Sparineus yazdı:Benim için gelmiş geçmiş İKV'nin üst ekibinde bulunanlardan en iyi insansın.Forumda ki konulara cevapların,aynı dediğin gibi diğer robot şeklinde yanıtlayanlar gibi değildi.Bu aralar GM'ler ''Yakında güncellemeden haber alacaksınız )'' yazıp duruyor ama güncelleme gelse de pek bir şey değişmeyecek benim için.Sen ve o eski GM ekibi olmadığı sürece,eski samimilik,etkinlik salonunda etkinlik sonrası GM ile vs atmalar falan..Olmadığı sürece anlamı yok İKV'nin.Eskiden kızıl akrebin oralarda yürürken o güneşin kokusunu ben buradan alırdım.Klandan değişik değişik ilanlar,yazılar.GM gelmiş diye savaşı bırakıp antrepo önüne koşmalar.Bunlar olmadığı sürece dönmeyeceğim oyuna,tabii sen ve o eski ekipten birileri olursa amenna.Her gün sunucuları server sanıp yeni bir karakter açarak bir haftamı geçirsem de gene de oynarım.Sağlıcakla kal.
Affına sığınıyorum ki bu iletiyi yeni gördüm.
Kendi adıma konuşmalıyım ki ben burada olmayı gerçekten çok istemiştim zamanında. Forum benim için çok farklı bir yer idi. Kullanıcılara bir şeyleri empoze etmeye çalışmaktansa onlara birer dost olmak bana her zaman daha mantıklı gelmiştir. Az çok bunu başarabildiğime de inanıyorum.
Özlediğim tek şey şu forumda mavi bir nickle ordan oraya koşturmak. Keşke eski gücünde olsa da ben yeniden çabalamaya varım. Ama ne yazık ki...
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Geciktim biraz ama..