Çenen tutulacak o kadar gülme
:lol:
<> Kurt Loncası <>
Re: <> Kurt Loncası <>
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

- Kurtlarxodonataa
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
MERHABA ARKADAŞLAR...
BAZI ÖZEL NEDENLERDEN DOLAYI OYUNU BIRAKTIM, ÇARIMA BİR ARKADAŞIM BAKACAK ARADA ,HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...SEVGİYLE..
GÜLDEN
BAZI ÖZEL NEDENLERDEN DOLAYI OYUNU BIRAKTIM, ÇARIMA BİR ARKADAŞIM BAKACAK ARADA ,HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...SEVGİYLE..
GÜLDEN

İçi başka dışı başkalardan,Dili başka kalbi başkalardan, Hem kendini hem başkalarını kandıranlardan, Sana Sığınırım Yâ Rab!
Abla bebek ne alemde?Kurtlarxkadriye yazdı:o cacıkta nane eksik oda sensin ogünnnn :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:SoLo yazdı:Hasandan bir cacık olmaz. Ama belki Alp = sarımsak , Fakülte = yoğurt olsa Hasan zaten hıyarbelki olur ama belki
![]()

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
-
- Çınaraltı Müdavimi
ErkekkRescuer yazdı:Abla bebek ne alemde?Kurtlarxkadriye yazdı:o cacıkta nane eksik oda sensin ogünnnn :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:SoLo yazdı:Hasandan bir cacık olmaz. Ama belki Alp = sarımsak , Fakülte = yoğurt olsa Hasan zaten hıyarbelki olur ama belki
![]()
![]()

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Oooo hadi hayırlısı abla.Kurtlarxkadriye yazdı:ErkekkRescuer yazdı:Abla bebek ne alemde?Kurtlarxkadriye yazdı:o cacıkta nane eksik oda sensin ogünnnn :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:SoLo yazdı:Hasandan bir cacık olmaz. Ama belki Alp = sarımsak , Fakülte = yoğurt olsa Hasan zaten hıyarbelki olur ama belki
![]()
![]()

Tılmesa
-
- Çınaraltı Müdavimi
yasincim allah analı babalı büyütmek nasip etsin hadi bakalımRescuer yazdı:Oooo hadi hayırlısı abla.Kurtlarxkadriye yazdı:ErkekkRescuer yazdı:Abla bebek ne alemde?Kurtlarxkadriye yazdı:o cacıkta nane eksik oda sensin ogünnnn :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:SoLo yazdı:Hasandan bir cacık olmaz. Ama belki Alp = sarımsak , Fakülte = yoğurt olsa Hasan zaten hıyarbelki olur ama belki
![]()
![]()
İnşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde doğmayı nasip etsin.
Benim de 22 Ağustos sahuru ile ilk erkek kuzenim doğmuş bulunmakta(bizim anne tarafında tek erkek bendimde
sonunda geldi bi ortak).

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
İnşallah ablacım, çok sağol.Kurtlarxkadriye yazdı: yasincim allah analı babalı büyütmek nasip etsin hadi bakalım

Tılmesa
sa nasılsınız bakıyım
uzun zaman oldu buraya yazmıyalı bazı gerekcelerden ötürü
ama daima forumu takip ettim şimdi tek tek yazıyım ilk başta Kadriye ablam Allah ım seni cok mutlu etsin bidanemsin sen bebiş iyi dir umarım kurtcugumuza iyi bakman dileğiyle arada oyuna gel özletme kendini=) HASAN 'ım sana gelince tebriklerrrrr anemmmm
seviyorum seni de bişi dicem ziraatcılıkla pc nin ne alakası war
4 senelik diyemi gittin naptın=D
( :shock: işin şakası :shock: ) Yasinim kuzenin olmus galiba hadi bakalım tek değilsin miras bölündü=) Allah analı babalı büyütsün...BU arada Murat'ın herkeze slm var...ayın 1'inde kendisi geliyor umarım herkez oyunda da olur=)simdilik Allah'a emanetsiniz... iyi forumlar ve iyi eğlenceler....
seni SEVİYORUM D & M
- lahy1
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Kurt
KADRİYECİM ALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSİN HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Doğu Kurt Hanlığı
- lahy1
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Kurt
ARKADAŞLAR LONCA CARLARIMIN OLDUĞU HESABIM PEYNİR MUHABBETİNE SUS CEZASI YEDİ 5 GÜN KALAN 2 GÜN HERKESİN BİLGİSİNE
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Doğu Kurt Hanlığı