Ws Ustaları

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
theememo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Ws Ustaları

Mesaj gönderen theememo »

Haha bu omerhoca ketmihafaza degil mi infernal ws atiyodu meteorda gene aynı seyleri yazdı infernal wsde bunu savascısını kesince yediremedi daldı herkeze haha zaten yazdı cùmleyede bakarsak sacmalamıs oyle olsa wsde baskası vursa wsye devam etcek kadar sizofrenmisin.valla infernal dostum cok cekemeyen var aldırma garagealtı yada bi sösözüm var adam iksirle ws atiyodu misirdan icip goruyodum cogu zaman eskilerde kendileri adam olmusya haha
VarYadaYok
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VarYadaYok »

Ben infernalla pek cok ws attım wsde gercekten basarili omerhocanin ketmihafaza oldunuda meteorda ws izleyenler gorur infernal savascisini yenince sifaci wsinede cagirdi demek yediremedi yenilmeyi :-):-)
Kullanıcı avatarı
Kinghunter
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kinghunter »

Gangbangg yazdı:Sunucunun en iyi ws atan şifacısı Tartışmasız :[/color] " konfüçyüs " üstüne ws ci tanımam . Ha savascı ws sıne gelınce Millet İnternet hızı pc diye gevelnirken taktık meselesini unutmuş neyse. Bizi bilen bilir. Kendimi Övmeyı sevmem lGANGSTAl.
Keyifli forumlar.

Senin kadar saçma ws atan görmedm saygılar kinghunter =)
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

Herkes bir krallık peşinde.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.

“Genel Sohbet” sayfasına dön