Bugün çok ama çok eğlenceli geçti. Bir o kadarda moralimi düşürecek arkadaşa rastladım tabi engelledim. Zamanında kendimi tanıtmamışım galiba tekrardan tanıtayım bilmeyenlerde öğrenmiş olur.
İsmim Emre. 1995 doğumlu olup 3 Mart 2017 itibari ile 22 yaşına girdim. Aslen Kırşehirliyim ama durumlar biraz karışık olduğu için Kayseri olarak kayıtlara geçti.
Bunu söylememdeki asıl amaç bugün oyun içinde yaptığım küçük çaplı etkinlikten rahatsız olan bir kişi çocuk olduğumu dile getir ve hakaret etti. Neyse ben gene birşey demiyorum. Yasaklı listemde kendi yerini korumaktadır. 10m yi küçük bulan arkadaş kimse gelsin foruma aklından böyle bir fikir çıkarabilirse yapsın bakalım nasıl bir ödül koyacak.
Güne holde Peptit Kolorotoksin ile başlıyoruz.

Irklara giderken arkamdan çıkan çiğdem madeni adeta ekranı kapladı. Bende çektim ve Safran çıktı.

Serkan kardeşim tılsımları satıp Elektrikçi olarak yeni tılsımlarına kavuşmaya başladı. Aylardır düşüremediği zırhı bugün üretme kararı aldı ve yardım ettik.

Lonca olarak Ölüm oyunu etkinliğine katıldık yalnız Winter is Comining (inşallah doğru yazmışımdır.)

Etkinlik bitince adada savaş olduğunu gördük. Savaş varsa savaşırız hacı tutmayın bizi.