Gerçekten imkansız isterse zırhı 40 olsun adamın 3 vuruşuna bakıyor (HazaluA)
Kb Ama Bunu Yazdıgına Gore Savascı Sınıfında Hıc Bısı BıLmıyosun Alonya Ve Hunxflaket KarsıLasmasında ıLk eLı Sedat 40 Can Fark atarak aLdı Kendısıne Sormanız YeterLıdır Bıraz Daha Dıkkat EdıLırse Ofansın Kesemıcegı Tank Yok Ancak (AYISIZ). Bunuda BeLırtım..
Resim
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SedaT03 »

Selam (Dedezade) İlk el aldımda diğer elleri neden alamadığımı fark ettim orda sen durdurma atmışsın ya semih o anda bende atmışım :( eğer atmasaydım sonradan atsaydım şansım ola bilirdi lakin diğer türlü kudretimin yetmesi mümkün değil. Tekrar tebrik ederim ;) Bu arada ofansların şampiyonuyum :D :D
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

SedaT03 yazdı:Selam (Dedezade) İlk el aldımda diğer elleri neden alamadığımı fark ettim orda sen durdurma atmışsın ya semih o anda bende atmışım :( eğer atmasaydım sonradan atsaydım şansım ola bilirdi lakin diğer türlü kudretimin yetmesi mümkün değil. Tekrar tebrik ederim ;) Bu arada ofansların şampiyonuyum :D :D
HayırLısı oLsun Sedat GuzeL Bı KarsıLasmaydı SagoL.
Resim
Kullanıcı avatarı
SEXYBOY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Biz Bİze Yeteriz

Mesaj gönderen SEXYBOY »

Büyücülerin şampiyonu:SoĞuKNeFeS
Savaşçıların şampiyonu:Hunxflaket
Şifacıların şampiyonu:CATNISS

Tılsım sunucusuna hayırlı uğurlu olsun... Tilsimlar da hayırlı olsun arkadaşlar güle güle kullanın ;)
TEK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

“Genel Sohbet” sayfasına dön