TILSIM SUNUCUSU SAHSİ FOTOGRAF ALBÜMÜ(KRALBENİM)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Nemesis>

Re: TILSIM SUNUCUSU SAHSİ FOTOGRAF ALBÜMÜ(KRALBENİM)

Mesaj gönderen Tatarian »

Pardonda Cansu xD Emin ol senin tatlı demeni beklemiyorum Egom tavan kendimi övüyorum. Egomu kaldıranlar saolsun xD Zamanında Yeterince övmüşlerki şimdi kendi kendimi övüyorum xD Ayrıcada senin gibi alt seviye bi insandan övgü bekliyicek kadar düşmedim. Nalet olsun çok şekerim xD xD xD
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Kendinden emin olmayan kişiler kendini över

Kimi güvensizlik sorunu yaşarken, kimi de “En iyi benim, herkesten mükemmelim, benden iyisi yok” modunda gezebiliyor! Ve güvensizlik nasıl büyük bir sorun ise, şişirilmiş bir ego da patlamaya hazır bir bomba gibi insanı korkutabiliyor. Çünkü narsist olarak adlandırılan bu kişiler, sürekli kendilerini över, onay/alkış/övgü bekler ve çok güvenli imajı verirler; oysaki bunun altında çoğu zaman gizlemeye çalıştıkları bir kırılganlık vardır. Yani güvenin niteliği, uzmanların belirttiği şekilde değildir. Zaten, gerçek anlamda kendine güvenin, aşırısı da olmazmış, öyle diyorlar… Özgüven, mümkün olduğunca gerçekçi değerlendirmeler içerisinde tutulduğu zaman Özgüvendir deniyor!

(bir makaleden alıntı)
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Kurtlarxkadriye yazdı:Kendinden emin olmayan kişiler kendini över

Kimi güvensizlik sorunu yaşarken, kimi de “En iyi benim, herkesten mükemmelim, benden iyisi yok” modunda gezebiliyor! Ve güvensizlik nasıl büyük bir sorun ise, şişirilmiş bir ego da patlamaya hazır bir bomba gibi insanı korkutabiliyor. Çünkü narsist olarak adlandırılan bu kişiler, sürekli kendilerini över, onay/alkış/övgü bekler ve çok güvenli imajı verirler; oysaki bunun altında çoğu zaman gizlemeye çalıştıkları bir kırılganlık vardır. Yani güvenin niteliği, uzmanların belirttiği şekilde değildir. Zaten, gerçek anlamda kendine güvenin, aşırısı da olmazmış, öyle diyorlar… Özgüven, mümkün olduğunca gerçekçi değerlendirmeler içerisinde tutulduğu zaman Özgüvendir deniyor!

(bir makaleden alıntı)

aslında cidden müthiş açıklamışssında xD Müge gibi beni tanıyan insanlar benim bunu laf olsn makara olsun diye yazdığımı biliyolar. Ama Kuyruk acısı olan insanlar bunu ciddiye alıp problem yaratmışlar kendilerine xd bende Anladıkları gibi anlamalarını sağlıyorum. Sadece hayatı biraz daha dalgaya almaya çalışırken şöyle sazanların çkması garip geliyo =)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

Tatarian yazdı:
Kurtlarxkadriye yazdı:Kendinden emin olmayan kişiler kendini över

(bir makaleden alıntı)

aslında cidden müthiş açıklamışssında xD Müge gibi beni tanıyan insanlar benim bunu laf olsn makara olsun diye yazdığımı biliyolar. Ama Kuyruk acısı olan insanlar bunu ciddiye alıp problem yaratmışlar kendilerine xd bende Anladıkları gibi anlamalarını sağlıyorum. Sadece hayatı biraz daha dalgaya almaya çalışırken şöyle sazanların çkması garip geliyo =)
dalga duruyo mu bizim şüphemiz o ;)
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
lodosxpehivan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen lodosxpehivan »

alahım ne gunlere kaldık ya daha halen yorummu yapıyosun sen kendıne la bı aynaya bak once ovulecek nerem var de esekler konusa onada sorsak oda kendını begenır bı essek senın hosuna gıdermı gıtmez bzımde gıtmıyo ama bızım essek hala kendını ovuyo

suratın bugun var yarın yok ebene doner yakında yasın ılerleyınce övunecen bı yan arıyosan kendınde yuzunu degıl gonlunu ov ınsanlıgını öv eger ovunmeye cak meraklıysan tabı ama bana sorucaksan brak bunları ınsan gıbı ınsan ol kı sen degıl bız sen ovelım tov be tovbe okadar yuzu gozu bıtap olmus ınsanları gordum ama san sunu soylım belkı yuzuyle oven olmaz ama onların tırnagı olmazsın

bı soz vardır cocuk guzellık goruntude degıl gonulde saklıdır.

yarın dısarı cık bı avuc toprak al elıne sunu sor kendıne ben yarın bu topragın altına gırmıs olsam su aynada gordugum yuz benı kurtarırmı oraya gırmeme engel olurmu acaba de...?

yuzunun gozunun rengı seklı bıcımı 10 sn sonra bıle degıse bılır bunlar övunulecek bısıdegıl. kendını omeye calısan ınsan acız ınsandır sen acızmısın tamam elın yuzun duzgun o ayrı konu nece anaların evladı var sen tıpını begenmedıgın bı evladın anasına sor bakım sen onun gözunde kendı evladından daha cok ovulmeye layıkmısın onun gonlunde.

