İstanbul Kıyamet Vakti'nde Hile YOK!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: İstanbul Kıyamet Vakti'nde Hile YOK!

Mesaj gönderen HollyShit »

Epiloque yazdı:Kendinizi kandırmayın

Zamanında yapılan bono hileleriyle zengin olanlar hala oyunda.
+1

Benim tanımımı yaptı diyebilirim ;) .

Ayriyetten oyunda hile olmadığın söyleyen arkadaşlara şunu demem gerekir ki hile sadece program değildir. Kod algoritması, kodlama açığı ve tanımlama sonra makine dili yoksunluğu bir çok açığı meydana getirir.

[İçerik silinmiştir.]

Desteğe bildirmeme rağmen hala yapılmış bir çalışma yok..
En son Lahkesis tarafından 08 Ara 2013 11:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Düzenlendi.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

HollyShit yazdı:

+1

Ayriyetten oyunda hile olmadığın söyleyen arkadaşlara şunu demem gerekir ki hile sadece program değildir. Kod algoritması, kodlama açığı ve tanımlama sonra makine dili yoksunluğu bir çok açığı meydana getirir.

[İçerik silinmiştir.]

Hatunun adı nedir ?
En son Lahkesis tarafından 08 Ara 2013 11:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen HollyShit »

mobilsorun yazdı:
HollyShit yazdı:

+1

[İçerik silinmiştir.]

Hatunun adı nedir ?
Barbara Palvin,

aşırı ateşlidir dikkat et yanarsın. Semiha Hanım'a benzemez.

Yanarsın derken ciddi anlamda yanarsın :twisted: :twisted:
En son Lahkesis tarafından 08 Ara 2013 11:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Oyunda hile olmamasının sebebi popülarite düşüklüğüdür hangi oyun biliyorsunuz ki çok oynayıp hilesi olmayan? :)
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Symbol Of Justice

Mesaj gönderen Xainnn »

İstanbul Kıyamet Vakti severek oynadığım vakit geçirdiğim bir oyundur :) ancak oyun bir üniversiteli bilgisayar öğrencisinin dönem ödevinden farksızdır :) Hile yapılmak ıstense ne kadar kolay bir şekilde yapılabileceğini anlayın oyun hile konusunda hassas felan değil sadece uğraşan yok :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

/kaba

Zamanın da güzelim destek ekibimize bono kopyalayıp bugünlere gelen gençlerin isimlerini ve ekran görüntülerini yolladığımda bana Hol eklentisi ile Trilyon civarındaki paraların olmasının mümkün olduğunu söylemişlerdi.Şu anlama geliyor ben çok iyimser bir insanımdır. Arkadaş bana 13T param var diyor oyunu yemiş bitirmişim diyor ben görüntüyü alıp destek ekbimize yolluyorum açıklıyorum hol daha yeni gelmiş bende diyorum ki hol geleli güzel arkadaşım 2 ay oldu bu çocuk 1300 tane xenotim mi sattı da yaptı o kadar parayı? Bu mümkündür deniliyor.

Bunlar mümkün falan değil bonolar kalkmış olabilir lakin neden araştırılmıyor oyunun şuan içindeki bonolar hani sözde kalktı ya. O kadar küçük beyinli siniz ki 39 seviye sınırında 999 liralık hesabı olan karakterleri engellemediniz. Facebook üzerinden para satan adamları görüp müdahale etmediniz. O kadar bildirim geçtim her seferinde İKV Devasa bir MMORPG dir hile koruması olduğundan oyunumuzda hile yok dediniz bug yok dediniz. Kendimle gurur duyuyorum gerek oyun gerek forum kanalından hep suratınıza vurdum bunları. Bizim yönetim beyciğimiz sadece haklı insanı susturup, yandaş kesime hizmet için burada. Hiç unutmuyorum sizde gülecek siniz. 39 Seviye sınırımızda yeni eşyaları üretmek için labirente gidiyordum para kasıyordum 1 milyon yapıp 1 adet 1 liralık bono alıyordum ( bu arada bu seviye sınırında ben sadece 15 milyon para kasabildim :) ) onu da açığı bildiğimden değil ben fakir bir adamım öldüğümde param gitmesin diye yapıyordum :D . Gel gelelim ben güçsüz savaşçımla 15 milyon parayı kasana kadar imanım gevredi, meğersem bazı arkadaşlar benim günlerce çalışıp yaptığım parayı 15 saniyede yapıyormuş. Benim ve temiz oynayan arkadaşların emekleri hiçe sayılan bir oyunun içindeyiz. Suçunu itiraf edenler bile içimizde yönetim bunu biliyor önüne geçemedikleri yönetici destek ekibi oluyor ben daha ne diyeyim bu oyunu hile ve bug konularında kimse savunmasın çünkü ikv beyciğimiz de;

