ExxR
TILSIM SUNUCUSU SAHSİ FOTOGRAF ALBÜMÜ(KRALBENİM)
Re: TILSIM SUNUCUSU SAHSİ FOTOGRAF ALBÜMÜ(KRALBENİM)
Genelde cocuklar Tatlıdır
ExxR
ExxR
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Nemesis>
ahahaha xD küçülsem cebine grerim daha neler yaw 18 olcam daha yüzümde bir tane ergenlik sivilcesi yok ben yüzüme günde kaç saat özen gösterim kaç saat aynada kendimi hayranlıkla izliyorum biliyomusun. Pardonda benden tatlısı şamda kayısısı xD Benim yüzümün temizleyicisi var siyah nokta önleyicisi var matlaştırıcısı var nemlendirisi var maskesi var ohoooooo xD emek var yaww emek xD xD (Ego tawan)

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
Manikür pedikür yaptırıyor musun :?:Tatarian yazdı:ahahaha xD küçülsem cebine grerim daha neler yaw 18 olcam daha yüzümde bir tane ergenlik sivilcesi yok ben yüzüme günde kaç saat özen gösterim kaç saat aynada kendimi hayranlıkla izliyorum biliyomusun. Pardonda benden tatlısı şamda kayısısı xD Benim yüzümün temizleyicisi var siyah nokta önleyicisi var matlaştırıcısı var nemlendirisi var maskesi var ohoooooo xD emek var yaww emek xD xD (Ego tawan)

Ogüncüm içimdekilerin aynısını döktürmüşsün. Ellerine sağlık.FaunTLeRoy yazdı:Manikür pedikür yaptırıyor musun :?:Tatarian yazdı:ahahaha xD küçülsem cebine grerim daha neler yaw 18 olcam daha yüzümde bir tane ergenlik sivilcesi yok ben yüzüme günde kaç saat özen gösterim kaç saat aynada kendimi hayranlıkla izliyorum biliyomusun. Pardonda benden tatlısı şamda kayısısı xD Benim yüzümün temizleyicisi var siyah nokta önleyicisi var matlaştırıcısı var nemlendirisi var maskesi var ohoooooo xD emek var yaww emek xD xD (Ego tawan)
:lol: Çok güldüm.
YILMAK YOK. AZİM YOKSA ZAFERDE YOK. !

Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (49)

Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (49)
- lodosxpehivan
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
lan bırakta mılet ovsun senın cınsıyetın yanlıs olmus ama neyse tam kız olacak adammısın hakkatende temız yuzun var kız olsan talıbın cok olurdu DTatarian yazdı:ahahaha xD küçülsem cebine grerim daha neler yaw 18 olcam daha yüzümde bir tane ergenlik sivilcesi yok ben yüzüme günde kaç saat özen gösterim kaç saat aynada kendimi hayranlıkla izliyorum biliyomusun. Pardonda benden tatlısı şamda kayısısı xD Benim yüzümün temizleyicisi var siyah nokta önleyicisi var matlaştırıcısı var nemlendirisi var maskesi var ohoooooo xD emek var yaww emek xD xD (Ego tawan)

Lodosxpehivan
Lodosxpehivanxx
Lodosxpehivanxxx
Pehivan
LODOSXBASKANI

- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
hasta oldum , bittim , öldüm dememizi bekliyor herhalde.lodosxpehivan yazdı:lan bırakta mılet ovsun senın cınsıyetın yanlıs olmus ama neyse tam kız olacak adammısın hakkatende temız yuzun var kız olsan talıbın cok olurdu DTatarian yazdı:ahahaha xD küçülsem cebine grerim daha neler yaw 18 olcam daha yüzümde bir tane ergenlik sivilcesi yok ben yüzüme günde kaç saat özen gösterim kaç saat aynada kendimi hayranlıkla izliyorum biliyomusun. Pardonda benden tatlısı şamda kayısısı xD Benim yüzümün temizleyicisi var siyah nokta önleyicisi var matlaştırıcısı var nemlendirisi var maskesi var ohoooooo xD emek var yaww emek xD xD (Ego tawan)
Öyleyse çok bekler bence
Diğer varlıklardan hiç bir üstünlüğün yok bu arada Tatarian.
YILMAK YOK. AZİM YOKSA ZAFERDE YOK. !

Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (49)

Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (49)
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Pehlivan'a aynen katılıyorum
Yav bırakda millet seni övsün tabi övülecek bir yerin varsa
- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı
Yetişin yetişin ! Tatlı çocuk var burda daha böylesi gelmez bu sunucuya ! taş yokmu taş !Tatarian yazdı:ahahaha xD küçülsem cebine grerim daha neler yaw 18 olcam daha yüzümde bir tane ergenlik sivilcesi yok ben yüzüme günde kaç saat özen gösterim kaç saat aynada kendimi hayranlıkla izliyorum biliyomusun. Pardonda benden tatlısı şamda kayısısı xD Benim yüzümün temizleyicisi var siyah nokta önleyicisi var matlaştırıcısı var nemlendirisi var maskesi var ohoooooo xD emek var yaww emek xD xD (Ego tawan)
.
.
.
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Hayal Kahvesi
Taam ben Evrene katılıorum tatlı
kimse sahip çıkmadı ya ayıp ayıp :mrgreen:
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