Olum yalan mı söylicem sana sizi düşündüğümden söylüyorum. :evil: Ondan sonra Deathxsnrl bıraktı kardeşi PC'yi ele gecirdi onun. DeaTHxReGııoN olcak Emrullahın char. DeaTHxPRaLiN bıraktı char ban yedi. DeaTHxTeRRoR artık ZentiusxMaReŞaL.DeathxShock yazdı:La ne demek yokum gibi angaraya gelir döverimO hera konusunu ben bi sorayım doğruysa çizdiririz ismini
~~DeathxTeam~~
Re: ~~DeathxTeam~~
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
lan sen nesin böyle kıyamet habercisi gibi kak git lanaNaRcHy yazdı:Olum yalan mı söylicem sana sizi düşündüğümden söylüyorum. :evil: Ondan sonra Deathxsnrl bıraktı kardeşi PC'yi ele gecirdi onun. DeaTHxReGııoN olcak Emrullahın char. DeaTHxPRaLiN bıraktı char ban yedi. DeaTHxTeRRoR artık ZentiusxMaReŞaL.DeathxShock yazdı:La ne demek yokum gibi angaraya gelir döverimO hera konusunu ben bi sorayım doğruysa çizdiririz ismini
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
Kanka bırakmak zorundaydım. Neti kapattırcam herkese selam et Veysel'mi Arda'mı Aykut'mu Gökhan'mı Emrullah'mı İsa'mı Alican'mı ve aynada gördüğün kişiyi öp benim yerime hakkınızı helal edin. Bir küre efsanesi ''SoN'' buldu.
Ee ne diyordum ben ''Her başlangıcın bir SON'u vardır. :!:
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
uyuz etme olm aç şu face'ini adam gibi konuşalım gidersem yamulturumaNaRcHy yazdı:Kanka bırakmak zorundaydım. Neti kapattırcam herkese selam et Veysel'mi Arda'mı Aykut'mu Gökhan'mı Emrullah'mı İsa'mı Alican'mı ve aynada gördüğün kişiyi öp benim yerime hakkınızı helal edin. Bir küre efsanesi ''SoN'' buldu.Ee ne diyordum ben ''Her başlangıcın bir SON'u vardır. :!:
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- Reqion
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bende Seni öptüm de nereye böyleDeathxShock yazdı:aNaRcHy yazdı:Kanka bırakmak zorundaydım. Neti kapattırcam herkese selam et Veysel'mi Arda'mı Aykut'mu Gökhan'mı Emrullah'mı İsa'mı Alican'mı ve aynada gördüğün kişiyi öp benim yerime hakkınızı helal edin. Bir küre efsanesi ''SoN'' buldu.Ee ne diyordum ben ''Her başlangıcın bir SON'u vardır. :!:

Deathxreqion ... Deathxreqıon ... DeaTHxReGioN... Deathx ...
- ReBeLLioNs
- İskele Babası
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
NIKOLAI*
“It is harder to crack prejudice than an atom.” -Albert Einstein
“It is harder to crack prejudice than an atom.” -Albert Einstein
- delikanliyiz
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Deathx
Eminimki çok başarılıdırsınız.Bana sadece başarılarınızın devamını dilemek düşer 
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı
Sarılarınsülo...mm bu ismi hatırlıyorum bir yerden..evet, evet bir zamanlar meranda oynayan sempatik oyuncu sanırım sensin
iyi dileklerin için sağol dostum
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

DeaTHxIKoNuŞTuRuNI olarak aranıza katılmak istiyorum oyundakı karakterım Afterxlike ... :twisted:
[code]Çinoxxx[/code][/b][/i][/color]

- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
numberone yazdı:DeaTHxIKoNuŞTuRuNI olarak aranıza katılmak istiyorum oyundakı karakterım Afterxlike ... :twisted:
Kod: Tümünü seç
BENİMDE İMZAM YOK NAPÇAZ?(!)
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi