Bojangles nickinimi kullanıyorertan111 yazdı:19senelik hayatımda kitap hikaye vb. Tarzı hiç sevmeyem biriyim ama bana 6 sayfayı full okuttun başarılarının devamını dilerim tebrikler... ''Bojangles''
Erdoğan'ın Günlüğü
Re: [GM]Erdoğan'ın Günlüğü
Bence savasciya grup bolgeleri icin bise dusunmeleri lazim almiyolar ya
aliyolar ama junona gitmek için 5-6 m arasi bi para istiyolar
aliyolar ama junona gitmek için 5-6 m arasi bi para istiyolar
Hayır, ertan111 isimli arkadaşımız kendi imzasını atmış olmalı.ThexNeYo yazdı:Bojangles nickinimi kullanıyorertan111 yazdı:19senelik hayatımda kitap hikaye vb. Tarzı hiç sevmeyem biriyim ama bana 6 sayfayı full okuttun başarılarının devamını dilerim tebrikler... ''Bojangles''
Sunucu: Eminönü
Karakter Adı: ????????
Tarih: 05-10.01.2014
Gruplara katılamadığım zamanlarda büyük hole inerek para biriktirmeye çalıştım. Maden çektim, akrep kestim. Oradaki yaratıkları öldürebileceğimi düşünmüyordum ama hasarım yeterli oldu, 3 veya 4 vuruşta bir akrebi kesebiliyordum. Tek gelmeleri için ilk hamlemi Meteorit ile yapıyordum.

Maden Ocağında dışarı çıkmaya çalışan bir şifacı vardı. Çıkışa gidip gitmeyeceğimi sordu, "gideriz" diye cevap verip çıkmasına yardım etmek istedim. Loncaya alarakta ruh taşını kullanmasını sağlayabileceğimi söyledim ama lonca lisansı olmadığı için kabul edemedi. Gruba almasını söyledim ve yola koyulduk.

Şifacıyı çıkışa bıraktıktan sonraydı sanırım, tekrar dolaşmak istedim ve girişte rastladığım kişilerden biri grubuna davet etti. Beraber yaratıkları öldürerek maden ocağına kadar gittik

Daha sonra holde dolaşıp sarraf ve lokman kaynaklardan maden çektim. Değerli hiçbirşey çıkmadı.

Maden çekmeye, savaşçımı geliştirmeye devam ettim. Büyücüm ile grup bölgelerine gitmeye çalıştım, holde dolaştım para biriktirmeye çalıştım ve Çemberlitaş görevlerim için sürekli yardım istedim. Bir grup bıkmış olmalılar ki yardım teklif ettiler, gittim yeteneklerimi sıfırladım. Ama döndüğümde grup içeri girmiş ve X'e doğru yol almaya başlamıştı. Birşey yazmamaya ve sinirlenmemeye karar verdim.

