Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kapris
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)

Mesaj gönderen Kapris »

Hepsini birleştirirsek Buraya 40 level ve üzeri giriş yapabiliecekler ...
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

neowinIIII yazdı:
JouRney yazdı:
Scalgar yazdı:Gaffar Bey, Azat efendi ile vedalaştı ve ekibinden kalanları ve projelerini toplayarak kaybedilmiş topraklara, Çemberlitaş yönünde uzaklaştı. Meteor bölgesinin ardına geçmek, delice bir hareket olmasına rağmen,
Meteor Bölgesi'nin ardına geçmek.. Yani meteordan uzaklaşıyor anlamına geliyor, biraz aklını çalıştır.. ;)
Aynı şeyi diyecektim valla :D Ardına geçmek, oradan gitmek..
Hralde bu Gaffar'ın mekanı eskiden Meteormuş :) snra ordan ayrılmış E.ö ye gelmiş bence..
eminönündelerse bu cümle bize meteora girip orayıda geçecekleri anlamını verir :)
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
SymanTec
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SymanTec »

Güzel bi arştırma olmş kapris emeğine saygıı.

gffar 37 Seviye ama cana bak 206,000 :D vuruş 3bin mii :shock:

Anamızı ağlatacak gibi :)

Bu arada ewt beyaz şpdkalı adam miğrattın snunda..
Resim
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Scalgar »

'Meteorun ardına geçmek'

Zaten eminönü bölgesinden meteora geliyorlar ve meteordan uzaklaşıyorlar.. ( Meranda ifliss in arkasındaki güç kulesinden geçiş yapılabilir.. ) ( veya adadaki ufukabakan, hala sırrını koruyor.. )
Nothing
Kullanıcı avatarı
Pangea
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Pangea »

Scalgar yazdı:'Meteorun ardına geçmek'

Zaten eminönü bölgesinden meteora geliyorlar ve meteordan uzaklaşıyorlar.. ( Meranda ifliss in arkasındaki güç kulesinden geçiş yapılabilir.. ) ( veya adadaki ufukabakan, hala sırrını koruyor.. )
Adada ki ufkabakan Selami ile ilgili ama belki selami de çemberli taşta kim bilir :)
Kullanıcı avatarı
sentepeLi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen sentepeLi »

Size sacma gelebılır ama bana gore eminönünde olacak Kızgın kumun ılerısı veya çöl dekı boşluk devam eden yer olabılır gıbı
Lonca BETA

BETADAN Beri Eminönü

Kımse yokken biz vardık ;)

BETADAN bana son yadigar :[img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/29/1278.jpg[/img]
Kullanıcı avatarı
Ukulady
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Ukulady »

... Ancak bazı şeyler geri dönülemeyecek noktalara gelmeye başlamıştı. Beyaz Köşk döneminde Meteor bölgesi, Sirkeci Garı çevresinden Galata Köprüsü ve Limanlara kadar olan kısım ...

Sirkeci Garı çevresinden Galata Köprüsü ve Limanlara kadar olan kısım meteor bölgesi olarak gösteriliyor tarihçede yani bu demek oluyor ki giriş Eminönünden olacak ...

Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters ,Bir Düz ..

Resim
Resim

xKonsantrasyoNx
xMykonSx
Ukulady
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Scalgar yazdı:'Meteorun ardına geçmek'

İfliss'in arkasındaki Güç Kulesi dediğin yer de bana mantıklı geliyor.. Zaten orası büyük ihtimal Eminönü'nün altı oluyor.. Arif-Ufkabakan ise bence "Karaköy" Eklentisi gelirse orada olacağını düşünüyorum..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Comader »

Girişinin neresi olacağı konusu çok tartışılıyor ama birkaç şeyi atlıyosunuz;

1-İflisin yanından girilmeyecek öyle olsaydı saçma olurdu.
2-oyunun dosyalarında geçtiği gibi Eminönü'den girilmesi mantıklı olur.
3-Çemberlitaş arzın çocukları sancağına denk geliyor diye girişi orası olmak zorunda değil,yeraltını düşünün köprüye varana kadar bile ne kadar yürüyoruz.Girişin şeklinin fotosunu görmüşsünüzdür belki.Büyük ihtimalle lağımdan girip orda bir miktar yürüdükten sonra (böyle olursa orda yürürken 49 level fare keseriz muhtemelen :) ) Çemberlitaş'a çıkarız.
4-9 level fare adamların ve uçağın olduğu yerde yıkıntılarla kesilmiş bir yol var.Binalar devam ediyor ve o yöne doğru ondan başka yol yok.Yani onun oraya boş yere konulmasının anlamı yok.Belki o yolun devamı az da olsa getirilir ve sonuna Çemberlitaş girişi konulur.

şimdilik düşüncelerim bunlar tartışırken bunlarıda göz önünde bulundurmalısınız.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
sahinx60
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen sahinx60 »

Merhaba,

Öncelikle videoyla ilgili bir sey söyleyim evet videodaki mekan emin önü ve su anki çemberlitaş değil çünkü çemberlitaş yapılmadı,sadece test sunucusunda yaratıklar serpiştirilip bir video hazırlanmıs sadece bizim heveslenmemiz için...

2.si ise giris evet eö de olacak arz sancağına ve lodos kalesine esit uzaklıkta bir yer sakin genis bir alan girmeden fare adamlarla savasacağız sizce neresi ;) ordan bir ses duydum uçakmı dedi ne :D

son olarak bu sözüm Gorgar ve oyun görsel tasarımını yapan kişilere giris migratın gisisi gibi saçma olmasın girisin sekli ve dokusu arazi sartlarına uygun olmalı ve sekli datalardaki gibi olursa hayal kırıklığına uğrarım daha iyi bir tasarım yapın yapamıyorsanız ben size yardımcı olurum...

kolay gelsin...
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön