ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Re: ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ

Mesaj gönderen Louster »

Resim

LONCA YETKİLİLERİ VE ÜYELERİ :[/color]

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
AmisoSxxPitbuLL / AmisosXPitbuLL ~ Lonca Başkanı ( Celal )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisosGaMe / Kurucu ( Harun )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
AmisosxxGaddar / Kurucu ( Mustafa )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisosxxDanger / Kurucu ( Adem )
Amisosxxottoman / Xxminikkuşxx ~ Üye Alım Sorumlusu ( Zübeyir )
AmisoSxxAmazoN ~ Üye ( Enes )
Nasihat / NaSihatŞiFa / Nasıhat ~ Forum Sözcüsü ( Fatih )
BizeHerYerTRbzon / Nightspeed Genel Koordinatör ~ ( Yunus Emre )
AmisosxxDüello / Üye ( Abdul Kerim )
MonarChy / Denizgezmiş / Teksol ~ Üye ( Ertürk )
Raito / Üye ( Furkan )
Galanoth / IIxNecroFeaRxII ~ Üye ( Hakan )
xXxSERDARBEYxXx / Serdarbey ~ Üye ( Serdar )
JUNOVELAZ / Üye ( Emre )
Kingraizo / Üye ( Bilal )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
SiLLeiOsmaNiyyE / Rapturka ~ Yeni Üye (Furkan)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Baranovexangel / Yeni Üye ( Cengizhan )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Çıngırock / İzinli Üye ( Berke )
Lordfactor / İzinli Üye ( Gökhan )
Yardırcan / İzinli Üye ( Fehmi Can )

Üye alım koşulları :

1. Kenan ve Junon görevlerini bitirmiş olmalı.
2. En az 2 adet farklı karakteri olmalı ( 45 + )
3. Oyun Kuralları gereği yaşı 16 ve üstü olmalı

Lonca Sitemiz :

http://amisos.forumh.net

Lonca başvuru formu için :[/color]

http://www.jotform.com/myhiddenname/LoncaBasvuru

Loncamıza ait diğer karakterler :

AmisosxZeyna & AmisosxxLoco & Amisosxxpopeye & Amisosxxhacı
Amisosxxhoca & Gaddarimam & Yuzarsiff
Ezdarem & Myhiddenname & Hiddenname & Pitbullxxbüyü
Podicoo & Osmanxgazi & Mbesenkxşifa & Mbesenk

[quote="Lonca Yönetimi"]Baranovexangel (Cengizhan) kardeşimiz Loncamıza Kabul edilmiştir..
[/quote]

Resim[/center]
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Başvuru Formunda her hangi bir hata yoktur.
Tekrar tekrar denedim bir sorun yok. Başvuru yapacak arkadaşlar doldurulması zorunlu alanları boş bırakmadığınızdan emin olunuz..
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

Kafama koyduğum ibni çift item ceketi 1 günde(sanırım)ürettim sayılır.Bak halen sayılır çünkü kala kala saf platinler kaldı. :D

Şifacımı oluyorum nee :?:

Hadi hayırlısı bakalım.Kimse olmasada güzel loncama iyi geceler demek istiyorum. :lol:
ResimResim

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Raito yazdı:Kafama koyduğum ibni çift item ceketi 1 günde(sanırım)ürettim sayılır.Bak halen sayılır çünkü kala kala saf platinler kaldı. :D

Şifacımı oluyorum nee :?:

Hadi hayırlısı bakalım.Kimse olmasada güzel loncama iyi geceler demek istiyorum. :lol:
Furkan Şifaya yoğunlaşmadan önce biraz Şifacı karakterini araştırmanı tavsiye ederim.
Bu konuda Bu forumda Şifacı Üstadı olarak tanınan arkadaşların yazılarını okuman senin açından çok güzel olacağını düşünüyorum.
İlk olarak aşşağıda verdiğim konuyu eğer okumamış isen bir oku. Bu konuyu açan Konfiçyüs üstadın diğer konularınada bir bakmanı tavsiye ederim.

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=17&t=46147
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

Hiç sıkılmadan okuduğum yazılardan bir tanesi daha.Harun abi tavsiyelerin için teşekkür ederim.Gerçekten gerekli bilgiler var.Bildiğim bazı şeyler vardı ve fazladanda bu konuyu okuyarak başka bilgiler edindim.Karşımdaki insanı nasıl keseceğim gibi sorulara pek bakmadım açıkcası.Benim düşüncem şifacıyı eski oynadığım oyundaki gibi oynamaktır.Celal abiye bahsetmiştim biraz zaten.Neyse herkese hayırlı akşamlar. :roll:
ResimResim

Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen GodfreyxSpider07 »

Hayırlı uğurlu olsun Furkan,şifacı karakterini kasmak zordur ama eğlencelidir.
Healer Priest olacaksın sanırım,gerçi her türlü olayı Celal abiden öğrenirsin bana laf düşmez :D
Ama aklına takılan bir şey varsa sorarsın yine Facebook'da Msn'de görürsen.Eski talebelerdenimdir ;)
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

GodfreyxSpider07 yazdı:Hayırlı uğurlu olsun Furkan,şifacı karakterini kasmak zordur ama eğlencelidir.
Healer Priest olacaksın sanırım,gerçi her türlü olayı Celal abiden öğrenirsin bana laf düşmez :D
Ama aklına takılan bir şey varsa sorarsın yine Facebook'da Msn'de görürsen.Eski talebelerdenimdir ;)

Sağolasın Sercan.Healer priest olacağım evet.Tabiki öğreneceğim çok şey vardır fakat oynayarak zamanla tecrübe kazanırım ve bazı bildiğim,aklıma takılan soruları bilgili kişilere sorarak...
ResimResim

Kullanıcı avatarı
Amisosxxottoman
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Amisosxxottoman »

Furkan kardeşim bazı şeyler okuyarak bazı şeyler ise deneme yanılma yöntemi ile tecrübe edilerek öğrenilir...Uzun bir yolun var,bu yolda en büyük yardımcın sabrın olacaktır...Sana kolay gelsin Allah (cc) yar ve yardımcın olsun kardeşimmm...
MahLas :[/color] Amisosxxottoman
KaraKter :[/color] Şifacı
LonCa :[/color] Amisosxx. .
kLan : LoDos. .
Sunucu :[/color] TıLsım. .
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

Amisosxxottoman yazdı:Furkan kardeşim bazı şeyler okuyarak bazı şeyler ise deneme yanılma yöntemi ile tecrübe edilerek öğrenilir...Uzun bir yolun var,bu yolda en büyük yardımcın sabrın olacaktır...Sana kolay gelsin Allah (cc) yar ve yardımcın olsun kardeşimmm...

Çok haklısın abi çok sağolasın güzel yorumun için.Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah.
ResimResim

Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Amisosxxgaddar Karakterini Artık Furkan Kullanacak.
Listede yazılı olan Amisosxxgaddar (Mustafa) yı Amisosxxaga olarak değiştirelim...
Kilitli

“Lonca İletişim” sayfasına dön