Karakter adımı ve görüntümü değiştirmiştim, karakter ismim değiştiği için daha önce iletişim kurduğum kişilerden de yardım alamayacak hale gelmiştim. Ne kadar daha bu durumu devam ettirebileceğimi düşünmeye başlamıştım.
Biraz savaştım, tek fiziksel ile savaşmayı seven biriyim. Savaşta hasar vermekten çok savaşan diğer klan üyelerini korumayı seviyordum. Büyü bozarak kötü etkilerden kurtardığım kişiler teşekkür ettikçe daha fazla savaşmak istiyordum. Tabi her zaman savaşçı ve şifacı etkilerini de ortadan kaldıramadığım için hayal kırıklığı yaşadığım da olmuyor değil.
Her zaman takip ettiğim günlük (:
Çemberli Taş görevi olanları birlikte yapmayı kabul etselerdi iyi olurdu ama maalesef ki hazırcılık alışkanlığı var.Ön yargılı olup soğuk bakmak yerine olumlu baksalardı eminim ki çok daha fazla eğlenirlerdi ve tabi ki daha fazla tecrübe . Oğuzhan abi defans yapmayı seven oyuncular lazım Tılsım sunucusuna beklerim
Çemberli Taş görevi olanları birlikte yapmayı kabul etselerdi iyi olurdu ama maalesef ki hazırcılık alışkanlığı var.Ön yargılı olup soğuk bakmak yerine olumlu baksalardı eminim ki çok daha fazla eğlenirlerdi ve tabi ki daha fazla tecrübe . Oğuzhan abi defans yapmayı seven oyuncular lazım Tılsım sunucusuna beklerim
-
- FareAdam Düşmanı
Erdogan yazdı:Gizlenmiş İçerikGösterHayır, ertan111 isimli arkadaşımız kendi imzasını atmış olmalı.ThexNeYo yazdı:Bojangles nickinimi kullanıyorertan111 yazdı:19senelik hayatımda kitap hikaye vb. Tarzı hiç sevmeyem biriyim ama bana 6 sayfayı full okuttun başarılarının devamını dilerim tebrikler... ''Bojangles''
Sunucu: Eminönü
Karakter Adı: ????????
Tarih: 05-10.01.2014
Gruplara katılamadığım zamanlarda büyük hole inerek para biriktirmeye çalıştım. Maden çektim, akrep kestim. Oradaki yaratıkları öldürebileceğimi düşünmüyordum ama hasarım yeterli oldu, 3 veya 4 vuruşta bir akrebi kesebiliyordum. Tek gelmeleri için ilk hamlemi Meteorit ile yapıyordum.
Maden Ocağında dışarı çıkmaya çalışan bir şifacı vardı. Çıkışa gidip gitmeyeceğimi sordu, "gideriz" diye cevap verip çıkmasına yardım etmek istedim. Loncaya alarakta ruh taşını kullanmasını sağlayabileceğimi söyledim ama lonca lisansı olmadığı için kabul edemedi. Gruba almasını söyledim ve yola koyulduk.
Şifacıyı çıkışa bıraktıktan sonraydı sanırım, tekrar dolaşmak istedim ve girişte rastladığım kişilerden biri grubuna davet etti. Beraber yaratıkları öldürerek maden ocağına kadar gittik
Daha sonra holde dolaşıp sarraf ve lokman kaynaklardan maden çektim. Değerli hiçbirşey çıkmadı.![]()
Maden çekmeye, savaşçımı geliştirmeye devam ettim. Büyücüm ile grup bölgelerine gitmeye çalıştım, holde dolaştım para biriktirmeye çalıştım ve Çemberlitaş görevlerim için sürekli yardım istedim. Bir grup bıkmış olmalılar ki yardım teklif ettiler, gittim yeteneklerimi sıfırladım. Ama döndüğümde grup içeri girmiş ve X'e doğru yol almaya başlamıştı. Birşey yazmamaya ve sinirlenmemeye karar verdim.Ancak hala Khaos görevimi yapamamıştım. Üstelik Khaos görevini yapamayan bir sürü oyuncu vardı, onlarla konuştum beraber yardım almadan X'i öldürmeyi denemeyi teklif ettim. Hiçbirisi sıcak bakmadı bu fikre. Kimisi tepkilerini genel kanallardan belli ettiler. Klan değiştirenine bile rastladım, ancak ben biraz daha şansımı denemek istiyordum..
Karakter adımı ve görüntümü değiştirmiştim, karakter ismim değiştiği için daha önce iletişim kurduğum kişilerden de yardım alamayacak hale gelmiştim. Ne kadar daha bu durumu devam ettirebileceğimi düşünmeye başlamıştım.
Biraz savaştım, tek fiziksel ile savaşmayı seven biriyim. Savaşta hasar vermekten çok savaşan diğer klan üyelerini korumayı seviyordum. Büyü bozarak kötü etkilerden kurtardığım kişiler teşekkür ettikçe daha fazla savaşmak istiyordum. Tabi her zaman savaşçı ve şifacı etkilerini de ortadan kaldıramadığım için hayal kırıklığı yaşadığım da olmuyor değil.
Takip Ediyoruz ..
En son IRifatSrkyI tarafından 10 Oca 2014 21:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Foruma arada bakiyordum, simdi de goz atayim dedim bu konuya rastladim 
Gayet guzel olmus hem ogretici oluyor hem de benim gibi oyuna pek girmeyenlerin hevesini bir nebze olsun gideriyor. Oyuna tekrar basladigimda hesaplarimi eminonune tasimayi dusunuyordum chat kanalindan piyasayi da ogrenmis oluyorum
1 2 sorum olacak. Oncelikle karakter gorunumunu degistirdim demissiniz boyle seyleri bizlere de uygulayamaz misiniz
) cook eskiden yasimin da ufak oldugu zamanlar bir savasci acmisim m2.5 gozlukler yuzumu kapamasa oynamaya utanirim 
Bir de hesabinizda madenci ve sarraf sans artirici mi bulunmakta? Kisa zamanda bir hayli maden birikmis.
Gayet guzel olmus hem ogretici oluyor hem de benim gibi oyuna pek girmeyenlerin hevesini bir nebze olsun gideriyor. Oyuna tekrar basladigimda hesaplarimi eminonune tasimayi dusunuyordum chat kanalindan piyasayi da ogrenmis oluyorum
1 2 sorum olacak. Oncelikle karakter gorunumunu degistirdim demissiniz boyle seyleri bizlere de uygulayamaz misiniz
Bir de hesabinizda madenci ve sarraf sans artirici mi bulunmakta? Kisa zamanda bir hayli maden birikmis.
En son EscapisT tarafından 10 Oca 2014 21:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Görünüm değiştirme maalesef şuan için mümkün değil. Benim için de oldukça zahmetli bir iş maalesef. Sanıyorum tekrar değiştirmeyeceğim, bunun yerine son bir değişiklik daha yapıp, bundan sonraki ekran görüntülerinde karakterimin görüntüsünü paylaşmamayı düşünüyorum.EscapisT yazdı:karakter gorunumunu degistirdim demissiniz boyle seyleri bizlere de uygulayamaz misiniz
hesabinizda madenci ve sarraf sans artirici mi bulunmakta? Kisa zamanda bir hayli maden birikmis.
Hesabımda artırıcı yok, ama 7.yıl için ücretsiz olarak dükkanda sunduğumuz paket aktifken oldukça fazla yararlandım ürünlerden. Bir de madende nedense oldukça şanslıyım. Şuanki kasamı da yakında paylaşacağım. En son paylaştığım kasanın üzerine oldukça fazla ekledim.
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Belki ileri zamanda misir carsisinda bir berber le rastlariz kim bilir
)
Kasanizi da sabirsizlikla bekliyorum
Kasanizi da sabirsizlikla bekliyorum
En az sizin kadar kibar konuşurum ve rica ederim ama grup bölgelerine girmek ve oralarda o dediklerinizi düşürmek söylediğinizden 1000 kat daha zor benim yıllarca zamanda yapabildiğim ve hatta yapamadığım şeyleri bu düzenle ve kolaylıkla yapmış olabileceğinize pek ihtimal vermiyorum açıkcası.. Anlatışınız çok güzel ve sonuna kadar beğenerek okudum ama herşey biraz hikaye tadında kalmış 
Ya bi konuda yardım istiyorum bende Çemberlitaş kutu yok ve alacak parayı da bulamıyorum aldigim kredi ve babamin verdigi para anca yetiyo bana ben kiyamet asayi nasil ureticem plus almaya bile para bulmada zorlaniyorum kiyamet asayi iceri girmek icin istiyolar ben girmeden nasıl bulabilirim