Sunucu Şampiyonası Fikstür /Şubat-Tılsım
- lkarus
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: S O N
Re: Sunucu Şampiyonası Fikstür /Şubat-Tılsım
Etkinlik salonunda GM Zifan ile görüştüm şu defans konusunu 
Defans III ve Sakınma III tılsım kombinasyonuna karşı bir ofansın şansı yok dedim. Bana bir ofansın, bu kombinasyonlara sahip savaşçıyı rahatlıkla yenebileceğini söyledi. Özellikle altını çizdim.

İpucu istedim. Bununla ilgili forumun savaşçı başlığına konu açmamı istedi ve konuya katkıda bulunacağına dair söz verdi. Bakalım ne çıkacak tartışmadan, yarın konuyu detaylı bir şekilde açarım
Not: GM Zifan'a duyarlılığından ötürü teşekkür ederim.
Defans III ve Sakınma III tılsım kombinasyonuna karşı bir ofansın şansı yok dedim. Bana bir ofansın, bu kombinasyonlara sahip savaşçıyı rahatlıkla yenebileceğini söyledi. Özellikle altını çizdim.

İpucu istedim. Bununla ilgili forumun savaşçı başlığına konu açmamı istedi ve konuya katkıda bulunacağına dair söz verdi. Bakalım ne çıkacak tartışmadan, yarın konuyu detaylı bir şekilde açarım
Sevgili ıkaruslkarus yazdı:Etkinlik salonunda GM Zifan ile görüştüm şu defans konusunu
Özellikle altını çizdiğiniz kombinasyonu onayladığımı söylemedim. Demem o ki; Oyuncular kendilerine göre değişik kombinasyonlar oluşturarak bir defansif savaşçıyı yenebilmekteler.Diğer sunucularda örneklerine rastlamaktayız.
Sorulara karşın paylaşmış olduğum diğer yorumuda burada tekrar paylaşmak isterim:
**Sağlam bir ofansif savaşçının , kabiliyeti dahilinde bir defansif savaşçıyı rahatça ekarte edebileceğini deneme yapmış olan arkadaşlarımız mutlaka gözlemlemiştir.Nasıl ki tercihini ofansif dövüş tılsımlarından yana kullanan oyuncularımız varsa aynı şekilde defansif dövüş tılsım tercihi yapan kullanıcılarımız azımsanamayacak kadar çoktur ve her karakter sınıfının dilediğince yetenek değiştirebildiğini düşünecek olursak , defansif olarak savaşan bir oyuncuya ofansif olsun diyen arkadaşlarımızda pekala defansif olabilirler ki düellonun güzelliğide rakibin hazırlıklarından bi haber olarak yapılması taktik ve yetenek çeşitliliği göstermesidir. Amacımız; sizleri mağdur ya da mutsuz etmek değil , hep birlikte konuşarak , ortak payda da buluşmak ve keyifli zamanlar geçirmektir. Şahsım adına önerilerinizi memnuniyetle dinleyerek , imkanlar dahilinde gerçekleştirilebilir olanları uygulamak ve bunu hep birlikte yapıyor olmak mutluluk verici , İlginiz için teşekkür ederiz.
İyi eğlenceler dilerim.
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Esmer OgLan Vereyım Sana TıLsımLarı Defans OL ben Ofans OLayım Bk NasıL Kesıyorum Ozaman Gorr 

Defansif savaşçı elbette kesilir ama zırhı 75 değilse çok basit...
Ama zırhı 75 olan bir defansif savaşçıyı kesmek çok zor
Ama zırhı 75 olan bir defansif savaşçıyı kesmek çok zor
Gerçekten imkansız isterse zırhı 40 olsun adamın 3 vuruşuna bakıyor (HazaluA)
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
Kb Ama Bunu Yazdıgına Gore Savascı Sınıfında Hıc Bısı BıLmıyosun Alonya Ve Hunxflaket KarsıLasmasında ıLk eLı Sedat 40 Can Fark atarak aLdı Kendısıne Sormanız YeterLıdır Bıraz Daha Dıkkat EdıLırse Ofansın Kesemıcegı Tank Yok Ancak (AYISIZ). Bunuda BeLırtım..Thehealer yazdı:Gerçekten imkansız isterse zırhı 40 olsun adamın 3 vuruşuna bakıyor (HazaluA)

- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
Selam (Dedezade) İlk el aldımda diğer elleri neden alamadığımı fark ettim orda sen durdurma atmışsın ya semih o anda bende atmışım
eğer atmasaydım sonradan atsaydım şansım ola bilirdi lakin diğer türlü kudretimin yetmesi mümkün değil. Tekrar tebrik ederim
Bu arada ofansların şampiyonuyum
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
HayırLısı oLsun Sedat GuzeL Bı KarsıLasmaydı SagoL.SedaT03 yazdı:Selam (Dedezade) İlk el aldımda diğer elleri neden alamadığımı fark ettim orda sen durdurma atmışsın ya semih o anda bende atmışımeğer atmasaydım sonradan atsaydım şansım ola bilirdi lakin diğer türlü kudretimin yetmesi mümkün değil. Tekrar tebrik ederim
Bu arada ofansların şampiyonuyum
![]()
![]()

- SEXYBOY
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Biz Bİze Yeteriz
Büyücülerin şampiyonu:SoĞuKNeFeS
Savaşçıların şampiyonu:Hunxflaket
Şifacıların şampiyonu:CATNISS
Tılsım sunucusuna hayırlı uğurlu olsun... Tilsimlar da hayırlı olsun arkadaşlar güle güle kullanın
Savaşçıların şampiyonu:Hunxflaket
Şifacıların şampiyonu:CATNISS
Tılsım sunucusuna hayırlı uğurlu olsun... Tilsimlar da hayırlı olsun arkadaşlar güle güle kullanın
TEK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK