ARZ VE LODOS YENİ GELECEK OLAN YETENEKLER(SANCAK)-RESİMLİ
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ARZ VE LODOS YENİ GELECEK OLAN YETENEKLER(SANCAK)-RESİML
Nerull yasaklı bağlantıya çevirdi sanırım gönderiyorum tekrar bu konuya cevap olarak yazın..
- Lesyevv
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Sal Ta Nat
bu resim bundan yaklaşık 1 ay önce konusu açılan resim mi ? yoksa yenisi mi eklendi.
xXxLesYeVxXx
Lesyevxxkarizma
Yatko
мєкαηıмα ¢αηıмı αℓмαуα gєℓєηιη ¢αηı ѕασℓѕυη... αℓмα∂αη gι∂єηιη вαѕı ѕασℓѕυη...
Lesyevxxkarizma
Yatko
мєкαηıмα ¢αηıмı αℓмαуα gєℓєηιη ¢αηı ѕασℓѕυη... αℓмα∂αη gι∂єηιη вαѕı ѕασℓѕυη...
Sana önerim başka üyelikten özel mesaj at o hesabıda bulabilirler ama biraz zaman ister.Bilisimsucuuu yazdı:Nerull yasaklı bağlantıya çevirdi sanırım gönderiyorum tekrar bu konuya cevap olarak yazın..
Not: Resmi yeniden yolla bizdede yasaklı bağlantı yazıyor
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Herkese yolladınmı kardeşim ? Panpalara zanzalara kankalara meraklılara herkese yolladınmı ? Amerikan başkanına? CIA ye MOSSAD a KGB ye ? Herkese yolladıysan berekettanrısı heykelciğinede yolla, yollaki kolay paket edilebilsin.Heyecanı öldürme operasyonun başarıyla gerçekleşsin.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
-
- İskele Babası
AyneeiiinBourne yazdı:Herkese yolladınmı kardeşim ? Panpalara zanzalara kankalara meraklılara herkese yolladınmı ? Amerikan başkanına? CIA ye MOSSAD a KGB ye ? Herkese yolladıysan berekettanrısı heykelciğinede yolla, yollaki kolay paket edilebilsin.Heyecanı öldürme operasyonun başarıyla gerçekleşsin.
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kristal
Merhaba ;
Arkadaşlar yeni gelecek bölge grup bölgesi olmayacak. Bu konu ATX tarafından net bir şekilde söylendi. Ayrıca şu olabilir. Belki 3 er kişilik şekilde girilip içeride tamamen ayrı hareket edilebilir. Neden olmasın ? Ancak gelecek güncelleme GRUP BÖLGESİ değil arkadaşlar. Bunu herkes biliyor artık. Ayrıca 3 er li grup gösterimi bana kalırsa çoğu kişiyi yanıltıyor. Oraya 6 lı 12 li koysaydı GM çok çirkin bir görüntü olabilirdi. Bana kalırsa bu bölgeler aynı yeşil hidranın 2 odaya ayrılması gibi burasıda sadece arz ve lodosların girebileceği ve bireysel hareket edebileceği 2 bölgeye ayrılmış. Benim fikrim bu dur.
Keyif forumlar...
Arkadaşlar yeni gelecek bölge grup bölgesi olmayacak. Bu konu ATX tarafından net bir şekilde söylendi. Ayrıca şu olabilir. Belki 3 er kişilik şekilde girilip içeride tamamen ayrı hareket edilebilir. Neden olmasın ? Ancak gelecek güncelleme GRUP BÖLGESİ değil arkadaşlar. Bunu herkes biliyor artık. Ayrıca 3 er li grup gösterimi bana kalırsa çoğu kişiyi yanıltıyor. Oraya 6 lı 12 li koysaydı GM çok çirkin bir görüntü olabilirdi. Bana kalırsa bu bölgeler aynı yeşil hidranın 2 odaya ayrılması gibi burasıda sadece arz ve lodosların girebileceği ve bireysel hareket edebileceği 2 bölgeye ayrılmış. Benim fikrim bu dur.
Keyif forumlar...
-
- İskele Babası
Kristalx yazdı:Merhaba ;
Keyif forumlar...
Ya kardeşim anlamıyormusunuz ? CAPTAİN ATX ÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPAMAZ. Eğer yapsaydı sence bu tür konular açılmaya devam edermiydi ? Eğer yapsaydı birisinde bile SS (Ekran Görüntüsü) olmazmıydı ? Özelden sadece birisinemi yazdıda kimsede SS'si yok ? Öyle bir açıklama yapamaz, yapsa o zaman burayada yazar, Nerull konunun başında yazar, yazar da yazar. Anlıyormusun şimdi ?
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kristal
Bu konuyla ilgili forumda birşeyler görmüştüm resim olarak ancak bulamadım veya kaldırıldı. Bunun için size bu konu ile ilgili birşey diyemeyeceğim. Bekleyip görelim bakalım benim dediklerimden kaçı doğru 
Keyifli forumlar ...
Keyifli forumlar ...
-
- İskele Babası
O resimde sadece eski eşyalarınızın değeri kalkmayacak, hatta daha da çok değerlenecek yazıyordu onu diyorsun değilmi ?Kristalx yazdı:Bu konuyla ilgili forumda birşeyler görmüştüm resim olarak ancak bulamadım veya kaldırıldı. Bunun için size bu konu ile ilgili birşey diyemeyeceğim. Bekleyip görelim bakalım benim dediklerimden kaçı doğru
Keyifli forumlar ...