Bu loncaya girme bence çünkülüm lonca başkanı ezik biraz ve aranıyor FBI tarafından cin cezmiyi kesmiş çemberlitaşta
ve Buyu sana gelirsek bu kadar resmi olmana gerek yok karşında belediye başkanı veya cart curt yok bizim emrenin balı böceği olmayan veya olan iste Gökhan var
Son olarak Rebels loncasına ws teklif ediyorum siz hepiniz ben tek
Susam yazdı:Bu loncaya girme bence çünkülüm lonca başkanı ezik biraz ve aranıyor FBI tarafından cin cezmiyi kesmiş çemberlitaşta
ve Buyu sana gelirsek bu kadar resmi olmana gerek yok karşında belediye başkanı veya cart curt yok bizim emrenin balı böceği olmayan veya olan iste Gökhan var
Son olarak Rebels loncasına ws teklif ediyorum siz hepiniz ben tek
Koçum sen kimsinde Gökhan abiye laf yapıyosun git sen kirli do..nu bir temizlede öyle konuş , Şaheserim olmaya bilir ama üretiyorum , RebeLs loncası ve Gökhan abinin yardımlarıyla daha çabuk üretebilir ve
RebeLs loncasına yakışır bir üye olurum İnşALLAH , Tabi loncaya kabul edilirsem.
Şunuda söyliyim RebeLs loncası Tılsım'ın İlk 3'deki loncalar arasında bulunmakta benim gözümde. Tamam mı koçum.
Tanımadığın kişilerle yalan yanlış konuşma.
Ben özgür bir vatandaşım , İster girerim ister girmem bu bana bağlı bir istek ama %50 Sonuç olarak Gökhan abi ve RebeLs loncasına ait çünkü cevabı onlar verecek.
Kardeşim kalbini kırmak istemem ama Loncaya alınmam Gökhan abi ve RebeL loncasına bağlı yani başvuru yapmak bana kalıyo başvuru yapmayı ister yaparım ister yapmam , Ayrıca beni almayıp seni almasının sebebinide hala anlamış değilim git adam gibi kelime yaz daha sonra benimle tartış tamam mı kardeşim?
Kalbini kırmak istemem ama seni alıp beni almamak Gökhan abi ve RebeLs loncasına kalmış görüşmek üzere.
İyi günler , İyi forumlar.
Selamlar Arkadaslar Kolay gelsin. Söyle göz atiyodumda sayfalara burayada bi bakim dedim ,Gülmekden karnima agrila girdi.
Valla acayip bi girgir yakalamisiniz iyi degerlendirin bunu.
Resmen saka gibi bu..................
Hadiyin kalin salicakla. Gökhan Allah sabir versin abim kolay degil böyle seylerle ugrasmak