Ark.lar Bu Hatırlatmayı Yapayım Yoksa Çoğu Arkadaş Benim Yeni Geldiğim Düşüncesine Varıyor
Paşaxfaruk çarımı oOoELLiSEKiZoOo olarak değiştirmiştim ve sonra tekrar Paşaxfascia [Fascia Latincede Paşa Demektir. :mrgreen: ] olarak tekrar bi değişiklik yaptım bilginize sen kimsin gibi sorular gelmesin valla 3 senedir Paşa olduğumu unutucam yoksa
"Biz savaşa gittiğimizde ölmekten değil, onursuzca öldürmekten korkarız. Cesaret dolu bir bozgun öyküsü, kahpece kazanılan zaferden yeğdir..."
Buradan Askerliğini Yerine Getirmekten oLan , Paşaeyup Ve Paşaxmüneccim Abilerime Öncelikle Selamlarımı iletiyorum. İnşallah Sağ - Sağlim Kavuşucaklar bize ve ailelerine Hepimiz Sizin Yolunuzu Gözlemekteyiz , Bitirinde geLin artık özLedik la
Kuva-i Milliye Loncası Forum Yetkilisi PaşaxTurabPaşaxmarijuanaPaşaxhospital
KUVA-İ MİLLİYE Lonca Başkan Yardımcısı PAŞATURAB/PAŞASARSILMAZ/PAŞAHOSPİTAL/PAŞAMARİJUANA
Ankaradan selamlar .oyuna verdiğim ara sırasında tüm kareşlerimin sancak savaşında gösterdiği başarıdan dolayı çok mutlu oldum .Eminim birlik ve beraberlik böle devam edecektir .bu arada Paşaxkadir unutmayıp karakterimi şereflendiren gardşıma şimdiden sevgilerimi gönderiyorum.ÖZGÜR kardeşimede zırh çok yakışmış çok mutlu oldum.Oyuna tekrar dönene kadar herkeze başarılar Saygılarımla kardeşiniz KADİRHAN KeLLeCi