Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Hepsini birleştirirsek Buraya 40 level ve üzeri giriş yapabiliecekler ...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
eminönündelerse bu cümle bize meteora girip orayıda geçecekleri anlamını verirneowinIIII yazdı:Aynı şeyi diyecektim vallaJouRney yazdı:Meteor Bölgesi'nin ardına geçmek.. Yani meteordan uzaklaşıyor anlamına geliyor, biraz aklını çalıştır..Scalgar yazdı:Gaffar Bey, Azat efendi ile vedalaştı ve ekibinden kalanları ve projelerini toplayarak kaybedilmiş topraklara, Çemberlitaş yönünde uzaklaştı. Meteor bölgesinin ardına geçmek, delice bir hareket olmasına rağmen,![]()
Ardına geçmek, oradan gitmek..
Hralde bu Gaffar'ın mekanı eskiden Meteormuşsnra ordan ayrılmış E.ö ye gelmiş bence..

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Güzel bi arştırma olmş kapris emeğine saygıı.
gffar 37 Seviye ama cana bak 206,000
vuruş 3bin mii :shock:
Anamızı ağlatacak gibi
Bu arada ewt beyaz şpdkalı adam miğrattın snunda..
gffar 37 Seviye ama cana bak 206,000
Anamızı ağlatacak gibi
Bu arada ewt beyaz şpdkalı adam miğrattın snunda..

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
'Meteorun ardına geçmek'
Zaten eminönü bölgesinden meteora geliyorlar ve meteordan uzaklaşıyorlar.. ( Meranda ifliss in arkasındaki güç kulesinden geçiş yapılabilir.. ) ( veya adadaki ufukabakan, hala sırrını koruyor.. )
Zaten eminönü bölgesinden meteora geliyorlar ve meteordan uzaklaşıyorlar.. ( Meranda ifliss in arkasındaki güç kulesinden geçiş yapılabilir.. ) ( veya adadaki ufukabakan, hala sırrını koruyor.. )
Nothing
Adada ki ufkabakan Selami ile ilgili ama belki selami de çemberli taşta kim bilirScalgar yazdı:'Meteorun ardına geçmek'
Size sacma gelebılır ama bana gore eminönünde olacak Kızgın kumun ılerısı veya çöl dekı boşluk devam eden yer olabılır gıbı
Lonca BETA
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar
img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/29/1278.jpg[/img]
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar
... Ancak bazı şeyler geri dönülemeyecek noktalara gelmeye başlamıştı. Beyaz Köşk döneminde Meteor bölgesi, Sirkeci Garı çevresinden Galata Köprüsü ve Limanlara kadar olan kısım ...
Sirkeci Garı çevresinden Galata Köprüsü ve Limanlara kadar olan kısım meteor bölgesi olarak gösteriliyor tarihçede yani bu demek oluyor ki giriş Eminönünden olacak ...
Sirkeci Garı çevresinden Galata Köprüsü ve Limanlara kadar olan kısım meteor bölgesi olarak gösteriliyor tarihçede yani bu demek oluyor ki giriş Eminönünden olacak ...
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters ,Bir Düz ..

xKonsantrasyoNx
xMykonSx
Ukulady
İki Ters ,Bir Düz ..

