BeLaXMoHiCaaN yazdı:Loncadan ayrıLan arakdaşlara BaşarıLar DiLeRiz , BiZ BeLaX leR oLaraK YaKaMozZ Loncasının Daima arkasındayız Çünqi Yakamoz iLe beLaX in araSında hiç bir faRK qöremiyorum . iyi forMlaR ... ayrıca ereN aBi Senin qözün arKada kaLmasın .. BirKan SağLam adamdır ve Bu Loncayı ayaKta TutabiLcek Kapasitde bir adAM Hadi birKan qöreLim seni Dostum
BAŞKANIM (KADEŞİM) KATILIYORUM LONCANIZA BAŞARILAR DİLİYORUM... .. BİZ KARDEŞ LONCAYIZ EĞER HERHANGİ UFAK BİŞEYDE BİZE İHTİYACINIZ OLSA HEMEN BİR PM ARKASINDAYIZ UNUTMAYIN;
BİZLER HEP VAR OLDUK İKVDE VE HEP VAR OLACAK
(LONCA KARDEŞLİĞİ=BeLax=YaKaMoZ...)
PAŞAXVARYEMEZ
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
Hepinize helal olsun .. Hepinize hakkımda emeğimde verdiklerimde öğrettiklerimde helal olsun vatanında kahraman olmuş bir oğlu olan baba kadar gururluyum sizleri bazen yanlış ola n ortamlardan çekip aldım yanıma bazılarınız hep vardı ve bu tablo karşısında görüyorumki oyunda bulunduğum yaklaşık 4-5 sene yaptığım hiç birşeyden , harcadığım hiçbir maddi ve manevi uğraştan öldürdüğüm onca vakitten asla ama asla pişman olmadım YaKaMoZ veya BeLax adı altında değil dostluğun ve kardeşliğin bayrağı altında haykıran zafer çığlıklarını şimdi duyuyorum .. Delikanlılığı Mertliği Erkekliği Dostluğu şimdi görüyorum ve şimdi tüm cesaretimle tüm kararlılığımla tüm inancımla tüm adaletimle şimdi gözlerimi titretmeden yutkunmadan geleceği ve geçmişi düşünmeden söylüyorumki Rabbime yeminler olsunki biz kazandık.. Yılmadık hiçbir kimseden değil HİÇBİRŞEYDEN , boyun eğmedik hiçkimseye değil HİÇBİRŞEYE ve bazıları bu konuşmama deseki bi oyun için bu kadar abartılı duygu olurmu ? Evet sende Haklısın ! Eyy bilmiş kişi ama bende sana şunu derim ki ; Bir oyun için bu kadar dostluk bu kadar mertlik kardeşlik kurulurmu amacımız oyunda ilerlemek ve güçlü olabilmek değilmiydi ? Hayır amacımız olduğunca fazla kitleye hitap ederek bu kardeşliği sağlamaktı ve başardık yani BİZ KAZANDIK.. Alınlarınızdan öpüyorum...
dabbela yazdı:Hepinize helal olsun .. Hepinize hakkımda emeğimde verdiklerimde öğrettiklerimde helal olsun vatanında kahraman olmuş bir oğlu olan baba kadar gururluyum sizleri bazen yanlış ola n ortamlardan çekip aldım yanıma bazılarınız hep vardı ve bu tablo karşısında görüyorumki oyunda bulunduğum yaklaşık 4-5 sene yaptığım hiç birşeyden , harcadığım hiçbir maddi ve manevi uğraştan öldürdüğüm onca vakitten asla ama asla pişman olmadım YaKaMoZ veya BeLax adı altında değil dostluğun ve kardeşliğin bayrağı altında haykıran zafer çığlıklarını şimdi duyuyorum .. Delikanlılığı Mertliği Erkekliği Dostluğu şimdi görüyorum ve şimdi tüm cesaretimle tüm kararlılığımla tüm inancımla tüm adaletimle şimdi gözlerimi titretmeden yutkunmadan geleceği ve geçmişi düşünmeden söylüyorumki Rabbime yeminler olsunki biz kazandık.. Yılmadık hiçbir kimseden değil HİÇBİRŞEYDEN , boyun eğmedik hiçkimseye değil HİÇBİRŞEYE ve bazıları bu konuşmama deseki bi oyun için bu kadar abartılı duygu olurmu ? Evet sende Haklısın ! Eyy bilmiş kişi ama bende sana şunu derim ki ; Bir oyun için bu kadar dostluk bu kadar mertlik kardeşlik kurulurmu amacımız oyunda ilerlemek ve güçlü olabilmek değilmiydi ? Hayır amacımız olduğunca fazla kitleye hitap ederek bu kardeşliği sağlamaktı ve başardık yani BİZ KAZANDIK.. Alınlarınızdan öpüyorum...
İŞTE BİR LİDERE YAKIŞIR BİR KONUŞMA BENDE SENİN GİBİ BİR KİŞİLİĞİN KURDUĞU BİR LONCADA OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM EREN GÖZÜN ARKADA KALMASIN BİZ KARDEŞİZ BİZ YAKAMOZZ'UZ BİZ BeLaX'SİZ BİZ KUKLACI SUNUCUSUNDAKİ EN BÜYÜK ve en İHTİŞAMLI LONCAYIZ
UNUTMAYIN SİZLERİN ETİKETİ OLDUĞU YERDE MARKA BİZİZ...BeLaX=YaKaMoZZ...
PAŞAXVARYEMEZ
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
dabbela yazdı:Hepinize helal olsun .. Hepinize hakkımda emeğimde verdiklerimde öğrettiklerimde helal olsun vatanında kahraman olmuş bir oğlu olan baba kadar gururluyum sizleri bazen yanlış ola n ortamlardan çekip aldım yanıma bazılarınız hep vardı ve bu tablo karşısında görüyorumki oyunda bulunduğum yaklaşık 4-5 sene yaptığım hiç birşeyden , harcadığım hiçbir maddi ve manevi uğraştan öldürdüğüm onca vakitten asla ama asla pişman olmadım YaKaMoZ veya BeLax adı altında değil dostluğun ve kardeşliğin bayrağı altında haykıran zafer çığlıklarını şimdi duyuyorum .. Delikanlılığı Mertliği Erkekliği Dostluğu şimdi görüyorum ve şimdi tüm cesaretimle tüm kararlılığımla tüm inancımla tüm adaletimle şimdi gözlerimi titretmeden yutkunmadan geleceği ve geçmişi düşünmeden söylüyorumki Rabbime yeminler olsunki biz kazandık.. Yılmadık hiçbir kimseden değil HİÇBİRŞEYDEN , boyun eğmedik hiçkimseye değil HİÇBİRŞEYE ve bazıları bu konuşmama deseki bi oyun için bu kadar abartılı duygu olurmu ? Evet sende Haklısın ! Eyy bilmiş kişi ama bende sana şunu derim ki ; Bir oyun için bu kadar dostluk bu kadar mertlik kardeşlik kurulurmu amacımız oyunda ilerlemek ve güçlü olabilmek değilmiydi ? Hayır amacımız olduğunca fazla kitleye hitap ederek bu kardeşliği sağlamaktı ve başardık yani BİZ KAZANDIK.. Alınlarınızdan öpüyorum...
İŞTE BİR LİDERE YAKIŞIR BİR KONUŞMA BENDE SENİN GİBİ BİR KİŞİLİĞİN KURDUĞU BİR LONCADA OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM EREN GÖZÜN ARKADA KALMASIN BİZ KARDEŞİZ BİZ YAKAMOZZ'UZ BİZ BeLaX'SİZ BİZ KUKLACI SUNUCUSUNDAKİ EN BÜYÜK ve en İHTİŞAMLI LONCAYIZ
Ondan önce siz Bi'tanesiniz eyw kardeşim saolasın
Merhabalar
Öncelikle loncadan çıkan arkadaşlar oyunda ve reelde başarılar dilerim.Bu aralar pek oyuna giremiyorum nedenini bilen arkadaşlar var.Elimden geldiğince oyunda daha fazla vakit geçirmeye çalışıyorum bu pazar oyunda olucam ve saat 20:00 da toplantı yapmayı düşünüyorum bu akşam kesinleşecek ve bütün YaKaMoZ ailesini toplantıya bekliyorum mazeret bildirmeden toplantıya katılmayan kişiler hakkında ceza uygulanacaktır.Ayrıca Loncamızın web sitesi teknik bir arıza yüzünden silip tekrar yüklemek zorunda kaldık ve bütün üyelerimizin üyelikleri silinmiştir tekrar üye olmanız gerekmektedir.Bu arada resmi web sitemize yönetici alımı yapacağız siteden anlayan kişiler oyundan bana ulaşsın.