Bu kadar önemli bir konuda bile dalga geçebilecek kadar aciz insanlarsınız. Size ne kadar ne söylensede anlayabilecek kapasiteye sahip değilsiniz ,Allah'a havale ediyorum hepinizi.
ben Serhat değilim bu arada isterseniz ıp inceletin.
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu T.İ.T Loncaları Başkanı Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Titxaybala yazdı:Bu kadar önemli bir konuda bile dalga geçebilecek kadar aciz insanlarsınız. Size ne kadar ne söylensede anlayabilecek kapasiteye sahip değilsiniz ,Allah'a havale ediyorum hepinizi.
ben Serhat değilim bu arada isterseniz ıp inceletin.
Cevap vermeğe bile değmez Başkanım...
Titxreis-Titxatasagun Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Bir avuçtan fazla insan değildik
Bize dünya düşman oldu yenildik
Bilirlerdi şan vermişti eski Türk
Sandılar ki can vermiştir eski Türk
Topumuzu, süngümüzü aldılar
Ülkemize Yunanlıyı saldılar
Kahpe Yunan sürü sürü askerle
Arkamızdan vurdu bizi hançerle
Anadolu baştan başa hep yandı
Bayrağımız siyah kana boyandı
Minareler duyguları var gibi
Bizi kurtar bizi kurtar Ya Rabbi
Diyip yanan şehirlere kapandı
O yıkılan baştan başa vatandı
Her yer siyah hatta siyahtı güneş
İçin için alevlendi bir ateş
Bir yanardağ gibi bir gün ufuktan
Alevlendi en nihayet bir isyan
Artık yeter diye bir ses inledi
Dağlar, taşlar bu sedayı dinledi
Bu sesle can verdi toprağa, taşa
Şanlı Gazi Mustafa Kemal Paşa
Top yoktu, tüfek yoktu, süngü yoktu
Bu yoklukta Türk yarattı bir ordu
Bir gün Gazi söz verdi ki divanda
Yunanlıyı boğacağız vatanda
O söz bütün gönülleri dolaştı
Erkek, kadın, çocuk hep Türk savaştı
Göğüslerle çelikleri yıktı Türk
Töresinde yine sağlam çıktı Türk
Ey Türk oğlu!
İçindeki duyguları uyutma
Bu kurtuluş kavgasını unutma
Titxreis-Titxatasagun Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Arkadaşlar ailemize yeni isimler katılacak bu katılımlardan sonra en kısa zamanda toplantı yapacağım, oyunda olmasanızda biz her zaman sizlerin varlığını yanımızda hissettiğimiz için toplantıya Lonca kurucu başkanımız ve diğer oyunu bırakan arkadaşlarımın lonca üyesi olarak toplantımızda yer almanızı bekliyorum.. .
NOT:Bilgilendirmeyi forum üzerinden vede oyundan yapacağım..
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu T.İ.T Loncaları Başkanı Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Delikurt o toplantıda kaç çarı aynı anda bulunduracaksın Sistemin o kadar gelişdimi Gerçi senden herşey beklenir. Bide şu bayan karakterlerle oyuna girmesen adın çıkmayacaktı ama neyse
Titxaybala yazdı:Arkadaşlar ailemize yeni isimler katılacak bu katılımlardan sonra en kısa zamanda toplantı yapacağım, oyunda olmasanızda biz her zaman sizlerin varlığını yanımızda hissettiğimiz için toplantıya Lonca kurucu başkanımız ve diğer oyunu bırakan arkadaşlarımın lonca üyesi olarak toplantımızda yer almanızı bekliyorum.. .
NOT:Bilgilendirmeyi forum üzerinden vede oyundan yapacağım..
Nazik davetin için teşekkür ederim Başkanım, tabiki katılırım, ayrıca Bayanjoker adlı hanımefendi (sahibini bilmiyorum, ama 30 lu yaşlarda bir hanımefendiydi çocuğu ile birlikte oynuyordu) de telefon açmıştı, iki hanımefendi çağırmış gelmemek kabalık olur.
Gizlenmiş İçerikGöster