~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
Volkan abi geldi zırhını aldı, Ata abiye hala yok. Şans... Hayırlı olsun ne diyelim. 
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ho olsun volkan kardeşime de ne düştüaNaRcHy yazdı:Volkan abi geldi zırhını aldı, Ata abiye hala yok. Şans... Hayırlı olsun ne diyelim.
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Alternatör GB-Amplifikatörsonxlazz yazdı:ho olsun volkan kardeşime de ne düştüaNaRcHy yazdı:Volkan abi geldi zırhını aldı, Ata abiye hala yok. Şans... Hayırlı olsun ne diyelim.
- Sonxteam
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Ailemizin eski bir bireyi olan Reason > Lazurixreason > SoNxGaZİ > MacBoon > HükümdaRxBooN İsmindeki charları ile aramızda olan Onur kardeşimizin babasını kaybetmiş olması hepimizde olumsuz bir etki yaratmış ve bizleri üzmüştür. Kendisine Allah'tan rahmet sevenlerine baş sağlığı ve sabır vermesini dileriz. İyi forumlar.

Her Başlangıcın Bir SoN'u Vardır...!!
ve... "Herşey aynı SoN'u paylaşır."
SoNx Ailesi adına yasta olduğumuzu bilmenizi isterim ki, 40 gün boyunca bu kurdeleyi güncellemeye devam edeceğim.

Başın sağolsun Onur. Tanrıdan rahmet sevdiklerine baş sağlığı dilerim. Allah sabır versin kardeşim.
Ve SoN olarak da.

Hayat fani, şu anda bilgisayarın başındayım az sonra ne olacağı hiç belli olmaz.
Unutmayalım ki; Her başlangıcın bir SoN'u vardır. İyi forumlar.

Başın sağolsun Onur. Tanrıdan rahmet sevdiklerine baş sağlığı dilerim. Allah sabır versin kardeşim.
Ve SoN olarak da.

Hayat fani, şu anda bilgisayarın başındayım az sonra ne olacağı hiç belli olmaz.
Unutmayalım ki; Her başlangıcın bir SoN'u vardır. İyi forumlar.
sonxgazi başta olmak üzere tüm sonx ailesinin başı sağolsun
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Onur basin saolsun kardesim. icimden cok sey solemek geliyo ama kendimi zor tutuyorum gecen demistim ALLAH acisini yasatmasin keske duam kabul olsaydi.Acini az cok tahmin edebiliyorum yasamis biri olarak. ALLAH sabir versin kardesim. Hic bi zaman pes etme onur. ALLAH kimseye boyle aci gostermesin.

* HAYATIM = KIZIM *
illakisonxlazz yazdı:bu forum olaylarından pek anlamam ama şöle bi baktımda loncamı zbaya revaş ta galiba 15000 görüntülenme var baya meraklımız takipçimiz varmışbu kadar kısa zamanda bu kadar çok görüntülenme varmı acaba ben göz attım biraz ama göremedim en çok bizmi görüntülenmişiz ? yemin ederim Sonx loncamız ile bir kere daha gurur duydum sevenlerimizin bu kadar çok olduğunu bilmiyordum( bizi sevmeyenlerde muhakkak vardır onlarda bakmıştır illaki)
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
Hasan abı büyücüsüne de zırh yaptı.
Öte yandan bir şah eser daha ürettik ailemiz adına hayırlı olmasını dilerim.