Yakamoz Loncası
Re: Yakamoz Loncası
Nur sabri gelicek mi akşama Loncayla ilgiili konuşucaklarımız var bi bilgin var mı gelip gelmiyeceginden pc başında kaldım skereter kovuyor gitmiyorum eve geçicem hızlı cevap landırısan..
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
- KinqPLayeR
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Yakamozxinziva yazdı:tmm erdi çocukla çocuk olcak deiliz bze olan bsy yok.. burdakı sayfamz sna ndn bu kdr sorun çkardı ben onu anlamadm neyse mmknse sayfann ustunde bile durma hadi ii forumlar..
İnziva ben konu uzadı kilit atın dedim sen artist artist konuşmalar falanda filanda bende artist artist yorumlar yaptım .
ANLAMIYORMUSUN ADAMINA GÖRE MUAMELE YAPIYORUZ.................................................
İstanbul kıyamet vakti ..
кยкlคςı รยภยςยรย ..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ร๏ภ ภєŦє๓ รєภ๔є кคl๓ış ölє๓เא๏гย๓ ....
- Yakamozxinziva
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
gelmeye calşcak erdi gelmesede bn olurum..ayrıca ya sanane bzm konumuzdan gidip baska yerde yorum yap
hadi ii forumlar
YakamoZx Ailesi
eNDLesSLove
eNDLesSLove
Olayı tartışmaya çavirerek konuya kilit vurdurmaya çalışıyo arkadaş siz siz olun böyle insanlara pirim yaptırmayın arkadaşlar.
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Konuya lonca dışı birisi tartışmaya yol açıcak bişey yazarsa taviz vermeyin bu konu daha çoook kalır burda çekemeyen varsa görmezden gelsin yapcak bişey yok yeni konuda açsak oda aynısı olcak bişey değişmicek arkadaslar tartışma bitmiştir ..
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
KinqPLayeR yazdı:Benim yaram senin ..... an mocukYakamozxinziva yazdı:burda tatmn olamazsn cocum burası aşar seni çokmu kestler seni bzmkıler yoksa ondnmı bu kadar yaran var blmıyorum ama baska konuya yol al hadihadi byyy
Burada ne yapıda bir adam oldugun gayet acık kardeş....
Bizim yaramız yok senin yaran varki zoruna gidiyor bizim konumuz...KinqPLayeR yazdı:inziva acın yaran ne bilmiyorum ama o kadar büyük ki kapatamadık bi türlü simdi laf edicem. Sizinkilerle uğraşçam 2 saat sonra susturulcam hesapım banlancak falanda filanda hiç ugraşmayya değmes .
Adamına göre muamele diyorsun adamına göre muamele görmek istiyorsan kardeş loncanıza başarılar dersin bizde sana adam gibi muamele yaparız...KinqPLayeR yazdı:Yengen adam akıLLı dursun ilk once ona söyle derim adamına göre muamele yapıyoruz .
Gelelim bu konu sürekli güncel demene bu forum oyuncuların bilgi ve konularda birşeyler paylaşılması için kurulmuş bir web sitesidir kendi konun olur guncel tutmak istersen orası senin sorunun girersin güncel güncel yazarsın olur biter he çekemiyorsanda o zaman sana anten öneririm kardeşim şimdi ricam sana insan muamelesi görmek istiyorsan loncanıza başarılar dersin bizde eyvallah teşekkür ederiz deriz konu kapanır gider ama küfür edersen ki küfür ettiğin kişi benim sözlüm olur o yuzden seçtiğin kelimelere ve ihtimına dikkat etmeni öneririm buda son cumlemdir... İyi forumlar...
YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
Yakamoz Loncası dün akşamdan itibaren bir ecelli savaşçı daha kazanmıştır...
Yakında mavi yıldız rütbeli olarak olucak son 10 bin kp mavi yıldıza:D:D
Yakında mavi yıldız rütbeli olarak olucak son 10 bin kp mavi yıldıza:D:D
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
TARTIŞMA HALİNE GELEN konular kilitlenecekdir
Kafam Kadar Güzel Olsa bu Dünya Her Gün Gülerdim
GiDeNe ÜZüLMe SeVSe GiTmEZdİ GeLeNE SeViNMe OdA BaŞKaSıNDaN GeLDi..!
Gölge Haramilerine çok selamlar
GiDeNe ÜZüLMe SeVSe GiTmEZdİ GeLeNE SeViNMe OdA BaŞKaSıNDaN GeLDi..!
Gölge Haramilerine çok selamlar
Forumda büyük harf kullanmak kurallara aykırıdır.Sukimiye yazdı:TARTIŞMA HALİNE GELEN konular kilitlenecekdir
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Sukimiye yazdı:TARTIŞMA HALİNE GELEN konular kilitlenecekdir
öNce KuraLları Sonrada yoLDa yürümesini öğreN SOnra qeL Bizim Konunuza Laf söle oK
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi