slm millet yine kara haber ve konuşmalar bırakmayın sabredın biz yokuz ama olanlar yeter şimdilik kendinizi karanlıga gömmeyin REİS geldiginde bu günler geride kalacak ama ben askerde oldugum için benim yerimede sabretmeniz lazım
SABREDİN gÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR
mayıs da aranızdayım ama düşürürlerse en geç subat da yanınızdayım reis benden önce gelmiş olacak düzeni kurana kadar elinizden geleni yapın saygıdeger abi ve ablalarımız oyunu bırakma kararı aldılar ama yinede siz devam ettirin ki reis gelince yüzümüz ak olsun
BU AKŞAM LONCAMIZ ÜYESİ TÜM ARKADAŞLARI OYUNDA OLMASINI İSTİYORUM KADİM ETKİNLİĞİ YAPALIM İFTARDAN HEMEN SONRA METERODA TOPLNICAZ ORDAN YERALTINA İNİLİCEK BİLGİNİZE
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
ben loncanıza girmek istiyorum fakat formu nasıl dolduracam dün atakan abi ile konuştum form dolduracaksın dedi ben bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim (yasemin)
lahy1 yazdı:BU AKŞAM LONCAMIZ ÜYESİ TÜM ARKADAŞLARI OYUNDA OLMASINI İSTİYORUM KADİM ETKİNLİĞİ YAPALIM İFTARDAN HEMEN SONRA METERODA TOPLNICAZ ORDAN YERALTINA İNİLİCEK BİLGİNİZE
MERHABALAR ARKADAŞLAR.. BENİMDE KADİM HİDRA GÖREVİM VAR KATILMAYI ÇOK İSTERDİM AMA MALESEF BU AKŞAM İFTARA MİSAFİRLERİMİZ OLACAĞINDAN DOLAYI KATILAMAYACAĞIM..GECE 12 DEN SONRA ANCAK GİREBİLİYORUM.. İYİ OYUNLAR...
İçi başka dışı başkalardan,Dili başka kalbi başkalardan, Hem kendini hem başkalarını kandıranlardan, Sana Sığınırım Yâ Rab!
noluurrrr yazdı:ben loncanıza girmek istiyorum fakat formu nasıl dolduracam dün atakan abi ile konuştum form dolduracaksın dedi ben bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim (yasemin)
YASEMİNCİM BU KISIMDA YAZACAĞIM BİLGİLERİNİ DOLDUR CEVAPLA
ADIN
SOYADIN
YAŞIN
KURT LONCASINA AKTILMA SEBEBİN
LONCAMIZDA REFERANS GÖSTEREBİLECEĞİN BİR KİŞİ
OYUNDAKİ KARAKTERLERİN
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX