MARAŞAL RÜTBESİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: MARAŞAL RÜTBESİ

Mesaj gönderen mobilsorun »

firaridadas yazdı:
firaridadas yazdı:Abi ne bu naylon kp valla bilmediimden soruyorum :?:
Hala cevap bekliyorum...
Kolay yoldan kp kasmak,EMEK HIRSIZLIĞI.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

mobilsorun yazdı:
firaridadas yazdı:
Hala cevap bekliyorum...
Kolay yoldan kp kasmak konusunda haklısın fakat neresi EMEK HIRSIZLIĞI?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

SkyBlue yazdı:
mobilsorun yazdı:
firaridadas yazdı:
Hala cevap bekliyorum...
Savaşarak kasılmaktan ziyade kolay yoldan kasılması olabilir mi ?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
LotusGNS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LotusGNS »

sanıyolar ki gir çık yapmak çok kolay emek hırsızıymış tövbe tövbe bu işte emek yok mu
Lonca LOTUS

MeCNuuN
LeeYLa
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

mobilsorun yazdı:
SkyBlue yazdı:
mobilsorun yazdı:
firaridadas yazdı:
Hala cevap bekliyorum...
Savaşarak kasılmaktan ziyade kolay yoldan kasılması olabilir mi ?
Kolay yoldanmış emek hırsızlığıymış bi denesene o kolay yoldan kasmayı.

• Önce bi 32+ KP çarı kas plussuz 49 lvl yap sonra=>
  • O 30 çarı 1500+ kp ile rütbe yap. plussuz rütbe için karşı klandan pluslu ve rütbeli 25 çar yedir ki rütbe olsun. Herbir çara bunu tekrarla. sonra =>
  • Bu 32+ rütbeli çarın karizmasını al (Plussuz ise 160 gir çık yapar. Bir gir çık en iyi ihtimalle 15 sn sürer ki bu da toplamda 40 dk yapar arada bi nefes al 45 dk diyelim şuna) sonra =>
  • Bu zahmetli duraksız 45 dk sonunda eline ne geçti 9.600 klan parası. Arttırıcın varsa 19.200 klan parası.
  • Zün yiyosa bi dene ondan sonra karizma satan ve kp kasanlara laf at! Ukala !!!
[/b]
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen musallat123 »

bordo yazdı:

• O 30 çarı 1500+ kp ile rütbe yap. plussuz rütbe için karşı klandan pluslu ve rütbeli 25 çar yedir ki rütbe olsun. Herbir çara bunu tekrarla. sonra =>
  • Bu 32+ rütbeli çarın karizmasını al (Plussuz ise 160 gir çık yapar. Bir gir çık en iyi ihtimalle 15 sn sürer ki bu da toplamda 40 dk yapar arada bi nefes al 45 dk diyelim şuna) sonra =>
  • Bu zahmetli duraksız 45 dk sonunda eline ne geçti 9.600 klan parası. Arttırıcın varsa 19.200 klan parası.
  • Zün yiyosa bi dene ondan sonra karizma satan ve kp kasanlara laf at! Ukala !!!
[/b]
Sadece bu işten kârınız olduğu için böyle konuşuyorsunuz.Naylon kp yaparken neyle mücadele ediyorsunuz öğrenebilir miyim? Klavyenizle mi yoksa oyuna girdikten sonra karakterin yüklenme süresiyle mi ? "Aman adam bölgeden kaçmasın." , "Aman kutuplamasın , deparlamasın..." bunlarla uğraşanla "Üyelik adresini ctrl+c ,ctrl+v yapıp alt+f4 çekeni " bir tutanlara da yazıklar olsun. DİKKAT EDERSENİZ HEPSİ TEK HAMLEDE YAPILABİLECEK ŞEYLER Arkadaş , her şeyi geçtim eskiden gözlüğün bi ağırlığı vardır . Öyle herkeste gözlük yoktu. Her baba yiğidin de harcı değildi.(Hele mor neredeyse imkansızdı.) Emek hırsızlığı olsun veya olmasın NAYLON KP oKo'yu ve gözlük ticaretini tamamen bitirdi. @bordo sen de en az benim kadar iyi biliyorsundur gözlük fiyatlarını , aynı sunucudayız...

Ayrıca öyle bir aşamaya gelindiki y2 li bir büyücü günde bir çarı 49 lwl yapabilir.(İki çar da olabilir.) Kp olayını falan boşverin kastığınız o çarın sadece görevlerden getirisi 30 m 'nin altında değildir.

iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

bordo yazdı: Zün yiyosa bi dene ondan sonra karizma satan ve kp kasanlara laf at! Ukala !!!
gözün kısmı çok iyi
...
CommunistLyder
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen CommunistLyder »

musallat123 yazdı:
bordo yazdı:

[/b]
Sadece bu işten kârınız olduğu için böyle konuşuyorsunuz.Naylon kp yaparken neyle mücadele ediyorsunuz öğrenebilir miyim? Klavyenizle mi yoksa oyuna girdikten sonra karakterin yüklenme süresiyle mi ? "Aman adam bölgeden kaçmasın." , "Aman kutuplamasın , deparlamasın..." bunlarla uğraşanla "Üyelik adresini ctrl+c ,ctrl+v yapıp alt+f4 çekeni " bir tutanlara da yazıklar olsun. DİKKAT EDERSENİZ HEPSİ TEK HAMLEDE YAPILABİLECEK ŞEYLER Arkadaş , her şeyi geçtim eskiden gözlüğün bi ağırlığı vardır . Öyle herkeste gözlük yoktu. Her baba yiğidin de harcı değildi.(Hele mor neredeyse imkansızdı.) Emek hırsızlığı olsun veya olmasın NAYLON KP oKo'yu ve gözlük ticaretini tamamen bitirdi. @bordo sen de en az benim kadar iyi biliyorsundur gözlük fiyatlarını , aynı sunucudayız...

Ayrıca öyle bir aşamaya gelindiki y2 li bir büyücü günde bir çarı 49 lwl yapabilir.(İki çar da olabilir.) Kp olayını falan boşverin kastığınız o çarın sadece görevlerden getirisi 30 m 'nin altında değildir.

iyi forumlar.

arkadaşa katılıyorum haklıdır
Kullanıcı avatarı
SAHveMAT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen SAHveMAT »

[/b]

Aynen hocam, işi bilmeyenler boş boş konuşuyor işte.
Resim
SEMRUK
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Wallah ben Kp kasmayı denedım 1 hafta 2 hafta cok eglencelı olyor Sonradan Bır bıkkınlık bı stres oluyor kımse bılemez..:D
helekı tam kp kasarken ergenın tekı gelıp senı kesmesı adam cıldırıyor resmen..
Kişiden kişiye degısenn bır konu bu NAylon kp AMa emek hırszılıgı demıs bır arkdas var cıdden Sıkıyorsa bı kasmayı dene cıdden cok zor..

ben Normal Savaşarak hıc kp almadan TILSIMDa.. 100bın kp kastım Adım IISaMeDSeDiRII..

hem zevklı hemde sıkıcı neden dersen zaten Maraton göz 150bın ben 100bını kasana kadar kac ayımı aldı ..
Onun ıcın Naylon kp ye evet dıyorum 3 evetle Ugurluyoruz Sızı..:D

car kasmak cık gır etmek cıft pc kullanmaz cıden Sıkıntılı gencler Kolay yönden bakmayın azda zor tarasfına bakınz..
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................

“Genel Etkileşim” sayfasına dön