Fan Art Yarışması kazananları belli oldu!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Re: Fan Art Yarışması kazananları belli oldu!

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Nerull yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:müzik kategorisinde nasıl bir eser bekleniyor anlamış değilim ( sözsüz eserler için ). notalarla nasıl ikv yi belli etmemizi bekliyorsunuz. size bach'ın cello suite no 1 'in den daha sağlam bir beste göndersem " ikv içeriği taşımıyor die kabul etmicek misiniz yani? nasıl bir çalışma bekliyorsunuz biraz açıklayıcı olun.
Müzik kategorisinde kesinlikle profesyonel bir çalışma beklentimiz yok. Yarışmamızın adı da bu yüzden"Fan Art". İKV Severlerin İKV için hazırladığı çalışmaları göndermelerini istiyoruz. Bu çalışmaların İKV ile alakalı olması doğrudan İKV müziklerine benzemesini gerektirmiyor. Eseri hazırlayan kişi İKV dünyasında ne görüyor, yada ne hissediyorsa bunu müziğe aktarabilir. Bu arkaplan müziği de olabilir, solo gitar çalışması da, hatta rap dahi olabilir. Bunun güzel örneklerini gördük, görmeye devam ediyoruz da...

Müzik kategorisini daha geç açıklamamızın sebebiyse, gönderilen eserlerin özgün olup olmadığının doğrulanmasının uzun sürmesidir. Bunun için bazı başvurulardan çalışmalarına ilişkin materyalleri göndermelerini istedik. Kısa bir süre içinde sonuçlar belli olacak.
teşekkürler, güzelmiş o zaman bir sonraki fan art yarışmasına bende katılıyım bu kategoride
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

Batuhansrclk yazdı:Tamamiyle haksızlık . Altyazıları hızlıca geçen bir videoyu secmissiniz . Türkçeyle alakası yok bir efekt bir heycan uyandıran hiçbirşey yok efekt yok sıradan bir İKV müzigi sıradan olmuş bir videoyu birinci secmissiniz .
Yapan kişiye bir lafım yok emegine saygı gosterıyorum . Yalnız bildiginiz haksızlık olmus 1 .5 hafta ugrastıgım video mansiyon ' a bile laik görulmemiş . Bu nasıl bir saygsızlıktır . İKV SOBEE ekibine yazıklar olsun !

Şu video ' da mansiyonu bile haketmicek ne var sizce ? Açıklarmısınız .

[youtube]http://youtu.be/6Nl2ToSQ1CU[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=6Nl2ToSQ1CU

Nerull hocam nasıl olsa İzmire geliyorsunuz. Sizinle orada gorusucem .
Yaptıgınız saygsızlıktır terbiyesizlik . Emek hırsızlıgıdır . Bu oyunu bırakmak için bir neden daha çıktı teşekkur ederiz SOBEE ekibi !

"Türkçe yok!" demişsin. => Gülüp geçiyorum. :lol:
Sıradan birkaç tana İKV müziği kullanılmış demişsin. => Müziklerin hiçbiri oyun müziği değil. :ugeek:
1.5 hafta uğraştım demişsin, benim ne kadar uğraşmış olabileceğimi düşünmemişsin bile. :cry:

Her şeyi anladım, tamam, eyvallah. Videomda bazı sıkıntılar olabilir, tamam onada eyvallah.
Fakat anlamadığım şey, tek başına çektiğin bir videodan 1.lik beklemek! :roll:
Yaptığın videoyu izledim gerçekten bir emek sarf etmişsin. Ama gerçekten başarı elde etmek istiyorsan, daha çok çalışmalısın. Bu çalışmayada videonun başındaki "5,4,3,2,1" sayımını kendin yaparak başlayabilirsin diye düşünüyorum. :lol:

Şuana kadar yapmış olduğum, ilk videom ve diğer videolarımın bulunduğu konunun linki:
Nereden Nereye [Tüm Videolarım]