xKonsantrasyoNx
xMykonSx
Ukulady
İfliss'in arkasındaki Güç Kulesi dediğin yer de bana mantıklı geliyor.. Zaten orası büyük ihtimal Eminönü'nün altı oluyor.. Arif-Ufkabakan ise bence "Karaköy" Eklentisi gelirse orada olacağını düşünüyorum..Scalgar yazdı:'Meteorun ardına geçmek'
2009-2013
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Girişinin neresi olacağı konusu çok tartışılıyor ama birkaç şeyi atlıyosunuz;
1-İflisin yanından girilmeyecek öyle olsaydı saçma olurdu.
2-oyunun dosyalarında geçtiği gibi Eminönü'den girilmesi mantıklı olur.
3-Çemberlitaş arzın çocukları sancağına denk geliyor diye girişi orası olmak zorunda değil,yeraltını düşünün köprüye varana kadar bile ne kadar yürüyoruz.Girişin şeklinin fotosunu görmüşsünüzdür belki.Büyük ihtimalle lağımdan girip orda bir miktar yürüdükten sonra (böyle olursa orda yürürken 49 level fare keseriz muhtemelen
) Çemberlitaş'a çıkarız.
4-9 level fare adamların ve uçağın olduğu yerde yıkıntılarla kesilmiş bir yol var.Binalar devam ediyor ve o yöne doğru ondan başka yol yok.Yani onun oraya boş yere konulmasının anlamı yok.Belki o yolun devamı az da olsa getirilir ve sonuna Çemberlitaş girişi konulur.
şimdilik düşüncelerim bunlar tartışırken bunlarıda göz önünde bulundurmalısınız.
1-İflisin yanından girilmeyecek öyle olsaydı saçma olurdu.
2-oyunun dosyalarında geçtiği gibi Eminönü'den girilmesi mantıklı olur.
3-Çemberlitaş arzın çocukları sancağına denk geliyor diye girişi orası olmak zorunda değil,yeraltını düşünün köprüye varana kadar bile ne kadar yürüyoruz.Girişin şeklinin fotosunu görmüşsünüzdür belki.Büyük ihtimalle lağımdan girip orda bir miktar yürüdükten sonra (böyle olursa orda yürürken 49 level fare keseriz muhtemelen
4-9 level fare adamların ve uçağın olduğu yerde yıkıntılarla kesilmiş bir yol var.Binalar devam ediyor ve o yöne doğru ondan başka yol yok.Yani onun oraya boş yere konulmasının anlamı yok.Belki o yolun devamı az da olsa getirilir ve sonuna Çemberlitaş girişi konulur.
şimdilik düşüncelerim bunlar tartışırken bunlarıda göz önünde bulundurmalısınız.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Merhaba,
Öncelikle videoyla ilgili bir sey söyleyim evet videodaki mekan emin önü ve su anki çemberlitaş değil çünkü çemberlitaş yapılmadı,sadece test sunucusunda yaratıklar serpiştirilip bir video hazırlanmıs sadece bizim heveslenmemiz için...
2.si ise giris evet eö de olacak arz sancağına ve lodos kalesine esit uzaklıkta bir yer sakin genis bir alan girmeden fare adamlarla savasacağız sizce neresi
ordan bir ses duydum uçakmı dedi ne 
son olarak bu sözüm Gorgar ve oyun görsel tasarımını yapan kişilere giris migratın gisisi gibi saçma olmasın girisin sekli ve dokusu arazi sartlarına uygun olmalı ve sekli datalardaki gibi olursa hayal kırıklığına uğrarım daha iyi bir tasarım yapın yapamıyorsanız ben size yardımcı olurum...
kolay gelsin...
Öncelikle videoyla ilgili bir sey söyleyim evet videodaki mekan emin önü ve su anki çemberlitaş değil çünkü çemberlitaş yapılmadı,sadece test sunucusunda yaratıklar serpiştirilip bir video hazırlanmıs sadece bizim heveslenmemiz için...
2.si ise giris evet eö de olacak arz sancağına ve lodos kalesine esit uzaklıkta bir yer sakin genis bir alan girmeden fare adamlarla savasacağız sizce neresi
son olarak bu sözüm Gorgar ve oyun görsel tasarımını yapan kişilere giris migratın gisisi gibi saçma olmasın girisin sekli ve dokusu arazi sartlarına uygun olmalı ve sekli datalardaki gibi olursa hayal kırıklığına uğrarım daha iyi bir tasarım yapın yapamıyorsanız ben size yardımcı olurum...
kolay gelsin...
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN