***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Mesaj gönderen Staffers »

kjkszpj98 yazdı:eğer görewime gelip yardım etsen veya düzgünce bir karşılık versen bir şey demem ecem abla yani Börteçinexaygece ona görewime yardım edermisin dediğimde ablacım şu an yardım edemem dedi ve anlayışla karşıladım eğer diğerleride böyl karşılık verseydi ben hiçbir şey demezdim.şu loncada bana yardımı dokunan 7 kişidir bunlar-Börteçinexhünkar-börteçinexaygece-börteçinexmerlin-börteçinexkenan-börteçinexpostcu-börteçinexavcı-börteçinexperseus-evet aralarında merline saygısızlığım oldu evet ama 24 saatin 12 saati açıyor ve hiçbirindede yardım etmiyor bu davranışları ondan bütün lonca sakinlerinden ÖZÜR DİLİYORUM eğer kabul etmezseniz paşa paşa ayrılırım eğer kabul ederseniz gerçekten verdiğim rahatsızlığı küçük lewellere yardım ederek kurtarabilriim.teşekkürler :oops: :oops:
Börteçinexmerlin'de ben vardım sana ben yardım ettim unutma öyleyse.
Börteçinexvif hesabında ben yoktum diyorum ama hala anlamıyorsun hala anlamıyorsun.
Arkadşım yazmış onları ben sana öbür hesaptan sorunun ne söyle bakiyim dediğimde neden sus diyip yasakladın?
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Hunxalparslan yazdı:Yusuf kardeşim , loncanızın iç işlerine karışacağım ama , beni mazur görün.

Sorun her ne olursa olsun , herkezin izlediği bir yerde bu tür açıklama yapmasaydınız keşke.
Önce , yönetimde ki ağabeylerinle görüşseydin , o kişi hakkında alınan kararı burada açıklasaydın daha iyi olurdu kanaatindeyim.

Neyse , kusuruma bakmazsınız umarım.
Börteçine Loncası sevdiğim ve saygı duyduğum neferlerle dolu olduğu için bu hakkı kendimde gördüm.
Özür dilerim.

iyi Forumlar...
Abi hayır Börteçinexvif hesabında ben yazmadım arkadaşım yazmış loncadan attırıcam diye,Semi'ye sorabilirsiniz hasekideyken öldüğünde Yusuf kaldır demişti şifacıda Emre var demiştim bende.
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen eseslisemi »

kjkszpj98 yazdı:eğer görewime gelip yardım etsen veya düzgünce bir karşılık versen bir şey demem ecem abla yani Börteçinexaygece ona görewime yardım edermisin dediğimde ablacım şu an yardım edemem dedi ve anlayışla karşıladım eğer diğerleride böyl karşılık verseydi ben hiçbir şey demezdim.şu loncada bana yardımı dokunan 7 kişidir bunlar-Börteçinexhünkar-börteçinexaygece-börteçinexmerlin-börteçinexkenan-börteçinexpostcu-börteçinexavcı-börteçinexperseus-evet aralarında merline saygısızlığım oldu evet ama 24 saatin 12 saati açıyor ve hiçbirindede yardım etmiyor bu davranışları ondan bütün lonca sakinlerinden ÖZÜR DİLİYORUM eğer kabul etmezseniz paşa paşa ayrılırım eğer kabul ederseniz gerçekten verdiğim rahatsızlığı küçük lewellere yardım ederek kurtarabilriim.teşekkürler :oops: :oops:
bana oyundakkıı adını söle butun görevlerını yapcam
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
kjkszpj98
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kjkszpj98 »

Börteçinexbağlı :D
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

gir oyuna hangi görevlerın var yapak =)
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
Hunxalparslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hunxalparslan »

Staffers yazdı:
Hunxalparslan yazdı:Yusuf kardeşim , loncanızın iç işlerine karışacağım ama , beni mazur görün.

Sorun her ne olursa olsun , herkezin izlediği bir yerde bu tür açıklama yapmasaydınız keşke.
Önce , yönetimde ki ağabeylerinle görüşseydin , o kişi hakkında alınan kararı burada açıklasaydın daha iyi olurdu kanaatindeyim.

Neyse , kusuruma bakmazsınız umarım.
Börteçine Loncası sevdiğim ve saygı duyduğum neferlerle dolu olduğu için bu hakkı kendimde gördüm.
Özür dilerim.

iyi Forumlar...
Abi hayır Börteçinexvif hesabında ben yazmadım arkadaşım yazmış loncadan attırıcam diye,Semi'ye sorabilirsiniz hasekideyken öldüğünde Yusuf kaldır demişti şifacıda Emre var demiştim bende.
Kardeşim yine de buradan duyurulması hoş durmadı.
Önce yönetimde aktif olan kim varsa onlara anlatın.
Onlar muhakkak çözüm bulacaklardır.
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bortecinexpostcu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Bortecinexpostcu »

Ben Halen Asıl Listede Yokum Bı Yetkili li

İlgilenbilirmi 5 gundur asıl listeye alinicaksin diyorlar ama halen görmedim rica etsem ilgilenirmiş birileri
Ergenekon yurdun adı,
Börteçine kurdun adı,
400 sene durdun hadi,
Çık ey 100 bin mızrağımız

Resim

Börteçinexpostcu

Börteçinexlebron
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

la forum sözcusu yazsana adamların ısımlerını :D seni istifaya davet edıorum :P
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

eseslisemi yazdı:la forum sözcusu yazsana adamların ısımlerını :D seni istifaya davet edıorum :P
Semi ashabım bozuk zaten , kodlamayı biliyorsan buyur sen ekle ..
Sadece isim yazmıyorum ben tablo halinde ekliyorum , kolay bir şey değil o kadar .
Buyur sen tablo yap kod biliyorsan.
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Resim

Börteçine Loncası Kuralları
Gizlenmiş İçerikGöster
1. Her lonca üyesi birbirine yardım etmek zorundadır.

2. Hiçbir şekilde ve şartta küfür edilmeyecektir.

3. Lonca Başkanı oyundayken veya değilken Lonca ikinci başkanına veya takım komutanlarına her hangi bir saygısızlık veya itaatsizlik olmayacaktır.

4. Lonca başkanı oyunda değilken Lonca yönetim kurulu başkanı veya Lonca idari başkanları loncadan sorumludur.

5. Loncamız milliyetçi bir loncadır.

6. Loncamızın klanı arz klanıdır.

7. İkinci bir Loncası olan asla loncamıza alınmaz bizim loncamızdayken başka bir loncaya geçenin ise karakterleri silinir.

8. Yüz kızartıcı her türlü şuç (hırsızlık, bayan oyunculara terbiyesizlik… vs) yasaktır. Bu suçların cezası karakterlerin silinme oalcaktır.

9. Yaptığınız her hareketin şahsınıza değil Loncaya mal edileceğini unutmayınız.

10. Loncamız hiyerarşi ile yönetilmektedir.

Lonca Yönetim Kurulu :[/b]

[table][td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexilteri[/td][td]BörteçinexHünkar[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lideri[/td][td]Mertkan UĞURLU[/td][tr][/tr][td]Börteçinexsnturk[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lonca İkinci Lideri[/td][td]Ayberk BOZTEPE[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexxusta[/td][td]Börteçinexusta[/td][td]Börteçinexxxusta[/td][td]Lonca Başkan Vekili-Yönetim Kurulu Başkanı[/td][td]Arif YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexatsız[/td][td]BörteçinexxAtsız[/td][td]Börteçınexatsız[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]İhsan YEDİER[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]BörteçinexKenan[/td][td]Börteçinexidikut[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]Kenan KAÇMAZER[/td][tr][/tr][td]Börteçinextengiz[/td][td]Börteçinexşaman[/td][td]Börteçinexotacı[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Alparslan YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexarthur[/td][td]Börteçinexmerlin[/td][td]Börteçinexgaius[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Mustafa OKTAR[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexvifx[/td][td]Börteçinexvif[/td][td]Lonca Forum Sözcüsü[/td][td]Yusuf ATMACA[/td][tr][/tr][/table]

Lonca Üyeleri:

[table][td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexayzıt[/td][td]Börteçinexötüken[/td][td]Börteçinexasena[/td][td]Üye[/td][td]Melek[/td][tr][/tr][td]Börteçinexömer[/td][td]Börteçinexbüyü[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ömer[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexdoğu[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kadir[/td][tr][/tr][td]Börteçinexaybüke[/td][td]Börteçinexayyüce[/td][td]BörteçnexAygECEM[/td][td]Üye[/td][td]Ecem[/td][tr][/tr][td]Börteçinexbeyaz[/td][td]Börteçinexbeyazx[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Beyzanur[/td][tr][/tr][td]BörteçinexKAFKAS[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kürşad[/td][tr][/tr][td]BörteçinexİzOoX[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]İzzeddin[/td][tr][/tr][td]BörteçnexPerseus[/td][td]-[/td][td]BörteÇnexLeqendx[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexamazon[/td][td]Börteçinexgece[/td][td]Börteçinexdoktor[/td][td]Üye[/td][td]Büşra[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexsepya[/td][td]Börteçinexxsepya[/td][td]Üye[/td][td]Çağdaş[/td][tr][/tr][/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexkirke[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]Börteçinexbilal[/td][td]Üye[/td][td]Bilal[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexzarif[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Cansu[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexavcıı[/td][td]Börteçinexavcı[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]BörTeçİNexEDA[/td][td]Üye[/td][td]Turan[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]BöRTeÇinexZeuSs[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Oğulcan[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]BöRTeÇinexpostcu[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Oğuzhan[/td][/table]

İzinli Listemiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
Börteçinexburak(Burak)

Diğer Üyelerimiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
İnfazxlouster(Emre)
Gözlem Altındaki Üyelerimiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
Börteçinexmeriç
Börteçinexfırat (Fırat)
Börteçinexşifa (Utku)

Loncamıza Başvuru Koşulları;
Gizlenmiş İçerikGöster
İsim,
Yaş,
Karakter İsimleri ve Seviyeleri,
Herhangi Bir İrtibat Adresi, ( Msn, Skype, Cep Telefonu vs. )
Daha Önce Bir Loncaya Mensup ise Mensup Olduğu Loncanın İsmi,
Daha Önce Mensup Olduğu Loncadan Ayrılma Sebebi.

:!: Yukarıdaki Üyeler Haricinde Üyemiz Bulunmamaktadır..
Loncamıza Katılan Herkes Forum İmzasına "Buradaki" İmzayı Eklemek Zorundadır.
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

“Lonca İletişim” sayfasına dön