bono kopyalama
karizmasız kp kazanma
sabah güncellemesi bugu
banka ticaret bugu
madenden bono çekme bugu

gibi açıklar mevcuttu ve hala mevcut olanları vardır eminim bundan.
Belki isimlerini unutmuşumdur bunlar oyun içerisinde duyup belirli kişilerin dahil olduğu insanları aldatmak için başvurdukları yollardır.

şey bu arada ileride oyun yönetiminde aktif rol almak istiyorsanız sakın eleştiri yapmayın bir de bug hile ne varsa onlardan yapın zaten önünüze geçemeyeceklerini anladıklarında yönetimin bir parçası oluyorsunuz.

Bkz. ben çok eleştirip yüzlerine vurduğum için yeterli bulunamadım rehberlik görevine bile.

İçimden geldi bunu demeden yazımı bitiremeyeceğim bir an önce silkinmezse bu oyun ve taraflı yönetim bir #@!? (beoke yazdım da çıkmadı renginden anlayın) olmaz bu oyundan.

Yaşasın TEMİZ oyun , Yaşasın adalet sistemi, Yaşasın emekçilerin emekleri.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Konu içerisinde geçmişte yaşanan oyun açıkları kullanımlarından bahsedildiği için ve hala bu açıkları kullanan kişilerin elde ettikleri haksız kazançların oyun sunucularımızda bulunduğu iddia edildiği için yazma gereksinimi hissediyorum. Materyal kaynaklarından bono çıkması sonucu elde edilen tüm bonolar (paraya çevrilenler dahil) sunucuya yapılan müdahale ile temizlenmişti. Bono veya materyal kopyalama gibi işlemlerde başarılı olan kişilerin kullanmış oldukları yöntemler tespit edilip gerekli müdahaleleler (tekrarının olmaması için) yapıldı ve elde edilen tüm haksız kazançlar temizlendi. Bunun yanı sıra ceza aflarımızda bile affedilmeyen karakterler mevcut hala bu sebeplerden. Kaldı ki bu açıkları kullanan kişilerin herhangi bir af durumundan yararlanmaları söz konusu olduysa bile, envanterleri boşaltılarak bu mümkün kılındı ki bu yüzden kimsenin "ben oyun açığından trilyonlar kazandım ve hala hepsi bende" sözlerine itibar etmemelisiniz. Söyleyen biri varsa ekran görüntüsünü alın, lütfen destekten bize gönderin. Hatta direk [GM]Erdoğan'a diye gönderirseniz bizzat incelerim.

Oyun sonuçta bir yazılımdır, yazılımlarda hatalar olabilir. Oyun açığı dediğimiz durumlar yaşanabilir. Ancak biz ekip olarak bunların takibini yapıp, hiçbir oyuncumuza haksız kazanç elde etme hakkı tanımamaya çalışıyoruz.

Son yaptığım incelemelere göre (11.12.2013 11:18) şuan için 8 sunucumuzda toplamda 349 adet Teşkilat Bonosu 10M bulunmaktadır. Bunun yanı sıra en fazla bu materyale sahip olan karakterde ise 14 adet bulunmaktadır. Herhangi bir Bono depolama vb. durumun söz konusu olmadığından emin olabilirsiniz.

Tüm kullanıcılarımızın bu konu nezdinde bilgilerine sunuyorum.

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön