ARZ VE LODOS YENİ GELECEK OLAN YETENEKLER(SANCAK)-RESİMLİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Bilisimsucuuu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: ARZ VE LODOS YENİ GELECEK OLAN YETENEKLER(SANCAK)-RESİML

Mesaj gönderen Bilisimsucuuu »

Nerull yasaklı bağlantıya çevirdi sanırım gönderiyorum tekrar bu konuya cevap olarak yazın..
Kullanıcı avatarı
yamgur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yamgur »

göndersene banada bakalım
konyalı
Kullanıcı avatarı
Lesyevv
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Sal Ta Nat

Mesaj gönderen Lesyevv »

bu resim bundan yaklaşık 1 ay önce konusu açılan resim mi ? yoksa yenisi mi eklendi.
xXxLesYeVxXx
Lesyevxxkarizma
Yatko

мєкαηıмα ¢αηıмı αℓмαуα gєℓєηιη ¢αηı ѕασℓѕυη... αℓмα∂αη gι∂єηιη вαѕı ѕασℓѕυη...
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Bilisimsucuuu yazdı:Nerull yasaklı bağlantıya çevirdi sanırım gönderiyorum tekrar bu konuya cevap olarak yazın..
Sana önerim başka üyelikten özel mesaj at o hesabıda bulabilirler ama biraz zaman ister.
Not: Resmi yeniden yolla bizdede yasaklı bağlantı yazıyor
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bourne »

Herkese yolladınmı kardeşim ? Panpalara zanzalara kankalara meraklılara herkese yolladınmı ? Amerikan başkanına? CIA ye MOSSAD a KGB ye ? Herkese yolladıysan berekettanrısı heykelciğinede yolla, yollaki kolay paket edilebilsin.Heyecanı öldürme operasyonun başarıyla gerçekleşsin.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Bilisimsucuuu
İskele Babası
İskele Babası

Bourne yazdı:Herkese yolladınmı kardeşim ? Panpalara zanzalara kankalara meraklılara herkese yolladınmı ? Amerikan başkanına? CIA ye MOSSAD a KGB ye ? Herkese yolladıysan berekettanrısı heykelciğinede yolla, yollaki kolay paket edilebilsin.Heyecanı öldürme operasyonun başarıyla gerçekleşsin.
Ayneeiiin
Kristalx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen Kristalx »

Merhaba ;

Arkadaşlar yeni gelecek bölge grup bölgesi olmayacak. Bu konu ATX tarafından net bir şekilde söylendi. Ayrıca şu olabilir. Belki 3 er kişilik şekilde girilip içeride tamamen ayrı hareket edilebilir. Neden olmasın ? Ancak gelecek güncelleme GRUP BÖLGESİ değil arkadaşlar. Bunu herkes biliyor artık. Ayrıca 3 er li grup gösterimi bana kalırsa çoğu kişiyi yanıltıyor. Oraya 6 lı 12 li koysaydı GM çok çirkin bir görüntü olabilirdi. Bana kalırsa bu bölgeler aynı yeşil hidranın 2 odaya ayrılması gibi burasıda sadece arz ve lodosların girebileceği ve bireysel hareket edebileceği 2 bölgeye ayrılmış. Benim fikrim bu dur.

Keyif forumlar...
Bilisimsucuuu
İskele Babası
İskele Babası

Kristalx yazdı:Merhaba ;

Arkadaşlar yeni gelecek bölge grup bölgesi olmayacak. Bu konu ATX tarafından net bir şekilde söylendi. Ayrıca şu olabilir. Belki 3 er kişilik şekilde girilip içeride tamamen ayrı hareket edilebilir. Neden olmasın ? Ancak gelecek güncelleme GRUP BÖLGESİ değil arkadaşlar. Bunu herkes biliyor artık. Ayrıca 3 er li grup gösterimi bana kalırsa çoğu kişiyi yanıltıyor. Oraya 6 lı 12 li koysaydı GM çok çirkin bir görüntü olabilirdi. Bana kalırsa bu bölgeler aynı yeşil hidranın 2 odaya ayrılması gibi burasıda sadece arz ve lodosların girebileceği ve bireysel hareket edebileceği 2 bölgeye ayrılmış. Benim fikrim bu dur.

Keyif forumlar...

Ya kardeşim anlamıyormusunuz ? CAPTAİN ATX ÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPAMAZ. Eğer yapsaydı sence bu tür konular açılmaya devam edermiydi ? Eğer yapsaydı birisinde bile SS (Ekran Görüntüsü) olmazmıydı ? Özelden sadece birisinemi yazdıda kimsede SS'si yok ? Öyle bir açıklama yapamaz, yapsa o zaman burayada yazar, Nerull konunun başında yazar, yazar da yazar. Anlıyormusun şimdi ?
Kristalx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen Kristalx »

Bu konuyla ilgili forumda birşeyler görmüştüm resim olarak ancak bulamadım veya kaldırıldı. Bunun için size bu konu ile ilgili birşey diyemeyeceğim. Bekleyip görelim bakalım benim dediklerimden kaçı doğru ;)

Keyifli forumlar ...
Bilisimsucuuu
İskele Babası
İskele Babası

Kristalx yazdı:Bu konuyla ilgili forumda birşeyler görmüştüm resim olarak ancak bulamadım veya kaldırıldı. Bunun için size bu konu ile ilgili birşey diyemeyeceğim. Bekleyip görelim bakalım benim dediklerimden kaçı doğru ;)

Keyifli forumlar ...
O resimde sadece eski eşyalarınızın değeri kalkmayacak, hatta daha da çok değerlenecek yazıyordu onu diyorsun değilmi ?
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön