Vay be geri döndürcek bişey yok demiş arkadaş demek ki silmiş bizi ......Gargoyle35 yazdı:Semihim telefonum bir süreliğine bende değildi ondan hem ne konuşacan semihim buyur ara ama Forum yetklisi olarak ismimi listeden silmeni rica ediyorum.Ne oyunda nede loncadayım artık Realxmajezik ve Realxlucifer charlarım silinmiştir.Realxhaggarda silinmiştir fakat çakalların eline ekmek vermemek için 1 lvl olarak isimimle duruyor.Yeni üyeleriniz hayırlı olsun başarılarınız daim olsun bu oyuna beni geri döndürcek bir şey yok onun için loncadada olmanın anlamı yoktur.Hepiniz Allaha emanetsiniz kalın sağlıcakla...
«------•}I|[ ( Real Living Real War Lonca Has Sayfası ) ]|I{
Re: «------•}I|[ ( Real Living Real War Lonca Has Sayfası ) ]|I{
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Şu aptal oyuna dönmüyorum diye bizi silenler varya bu kadar basitse eğer ayrıca dost olmamız için illa bu oyunda mı olmam gerekiyor.O zaman dostluklar hepsi yalan hepsi hikayeymiş ben bu oyuna dönmücem diye beni silcek olan varsada buyursun silsin bende gerçek dostlarımı görmüş olurum hiç olmazsa !
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Azız Sana attıgım Mesajı Oku Oyun Dıyıp SıLmek Dıyıp Bana Afra Tafra Yapma Hıc Ben Kackere Bırakma Kararı aLdısam Hep ıLk Karsı Cıkan sen OLmusdun Bırakmama Izın VErmedıydın Sımdı Sen Bırakmak Istıyorsun Ve bana Karısma Dıyorsun Kı Karısırım Bunu En Iyı Sen BıLıyorsun Ve Attıgım Mesajı Oku Ona Gore Karar Ver Herkesı SıL Benı SıLme SıLıyorsanda Temennı sıL. Bunu Oyuna GeLınce Konusucaz SenLe.Gargoyle35 yazdı:Semihim telefonum bir süreliğine bende değildi ondan hem ne konuşacan semihim buyur ara ama Forum yetklisi olarak ismimi listeden silmeni rica ediyorum.Ne oyunda nede loncadayım artık Realxmajezik ve Realxlucifer charlarım silinmiştir.Realxhaggarda silinmiştir fakat çakalların eline ekmek vermemek için 1 lvl olarak isimimle duruyor.Yeni üyeleriniz hayırlı olsun başarılarınız daim olsun bu oyuna beni geri döndürcek bir şey yok onun için loncadada olmanın anlamı yoktur.Hepiniz Allaha emanetsiniz kalın sağlıcakla...

Aziz Hayırdır.Gargoyle35 yazdı:Real loncasından kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım.Açıkçası oyunu bıraktığım için loncadada durmanın bir anlamıda yok.Real başlıklı lonca karakterimide en kısa zamanda silicem.Hepinizin yolu açık...
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
İLİŞMEBABAYORGUN..
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
Hayır hayır alemTetiK yazdı:Aziz Hayırdır.Gargoyle35 yazdı:Real loncasından kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım.Açıkçası oyunu bıraktığım için loncadada durmanın bir anlamıda yok.Real başlıklı lonca karakterimide en kısa zamanda silicem.Hepinizin yolu açık...
-
- İskele Babası
Nedenben sen istesende gidemezsin :lol:
ERKEĞİN HASI MAVİ AMELE KİLODU GİYER...
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
He istesede gidemez tabi askere gidiyor istememe şansı yok
bu arada sen kimsin oyundaki nick nedir çıkaramadımda ?
-
- İskele Babası
o askerdede oynar ıkv adama bulasıcı hastalık gibi bulusmıs cıkmıyo ıkv aşkı hep bırakacam diyo bırakamıyo bi git de sende kurtul bizde 
ERKEĞİN HASI MAVİ AMELE KİLODU GİYER...
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
Rahat ol sen ben bıraktım dedim mi bırakırım.Charlarımıda sildim dedim mi silerim bazıları gibi bölgeden forumdan tüm charlarım silinmiştir diyip icraat yapmayanlardan değilim.Walla ayrıca kurtulan sadece benim bu oyunda kalıp stres küfür başağrısına maruz olacak olanlar sizsiniz 
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Nedım Azız Ben Sana SoyLıcek Soz BuLamıyorum herseyı tamda YoLuna Koymusduk Sımdı Bırde Sen Iyıcene Canım SıkıLdı Ama Musayıt Bır Zamanda Bunu KonusaLım SenLe.Gargoyle35 yazdı:Rahat ol sen ben bıraktım dedim mi bırakırım.Charlarımıda sildim dedim mi silerim bazıları gibi bölgeden forumdan tüm charlarım silinmiştir diyip icraat yapmayanlardan değilim.Walla ayrıca kurtulan sadece benim bu oyunda kalıp stres küfür başağrısına maruz olacak olanlar sizsiniz