FanArt 2012 Video Birincisi - SeeKNDeSTRoY (İsim değiştirmeden önceki adıyla RyLaixBizans)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ycCy5GSbmdM&feature=plcp[/youtube]

FanArt 2011 Video Birincisi RyLaixBizans

Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Sobee'den ödüller hakkında mailler gelmiştir. Tüm kazananların dikkatine. :arrow:
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

[color=#FF8000]İKV Destek Takımı [Mail][/color] yazdı:Merhabalar,
Bu yıl altıncısını düzenlediğimiz İstanbul Kıyamet Vakti Fan Art yarışmasına katılım göstererek, jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda ikincilik kazandınız!

Gönderdiğiniz eserle Fan Art Yarışmasında ikinci olarak bizden aşağıdaki hediyeleri kazandınız. Sobee ekibi ve Tüm İKV Camiası adına tekrar tebrik ediyoruz.
Görsel kategorisinde Mansiyon ödülü kazanmıştım, fakat bana ikincilik kazandığıma dair bilginlendirme maili geldi. Karışıklık oldu sanırım, yeniden bilgilendirme yapılırsa sevinirim.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
xxDISHONOREDxx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xxDISHONOREDxx »

arkadaşlar bu benim ilk 1.liğim.Doğru olduğundan eminim fakat bu şekilde cevap maili gönderdim doğrumudur ?

Resim
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

JouRney yazdı:
Bu yıl altıncısını düzenlediğimiz İstanbul Kıyamet Vakti Fan Art yarışmasına katılım göstererek, jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda ikincilik kazandınız!

Gönderdiğiniz eserle Fan Art Yarışmasında ikinci olarak bizden aşağıdaki hediyeleri kazandınız. Sobee ekibi ve Tüm İKV Camiası adına tekrar tebrik ediyoruz.
Görsel kategorisinde Mansiyon ödülü kazanmıştım, fakat bana ikincilik kazandığıma dair bilginlendirme maili geldi. Karışıklık oldu sanırım, yeniden bilgilendirme yapılırsa sevinirim.

Gönüllerin şampiyonu. :lol:
Resim
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

xxDISHONOREDxx yazdı:arkadaşlar bu benim ilk 1.liğim.Doğru olduğundan eminim fakat bu şekilde cevap maili gönderdim doğrumudur ?

Resim
Herkeze aynı mail gitmiş sanırım...yazım hatasıdır sıkıntı yok.
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
Kullanıcı avatarı
xxDISHONOREDxx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xxDISHONOREDxx »

Sanalkorkun yazdı:
xxDISHONOREDxx yazdı:arkadaşlar bu benim ilk 1.liğim.Doğru olduğundan eminim fakat bu şekilde cevap maili gönderdim doğrumudur ?

Resim
Herkeze aynı mail gitmiş sanırım...yazım hatasıdır sıkıntı yok.

bu tür bir maile böyle bir cevap vermem sıkıntı yaratmaz ödülümü yine alabilirim değilmi ?
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

JouRney yazdı:

Selam Umut,

Mansiyon ödülü kazanan kullanıcılara gönderilen mailde bir yazım hatası söz konusu. Aynı kişilere düzeltme maili gönderildi.
Diğer derecelerle ilgili her kategori için ayrı mail gönderilmişti. Doğrudan ikvfanart @ sobee.com.tr mail adresinden gelen maillerde istenen bilgileri cevaplayabilirsiniz.

İstenen kullanıcı adı bilgisi; forum kullanıcı adı değil, oyuna giriş yaptığınız kullanıcı adıdır. Örneğin test@mail.com veya 5551111111 gibi

Özel Not: Mailler içerisinde kesinlikle şifre bilgisi istenmemektedir.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Nerull yazdı:
Bir birinciliğim ve ikinciliğim var,ödülleri aynı karaktere alma imkanım var mı?
2006-2013
Kilitli

“Eski Duyurular” sayfasına dön