eseslisemi yazdı:la forum sözcusu yazsana adamların ısımlerını seni istifaya davet edıorum
Semi ashabım bozuk zaten , kodlamayı biliyorsan buyur sen ekle ..
Sadece isim yazmıyorum ben tablo halinde ekliyorum , kolay bir şey değil o kadar .
Buyur sen tablo yap kod biliyorsan.
kardeşim o zaman arkadaşına charını verme neden veriyorsun çok karışıq yha mesela birine naber kemal diyorum ben kemal değilim diyor kafam karıştı ama ops:
Sürekli loncadan ayrılıp geri girdiğin için şuan loncadamısın onu bile bilmiyorum , kasti yapmıyorum bunu.
Yarın ki güncel listede adını ekliycem..
Diğer arkadaşlarına gelicek olursak onlara ulaşmadan güncel listeye ekliyemem , karekterlerini sınıflarını kim olduklarını bilmiyorum.
börteçinexbağlı(savaşçı-rızacan)börteçinexbağlıı(büyücü-rızacan)
börteçinexdede-büyücü-yunus
börteçinexhuso-savaşçı-hüseyin
evet bunu 10000 defa yazdım yine yazıyorum bunları ekle
Bortecinexpostcu yazdı:Ben Bötecinexpostcu 46 lelim ama hala asıl listede yokum rica etsem alışmana ?
Oğuzhan kardeşim ismin listeye eklenir bunu sorun yapacak tarzda üstelemene gerek yok sorumlu arkadaş atlamış veya bir sebepten dolayı eklememiş olabilir. Böyle basit sebeplerle lonca sayfasını sitemler ile doldurmayın. Geldiğin den beri arkadaşlarınla tanışma isteği, muhabbet isteği olan yazın olmalıydı bu sayfada ama yok. İlk önce tanışıp arkadaşlık ortamını hazırlayınki diyalog kurabilesiniz. Loncada beraber olmak samimi birer arkadaş olmak manasına gelmeliki lonca amacına uysun. Arkadaşlarınla tanış, muhabbet et, diyalog kur bak o zaman nasıl daha farklı ve güzel bir ortam olacak.
Oyunda yada forumda kuracağınız diyaloglarda hiç bir zaman yönetim kurulunda olduğunuzu ve sorumluluğunuzun daha ağır olduğunu untmayın. Herkesten daha sakin ve duyarlı olmak zorundasınız. Son günlerde, loncamıza yeni katılan Börteçinexbağlı--- Rızacan üyemiz ile yapılan tartışmada dikkat ederseniz gerekli duyarlılığı görtermediniz. Rızacan ın yaşı kaç bilmiyorum fakat hitap şekli tahrik edici, fakat sizler yönetici olduğunuzu unutmayın. Eğer gerekli görüp hakkında ihraç etme kararı verdiyseniz lafı uzatmayın. Ya da sitem etmekte haklı diyorsanız yine lafı uzatmadan bunu kendisine anlatın. Dinlemiyorsa forumda gereğini ilan edin.
Bu gereksiz tartışmalar beni, sizlerdeki ihraç yetkisini yapacağımız ilk toplantıya iptal etme kararına götürdü. İlk yönetim kurulu toplantısına kadar ihraç yetkiniz askıya alınmıştır.
Bu konu hakkında ihsan ile iletişim kurun ve bir zaman belirleyin, bana haber verin. İvedi olarak toplantı yapılacaktır.
Loncaya katılma şartlarından en kati olanı hiyerarşik düzene tabi olmaktır.
Bu yönetim kurulunda ve senin üstün olan sorumlu arkadaşlarınla şahsi tartışmaya girmenin yasak olduğunu ifade eder.
Haklı dahi olsan bunu ifade etmenin şekli adab dışı olamaz. Ve yeri forum sayfası yada loncayı küçük düşürecek ortamda kesinlikle olamaz.
Sana ihtar yazdım. Tartışmaya devam ettin kurallara uymak zor geliyorsa loncadan ayrılabilirsin. Yada başlattığın bu gereksiz ve ortamı geren tartışmanın açıklamasını yapman gerekir. Yönetim kurulundaki kardeşlerimi dinledikten sonra senide dinleyeceğim, tabi loncada kalmak istiyorsan.
- - Efsanelere göre;Türkler'in unutulmaz,tarihe geçmiş çiftlerinin en mutlu ve bazıları için tek mutlu günü olarak bilinir.(Ferhat ile Şirin,Tahir ile Zühre,Aslı ile Kerem,Leyla ile Mecnun,Yusuf ile Züleyha,Asuman ile Zeycan,Arzu ile Kamber,).
1527 - Dünya'nın ilk ve en eski protestan üniversitesi Marburg Philipps Üniversitesi kuruldu.
1683 - Osmanlı ordularının Viyana taarruzu başladı.
1736 - 23. Osmanlı Padişahı III. Ahmet öldü.
1798 - Napolyon Mısır'ı işgal etti.
1839 - Padişah II. Mahmut öldü; yerine Sultan Abdülmecit geçti.
1867 - İngiliz Kuzey Amerika Yasası, Kanada Anayasası olarak yürürlüğe girerek Kanada Konfederasyonu kuruldu. John A. Macdonald ilk başbakan oldu.
1878 - Kıbrıs, toprak mülkiyeti Osmanlılarda kalmak üzere geçici olarak Birleşik Krallıka devredildi.
1881 - Dünyanın ilk uluslararası telefon konuşması St. Stephen (New Brunswick) ve Calais (Maine) arasında yapıldı.
1908 - SOS, Uluslararası Mors Alfabesi acil durum sinyali olarak kabul edildi.
1911 - Kandilli Rasathanesi kuruldu.
1920 - Ankara'da subay yetiştirilmek üzere Sunuf-u Muhtelife Zabit Namzetleri Talimgahı açıldı.
1921 - Çin Komünist Partisi kuruldu.
1925 - İlk piyango, Türkiye Tayyare Cemiyeti Mektepleri yararına düzenlendi.
1926 - Deniz taşımacılığına ve ticaretine ilişkin esasları düzenleyen Kabotaj Kanunu yürürlüğe girdi.
1926 - Türk Ceza Kanunu yürürlüğe girdi. Kanun, 1889 İtalyan Zanardelli yasası esas alınarak hazırlandı.
1927 - İstanbul'dan 16 Mayıs 1919'da ayrılan Mustafa Kemal, kurtuluştan sonra ilk kez İstanbul'a gelişinde büyük törenlerle karşılandı.
1929 - İstanbul-Ankara telefon hattı hizmete girdi.
1935 - Aydın demiryolu devletleştirildi.
1937 - Toprakkale, İskenderun, Fevzipaşa - Meydanıekber demiryolları devletleştirildi.
1946 - Elazığ-Palu demiryolu açıldı.
1960 - Somali bağımsızlığını ilan etti.
1962 - Ruanda ve Burundi bağımsızlığını ilan etti.
1963 - ABD'nin posta kodu sistemi olan ZIP Kodları kullanılmaya başladı.
1966 - Kanada ilk renkli televizyon yayınını gerekleştirdi.
1968 - Nükleer Silahları Sınırlandırma Anlaşması imzalandı.
1974 - Arjantin Devlet Başkanı Juan Peron öldü; yerine eşi İsabel Peron geçti.
1979 - Sony, Walkman'i tanıttı.
1983 - Kuzey Kore havayollarına ait İlyuşin tipi bir yolcu uçağı Guinea-Bissau'nun dağlık bölgesine düştü: 23 kişi öldü.
1984 - TRT, televizyonda tamamen renkli yayına geçti.
1988 - Sovyetler Birliği'nde Komünist Partisi, Gorbaçov'un Perestroika politikasını onayladı.
1987 - Manş Tüneli'inde inşaat çalışmaları başladı.
1991 - Varşova Paktı resmen dağıldı.
1992 - TRT-INT/Avrasya yayınları başladı.
1994 - 27 yıllık sürgünü sona eren FKÖ lideri Yaser Arafat, Filistin'e geri döndü.
1996 - Türkiye'nin ilk nükleer reaktörü Çekmece Nükleer Araştırma ve Eğitim Merkezi'nde yapılmaya başladı.
1996 - PNG görüntü formatının 1.0 versiyonu tamamlandı.
1997 - Çin Halk Cumhuriyeti, şehir-devlet Hong Kong'un egemenliğini 156 yıl aradan sonra Birleşik Krallık'dan geri aldı.
2002 - Uluslararası Ceza Mahkemesi kuruldu.
2002 - Bir Rus yolcu uçağı ile Alman kargo uçağı güney Almanya'da Überlingen üzerinde havada çarpıştı: 71 kişi öldü.
2004 - Horst Köhler, Almanya cumhurbaşkanı oldu.
2006 - Çin Halk Cumhuriyeti, Tibet'i Çin Halk Cumhuriyeti'ne bağlayan 5 bin 72 kilometrelik dünyanın en uzun demir yolunu hizmete açtı.
2008 - Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir orgeneral, askeri lojmanda polis tarafından gözaltına alındı. Hurşit Tolon, Ergenekon Soruşturması
2010 - İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü mezuniyetinde çılgın attıran gençler mezun oldu.