merhabalar... her ne kadar tanışmasak da hoşgeldiniz demek istiyorumkurtreis yazdı:S.a Arkadaşlar 6 günlüğüne tekrar aranızdayım o süre arfında hem oyunda hem forumda sizlerle birlikteyim telefonum açıktır.
selametle...
gülden..
merhabalar... her ne kadar tanışmasak da hoşgeldiniz demek istiyorumkurtreis yazdı:S.a Arkadaşlar 6 günlüğüne tekrar aranızdayım o süre arfında hem oyunda hem forumda sizlerle birlikteyim telefonum açıktır.
Kurtlarxodonataa yazdı:merhabalar... her ne kadar tanışmasak da hoşgeldiniz demek istiyorumkurtreis yazdı:S.a Arkadaşlar 6 günlüğüne tekrar aranızdayım o süre arfında hem oyunda hem forumda sizlerle birlikteyim telefonum açıktır.) umarm gelişinizin süresi daha kısa olur..
selametle...
gülden..
evet adım gülden.. Murat bey bende çok memnun oldum, bende özel nedenlerden dolayı 2-3 haftadır oyuna hiç girmiyorum ama toplantıya katılmak isterim...kurtreis yazdı:Kurtlarxodonataa yazdı:merhabalar... her ne kadar tanışmasak da hoşgeldiniz demek istiyorumkurtreis yazdı:S.a Arkadaşlar 6 günlüğüne tekrar aranızdayım o süre arfında hem oyunda hem forumda sizlerle birlikteyim telefonum açıktır.) umarm gelişinizin süresi daha kısa olur..
selametle...
gülden..
Merhaba Gülden hanım şahsen tanışma fırsatı bulamasakta Atakan ve Derya bahsetmişti sizden isminiz Gülden sanırım bende Murat Memnun oldum en kısa sürede aranıza dönmeyi ümit ediyorum ...
ARKADAŞIM NE KAPANMASI SEN NEYDEN BAHSEDİYORSUN SANIRIM SNEDE OYUNDA PEK İŞTİRAK ETMİYORSUN NEYSE KAPANAM DİYE BİŞEY YOK İÇİNİZ RAHAT HUZUR DOLSUNXeDwaRdianXX yazdı:Kurtx loncası kapanmamışmıydı yoqsa yenidenmi açıLdı...?