adamın bırı fareye sen nekadar cırkınsın boyle demıs, farede ona benı senmı yarattın ve sen mı dogurdun kı guzellıgımı goresın demış

ınsan bıkez dogar nekadar yasarsa yasasın bıkerede ölür

bak aslanım sana bı buyuk tavsıyesı bıraz karsısına gectıgın aynaya bakmayı bırakta dunyaya bak elının yuzunun derdıne dusmusun sen, dısarda ınsanlar copten ekmek topluyolar senın surda ovunduklerıne bak yuz temızleyıcım sunum bunum soyle yaptım soyle baktım pekı soylesene buzmana kadar kımın ıcın ne yaptın ve en onemlısı bugun ALLAH ıcın ne yaptın

kusuruma bakmayın arkadslar bıraz uzun oldu ama kac gundur su olay bıtmedı dayanamadım yazdım bısıler verdıgım rahatsızlıktan dolayı ozur dılerım

saygılarımla lodosxpehivan
Resim
Lodosxpehivan
Lodosxpehivanxx
Lodosxpehivanxxx
Pehivan

LODOSXBASKANI
Resim
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Pehlivandan öcne yazan arkadaşa söylüyorm yok akrdeşim dalga durmuyo xD Neden bu kadar ilgilendiğin çok bellide neyse. Pehlivana cevap. İyide xD uzatan ben değilim Tiplerinizi gördüm PC başında gülmekden öldüm ve şöyle bi düşündüm Allahım Tipe bak bide özgüvene bak bunlar nasıl resim koymuş? dedim xD Bunun üstüne bide Bana kalkıpda Gönül güzelliğinden bahseden arkadaşlar lütfen kandırıkçı olmayalım. Bi kıza sadece güzel olduğu için bakarsınız. Ama kendinizde o çirkinliği gördüğünüz için gönlüm güzel diye kendinizi kandırırıszınız. Ben hiç bir erkeğin gölü güzel diye bi kıza sarktığını görmedim. Şöyle söyliyim xD Kalbim Akta Pakta Desen Yüzünden Yansır pisliğin. Buda sana cevap olsn pehlivancık. Gerçekler acıdır =) ./Veda. xD
Resim Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
forumcingir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen forumcingir »

Tatarian yazdı:Pehlivandan öcne yazan arkadaşa söylüyorm yok akrdeşim dalga durmuyo xD Neden bu kadar ilgilendiğin çok bellide neyse. Pehlivana cevap. İyide xD uzatan ben değilim Tiplerinizi gördüm PC başında gülmekden öldüm ve şöyle bi düşündüm Allahım Tipe bak bide özgüvene bak bunlar nasıl resim koymuş? dedim xD Bunun üstüne bide Bana kalkıpda Gönül güzelliğinden bahseden arkadaşlar lütfen kandırıkçı olmayalım. Bi kıza sadece güzel olduğu için bakarsınız. Ama kendinizde o çirkinliği gördüğünüz için gönlüm güzel diye kendinizi kandırırıszınız. Ben hiç bir erkeğin gölü güzel diye bi kıza sarktığını görmedim. Şöyle söyliyim xD Kalbim Akta Pakta Desen Yüzünden Yansır pisliğin. Buda sana cevap olsn pehlivancık. Gerçekler acıdır =) ./Veda. xD
ALLAH'ın verdiği bir yüze böyle konuşman senin Dinsiz imansız bir köpekten farksız olduğunu gösterir .

İllahi dalga geçceksen seni burda yerin dibine gömerim

Bknz. O AĞIZ NE LA ÖYLE İSKELE GİBİ GEMİ GİRİYORMU ORAYA :D

Ayrıca #@!?'misin Aynada neden kendini seyrediyorsun ?

Bırak senı başkaları övsün sen kendini övme

Ha bu arada kız arkadaşım çok diye hava atma

Ucuz malın talibi çok olurmuş ;)
Kullanıcı avatarı
CelalYILMAZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen CelalYILMAZ »

Berke kendini nimetten sayanlarla değil
Lafını bilenlerle konuş kardeşim.
Ayrıca burası Tartışma konusu değil.
Tılsım'a yüzü gözü güzel bir maymun gelmiş
Ağaçtan ağaca sıçrıyor.
Baksın kendi eğlencesine
Aynı şekilde sende.
İlla tartışma yaratmak isterseniz msn, facebook, skype gibi farklı sanal ortamlardan tartışın.
Burada bu adamı dikkate alarak cevap yazmanız onunla aynı seviyeye inmenizi sağlar.
.

.
Kullanıcı avatarı
Kaptanmagaradami
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kaptanmagaradami »

forumcingir yazdı: Ha bu arada kız arkadaşım çok diye hava atma
Ucuz malın talibi çok olurmuş ;)
Aynen :D
Peşimden kosan çok diye sevinme ; iktisat der ki fiyat düştükçe talep artar :D
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi :)]

www.anadoluakincilari.com
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

Dalga durmuyorsa polemiğe gerek yok
arkadaşlar kiminle konuştuğumuzu bilelim

Bu arada
E-5 te senin gibi kaç kişi var
Resim

ResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön