slm millet
nasıl gidiyor oyun yanınızda olamamak kötü de oyunun tadı cıkmıyor heralde
kanka ne yaptın ya hayırdır nasıl ve neden oldu bu
neyse bugun buralardayım görsürüz ins oyunu yukleyebılırsem gırerım
<> Kurt Loncası <>
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: <> Kurt Loncası <>

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
- lahy1
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Kurt
HASAN SARIYERLİ ACİL BANA ULAŞ OYUNDA
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Doğu Kurt Hanlığı
- lahy1
- Teşkilat Neferi
LONCAYA ÖNEMLİ DUYURUDUR
BU ARALAR OYUNDA ARTAN ŞEREFSİZCE ŞİFRE ÇALMA HESAPLARI SOYMA İŞLERİ ARTMIŞTIR BİR SONRAKİ UYARIMA KADAR KİMSENİN KİMSEDEN ŞİFRE İSTEMESİ ŞİFRE VERMESİ YASAKLANMIŞTIR BİLGİNİZE ÇARI ÇALINANLARIN SORUMLULUĞUDA KENDİSİNDEDİR
Kurtlarxwolfss adlı car hasan isimli kardeşimize ait olup çalınmıştır suanda kullanan serefsizin kurt loncası ile hiç bir ilgisi yoktur
BU ARALAR OYUNDA ARTAN ŞEREFSİZCE ŞİFRE ÇALMA HESAPLARI SOYMA İŞLERİ ARTMIŞTIR BİR SONRAKİ UYARIMA KADAR KİMSENİN KİMSEDEN ŞİFRE İSTEMESİ ŞİFRE VERMESİ YASAKLANMIŞTIR BİLGİNİZE ÇARI ÇALINANLARIN SORUMLULUĞUDA KENDİSİNDEDİR
Kurtlarxwolfss adlı car hasan isimli kardeşimize ait olup çalınmıştır suanda kullanan serefsizin kurt loncası ile hiç bir ilgisi yoktur
Doğu Kurt Hanlığı
Doğu Kurt Hanlığı
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Selamlar herkese,
Öyle uzun bir yazı yazmayacağım zaten uzun bir şey yaşamadım yazacak kadar. Abimden dolayı tanıyorsunuz beni, Artık oyunda da loncada da dostum kalmadı herkes bir bir '' haklı '' olarak bırakmak zorunda kaldı, artık benim içinde haydi abbas vakit tamam oldu. herkese oyun hayatında başarılar, son olarak, bu hiçbir zaman olmayacak biliyorum ama umarım lonca eski günlerine döner ve umarım '' resmen '' dağılmaz( şuan pek dağılmadığı söylenemez ama
).
kolay gele
Öyle uzun bir yazı yazmayacağım zaten uzun bir şey yaşamadım yazacak kadar. Abimden dolayı tanıyorsunuz beni, Artık oyunda da loncada da dostum kalmadı herkes bir bir '' haklı '' olarak bırakmak zorunda kaldı, artık benim içinde haydi abbas vakit tamam oldu. herkese oyun hayatında başarılar, son olarak, bu hiçbir zaman olmayacak biliyorum ama umarım lonca eski günlerine döner ve umarım '' resmen '' dağılmaz( şuan pek dağılmadığı söylenemez ama
kolay gele

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Deva
S.a Murat beye Selamlarımız iletirmisiniz.
Sağlıcakla kalın
Üzeyir.
Sağlıcakla kalın
Üzeyir.

LEPRECHAUN
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Deva
Ayrıca bu umutsuzluk inançsızlıkta nedir,Feryad-ı figan herkes Reisiniz elbet dönecek daha güzel günler olacak.

LEPRECHAUN
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
Lonca eski günlerine dönecek
Bekleyin ve görün sadece aylar sayılı..
Bekleyin ve görün sadece aylar sayılı..

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Arkadaşlar kimse size oyunda saatler geçirin demiyor.
Evet Murat abi malesef aramızda değil ondan dolayı hepimizde oyuna karşı bir antilik var. Buna bende dahilim Murat abi aramızdan mecburen gittiğinden bu yana oyuna girmiyorum. Sizde girmeyin isterseniz kimse zorlayacak değil.
Ama en azından bu tarz herkesin gördüğü okuduğu yerlerde lonca hakkında yok eski halini alamaz, yok dönemez, yok eskisi gibi yeniden güçlenemez gibi arkadaşların morallerini dahada mahvedek şeyler yazmayın.
Uzun zamandır dediğim şeyi yeniden söylüyorum Loncaya inancı kalmayan gitsin! Bu loncaya ve arkadaşlığımıza inancı olanları daha güçlendirecektir. En azından çevrelerinde loncadan ümidi kesen kişiler olmayacaktır. Ben sonuna kadar inanıyorum ki Kurtlar eskisinden daha güçlü şekilde geri dönecek Tılsım sahnesinde yine en önlerde olacak.
Herkeze iyi geceler... Kurtlar yine uyanacak ve bu sefer daima daha gür uluyacak!
Evet Murat abi malesef aramızda değil ondan dolayı hepimizde oyuna karşı bir antilik var. Buna bende dahilim Murat abi aramızdan mecburen gittiğinden bu yana oyuna girmiyorum. Sizde girmeyin isterseniz kimse zorlayacak değil.
Ama en azından bu tarz herkesin gördüğü okuduğu yerlerde lonca hakkında yok eski halini alamaz, yok dönemez, yok eskisi gibi yeniden güçlenemez gibi arkadaşların morallerini dahada mahvedek şeyler yazmayın.
Uzun zamandır dediğim şeyi yeniden söylüyorum Loncaya inancı kalmayan gitsin! Bu loncaya ve arkadaşlığımıza inancı olanları daha güçlendirecektir. En azından çevrelerinde loncadan ümidi kesen kişiler olmayacaktır. Ben sonuna kadar inanıyorum ki Kurtlar eskisinden daha güçlü şekilde geri dönecek Tılsım sahnesinde yine en önlerde olacak.
Herkeze iyi geceler... Kurtlar yine uyanacak ve bu sefer daima daha gür uluyacak!
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- lahy1
- Teşkilat Neferi
lonca demek yeni dostluklar yeni paylaşımlar demektir arakdaşım sonuc olrak bir oyun üzerinden eğlenmek için burdayız.şunu unutmamak lazımki kimse gitti diye bişeyler dağılmaz yıllardır dağılmadıda kurt loncası varlığını sürdürür bizler gelip geceriz fakat o hep yerinde durur beni manlamadığım bir sey var her giden ve gitmek isteyen arakdasın ardından serzenişler o eski günler deniyorya madem o eski günler okadar güzeldi ki oyunda durun loncanızda kalıp sahip cıkın arkadasının kalmaması sence kimin hatası hiç düşündün mü bu kadar cok kişi varken sen birileri ile tanısıp kalır yeni birilerini tanımaz arkadas edinmezsen tabiki eski günleri arar durrsun ben oyunda eski fakat loncada cok eski deilim ama aşağı yukarı denk gelen tanıstığım bir cokk işi ile samimiyimdir iletişimden kaynaklı,oyuna girmezsen girdiğinde oyundaki loncadaşlarına bir selam vermezisen lonca carınal piyasada görünmez bir tkaım etkinleiklere de katılamzsan tabiki arakdasın olmaz sana tavsiyem arakdasım kalmadı deyip cekip gitmek deil kalıp yeni yeni arkadaslar edinmendir benim söyleceklerim buakdaarumarım burda anlatmak istediğimi analrsın ve birkez daha düşünür taşınırsın görüşmek üzere
Doğu Kurt Hanlığı
Doğu Kurt Hanlığı
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
iyi geceler millet