***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
KenanKacmazer
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Mesaj gönderen KenanKacmazer »

Bilgetonyukuk yazdı:
Mertkan yazdı:S.a Loncamın değeli kardeşleri ve Arif ağabeyim...

Uzun süreliğine oyuna ara vermiş bulunmaktayım tahsilimin ve hayatın getirdikleri ile baş başa kalmamla beraber 20 Eylül tarihinden önce de oyuna dönmem olası değil...

Bu süre içerisinde Lonca yönetim kuruluna büyük iş düşmektedir. Her zamankinden daha güçlü olmanız ve daha soğuk kanlı davranmanız gerekmektedir... Herhangi bir lonca ile ittifak söz konusu olmayacağı gibi herhangi bir lonca ile düşmanlık kurulmasın...

Kendinize çok iyi bakın herkese iyi tatiller Loncaya Gelen arkadaşlar şimdiden hoşgeldiler...

Hadi kalın sağlıcakla..

İyi Forumlar
Aleyna ve aleyküm selam ağabeyim, Allah yar ve yardımcın olsun, Rabb'im seni korusun ve esirgesin, saat sabahın 6'sı, hala gözüme uyku girmedi sağ sağlim vardın mı diye... Burdan gittin, gittiğin yerde inşallah dilediğini bulur, dert sıkıntı nedir görmezsin.. Allah tekrardan yar ve yardımcın olsun, bu da küçük bir hatıramız olsun :)

Resim

(Sağdaki ben, soldaki Mertkan reis, Niğde'den küçük bir hatıra.. :) )
Moreblood yazdı:Selamunaleyküm. Bildiğiniz gibi rizedeyim buralarda internet cafe yok cepten foruma bakayım dedim ne var ne yok :) toplantı varmış galiba ben pazar günü dönüyorum o zamana kadar katılamayacağım toplantılara. Kenan abi zırh hayırlı olsun :) Yasin oyunu bırakıyormuşsun üzüldüm ama senin kararın yapacak bir şey yok... Neyse 7 gün sonra görüşürüz :) kolay gelsin. Hayırlı geceler
Aleyna ve aleyküm esselam Mustafa'm, keyfine bak, buraları düşünme ağabeylerin kardeşlerin hep yanında manevi olarak olsa bile, Rize'den bol bol resim istiyoruz, ona göre :lol: Rabb'im seni de korusun ve esirgesin sağ sağlim aramıza dönmeni nasib etsin.

Yusuf'um, listede bir kaç hatırlatma yapacağım sana, bir ara hatırlatırsan bana sevinirim.

Hepinize kucak dolusu sevgiler, esen kalın canım ailem :)

tiki boy mertkan reis :):) playboy ihsan reis :):) adamsınızzzzzzzzz seviyorum ulen siziiii :)
BörteçinexKenan
Hayatta 2 şeyin peşinden koşulmaz ; 1- Sevgili 2- Otobüs Çünkü ikiside 15 dk ' dɑ bi geçiyo.

Resim
KenanKacmazer
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KenanKacmazer »

Staffers yazdı:
Resim

Börteçine Loncası Kuralları
Gizlenmiş İçerikGöster
1. Her lonca üyesi birbirine yardım etmek zorundadır.

2. Hiçbir şekilde ve şartta küfür edilmeyecektir.

3. Lonca Başkanı oyundayken veya değilken Lonca ikinci başkanına veya takım komutanlarına her hangi bir saygısızlık veya itaatsizlik olmayacaktır.

4. Lonca başkanı oyunda değilken Lonca yönetim kurulu başkanı veya Lonca idari başkanları loncadan sorumludur.

5. Loncamız milliyetçi bir loncadır.

6. Loncamızın klanı arz klanıdır.

7. İkinci bir Loncası olan asla loncamıza alınmaz bizim loncamızdayken başka bir loncaya geçenin ise karakterleri silinir.

8. Yüz kızartıcı her türlü şuç (hırsızlık, bayan oyunculara terbiyesizlik… vs) yasaktır. Bu suçların cezası karakterlerin silinme oalcaktır.

9. Yaptığınız her hareketin şahsınıza değil Loncaya mal edileceğini unutmayınız.

10. Loncamız hiyerarşi ile yönetilmektedir.

Lonca Yönetim Kurulu :[/b]

[table][td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexilteri[/td][td]BörteçinexHünkar[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lideri[/td][td]Mertkan UĞURLU[/td][tr][/tr][td]Börteçinexsnturk[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lonca İkinci Lideri[/td][td]Ayberk BOZTEPE[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexxusta[/td][td]Börteçinexusta[/td][td]Börteçinexxxusta[/td][td]Lonca Başkan Vekili-Yönetim Kurulu Başkanı[/td][td]Arif YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexatsız[/td][td]BörteçinexxAtsız[/td][td]Börteçınexatsız[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]İhsan YEDİER[/td][tr][/tr][td]Börteçinexazrail[/td][td]BörteçinexKenan[/td][td]Börteçinexidikut[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]Kenan KAÇMAZER[/td][tr][/tr][td]Börteçinextengiz[/td][td]Börteçinexşaman[/td][td]Börteçinexotacı[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Alparslan YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexarthur[/td][td]Börteçinexmerlin[/td][td]Börteçinexgaius[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Mustafa OKTAR[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexvifx[/td][td]Börteçinexvif[/td][td]Lonca Forum Sözcüsü[/td][td]Yusuf ATMACA[/td][tr][/tr][/table]

Lonca Üyeleri:

[table][td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexayzıt[/td][td]Börteçinexötüken[/td][td]Börteçinexasena[/td][td]Üye[/td][td]Melek[/td][tr][/tr][td]Börteçinexömer[/td][td]Börteçinexbüyü[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ömer[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexdoğu[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kadir[/td][tr][/tr][td]Börteçinexaybüke[/td][td]Börteçinexayyüce[/td][td]Börteçinexaygece[/td][td]Üye[/td][td]Ecem[/td][tr][/tr][td]Börteçinexbeyaz[/td][td]Börteçinexbeyazx[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Beyzanur[/td][tr][/tr][td]BörteçinexKAFKAS[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kürşad[/td][tr][/tr][td]BörteçinexİzOoX[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]İzzeddin[/td][tr][/tr][td]BörteçnexPerseus[/td][td]-[/td][td]BörteÇnexLeqendx[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexamazon[/td][td]Börteçinexgece[/td][td]Börteçinexdoktor[/td][td]Üye[/td][td]Büşra[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexsepya[/td][td]Börteçinexxsepya[/td][td]Üye[/td][td]Çağdaş[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexcenk[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Cenk[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexbypars[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Selim[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexkirke[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]Börteçinexbilal[/td][td]Üye[/td][td]Bilal[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexzarif[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Cansu[/td][/table]

İzinli Listemiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
Börteçinexburak(Burak)
Börteçinexamazon-Börteçinexgece-Börteçinexdoktor(Büşra)

Diğer Üyelerimiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
İnfazxlouster(Emre)
Gözlem Altındaki Üyelerimiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
Börteçinexmeriç
Börteçinexfırat (Fırat)
Börteçinexavcı (Mustafa)
BörTeçİNexEDA (Turan)
Börteçinexşifa (Utku)
Börteçinexpostcu (Oğuzhan)

Loncamıza Başvuru Koşulları;
Gizlenmiş İçerikGöster
İsim,
Yaş,
Karakter İsimleri ve Seviyeleri,
Herhangi Bir İrtibat Adresi, ( Msn, Skype, Cep Telefonu vs. )
Daha Önce Bir Loncaya Mensup ise Mensup Olduğu Loncanın İsmi,
Daha Önce Mensup Olduğu Loncadan Ayrılma Sebebi.

:!: Yukarıdaki Üyeler Haricinde Üyemiz Bulunmamaktadır..
Loncamıza Katılan Herkes Forum İmzasına "http://i54.tinypic.com/25fhgcp.gif" Linkindeki İmzayı Eklemek Zorundadır.
kardeşim Börteçinexazrail diye bi çarım yok benim 2 sene önce sildim o çarı ismi kaldır zahmet :)
BörteçinexKenan
Hayatta 2 şeyin peşinden koşulmaz ; 1- Sevgili 2- Otobüs Çünkü ikiside 15 dk ' dɑ bi geçiyo.

Resim
Kullanıcı avatarı
Moreblood
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Moreblood »

çektiğiniz fotoğraf süper :) ikinizde çok güzel çıkmışsıniz:) ıhsan abi sana bol bol fotoğraf getircem:) kendinize dikkat edin görüşürüz
Mustafa OKTAR

BÖRTEÇİNEXMERLİN

TicTacToe
serserixemree
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen serserixemree »

DOSTXEMRE Mİ İKV YÖNETİMİ VE TC. KURUMLKARI SAYESİNDE GERİ ALMIS BULUNMAKTAYIM BU MUTLULUGUMU SİZLERLE PAYLAŞMA K İSTİYORUM
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........

....................Dostxemre........

..........................Serserixemree........

.................TEK HEDEF......

...............Resim.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Staffers »

Resim

Gizlenmiş İçerikGöster

3. Lonca Başkanı oyundayken veya değilken Lonca ikinci başkanına veya takım komutanlarına her hangi bir saygısızlık veya itaatsizlik olmayacaktır.

4. Lonca başkanı oyunda değilken Lonca yönetim kurulu başkanı veya Lonca idari başkanları loncadan sorumludur.

7. İkinci bir Loncası olan asla loncamıza alınmaz bizim loncamızdayken başka bir loncaya geçenin ise karakterleri silinir.

8. Yüz kızartıcı her türlü şuç (hırsızlık, bayan oyunculara terbiyesizlik… vs) yasaktır. Bu suçların cezası karakterlerin silinme oalcaktır.

9. Yaptığınız her hareketin şahsınıza değil Loncaya mal edileceğini unutmayınız.

[table][td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexilteri[/td][td]BörteçinexHünkar[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lideri[/td][td]Mertkan UĞURLU[/td][tr][/tr][td]Börteçinexsnturk[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lonca İkinci Lideri[/td][td]Ayberk BOZTEPE[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexxusta[/td][td]Börteçinexusta[/td][td]Börteçinexxxusta[/td][td]Lonca Başkan Vekili-Yönetim Kurulu Başkanı[/td][td]Arif YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexatsız[/td][td]BörteçinexxAtsız[/td][td]Börteçınexatsız[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]İhsan YEDİER[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]BörteçinexKenan[/td][td]Börteçinexidikut[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]Kenan KAÇMAZER[/td][tr][/tr][td]Börteçinextengiz[/td][td]Börteçinexşaman[/td][td]Börteçinexotacı[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Alparslan YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexarthur[/td][td]Börteçinexmerlin[/td][td]Börteçinexgaius[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Mustafa OKTAR[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexsemih[/td][td]-[/td]
[td]Börteçinexthoth[/td][td]Lonca Etkinlik Görevlisi[/td][td]Semi ÖZALTIN[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexvifx[/td][td]Börteçinexvif[/td][td]Lonca Forum Sözcüsü[/td][td]Yusuf ATMACA[/td][tr][/tr][/table]

Lonca Üyeleri:

[table][td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexayzıt[/td][td]Börteçinexötüken[/td][td]Börteçinexasena[/td][td]Üye[/td][td]Melek[/td][tr][/tr][td]Börteçinexömer[/td][td]Börteçinexbüyü[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ömer[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexdoğu[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kadir[/td][tr][/tr][td]Börteçinexaybüke[/td][td]Börteçinexayyüce[/td][td]Börteçinexaygece[/td][td]Üye[/td][td]Ecem[/td][tr][/tr][td]Börteçinexbeyaz[/td][td]Börteçinexbeyazx[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Beyzanur[/td][tr][/tr][td]BörteçinexKAFKAS[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kürşad[/td][tr][/tr][td]BörteçinexİzOoX[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]İzzeddin[/td][tr][/tr][td]BörteçnexPerseus[/td][td]-[/td][td]BörteÇnexLeqendx[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexamazon[/td][td]Börteçinexgece[/td][td]Börteçinexdoktor[/td][td]Üye[/td][td]Büşra[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexsepya[/td][td]Börteçinexxsepya[/td][td]Üye[/td][td]Çağdaş[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexcenk[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Cenk[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexbypars[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Selim[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexkirke[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]Börteçinexbilal[/td][td]Üye[/td][td]Bilal[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexzarif[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Cansu[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]Börteçinexavcı[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexbağlı[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Rızacan[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]BörTeçİNexEDA[/td][td]Üye[/td][td]Turan[/td][/table]

İzinli Listemiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
Börteçinexburak(Burak)

Diğer Üyelerimiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
İnfazxlouster(Emre)
Gizlenmiş İçerikGöster
Börteçinexmeriç
Börteçinexfırat (Fırat)
Börteçinexşifa (Utku)

Gizlenmiş İçerikGöster
İsim,
Yaş,

Loncamıza Katılan Herkes Forum İmzasına "http://i54.tinypic.com/25fhgcp.gif" Linkindeki İmzayı Eklemek Zorundadır.
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
serserixemree
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen serserixemree »

SİZLERİNDE BİLDİGİ ÜZERE (Dostxemre) adlı çarım çalınmıstı. OLAYDAN Bİ SÜRE SONRA BAŞLATTIGIM YASAL İŞLEMLER DEN SONRA ÇARIMI BUGÜN İTİBARİ, İLE ALMIS BULUNMAKTAYIM. ÇARIMI GERİ ALMAMDA EMEGİ GECEN ÖNCELİKLE İKV YÖNETİMİ SONRASINDA DA TC. KURUMLARINA TEŞEKKÜRÜ Bİ BORÇ OLARAK BİLİRİM. YANIMDA OLAN DOSTLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN ÇOK MUTLUYUM BU MUTLULUGUMU YANIMDA OLAN DOSTLARIMLA PAYLAŞMAYI BORÇ OLARAK BİLDİM

TEŞEKKÜRLER TEKRARDAN İKV YÖNETİMİ...
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........

....................Dostxemre........

..........................Serserixemree........

.................TEK HEDEF......

...............Resim.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
Kullanıcı avatarı
burgazli39
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Sehran

Mesaj gönderen burgazli39 »

As Emre Kardeşim,

karakterini geri almana sevindim tekrar hoşgeldin aramıza :)
ResimResim

HeLLsAnGeL-Ehlidirayet
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Resim

Gizlenmiş İçerikGöster

[table][td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexilteri[/td][td]BörteçinexHünkar[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lideri[/td][td]Mertkan UĞURLU[/td][tr][/tr][td]Börteçinexsnturk[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lonca İkinci Lideri[/td][td]Ayberk BOZTEPE[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexxusta[/td][td]Börteçinexusta[/td][td]Börteçinexxxusta[/td][td]Lonca Başkan Vekili-Yönetim Kurulu Başkanı[/td][td]Arif YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexatsız[/td][td]BörteçinexxAtsız[/td][td]Börteçınexatsız[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]İhsan YEDİER[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]BörteçinexKenan[/td][td]Börteçinexidikut[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]Kenan KAÇMAZER[/td][tr][/tr][td]Börteçinextengiz[/td][td]Börteçinexşaman[/td][td]Börteçinexotacı[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Alparslan YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexarthur[/td][td]Börteçinexmerlin[/td][td]Börteçinexgaius[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Mustafa OKTAR[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexsemih[/td][td]-[/td]
[td]Börteçinexthoth[/td][td]Lonca Etkinlik Görevlisi[/td][td]Semi ÖZALTIN[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexvifx[/td][td]Börteçinexvif[/td][td]Lonca Forum Sözcüsü[/td][td]Yusuf ATMACA[/td][tr][/tr][/table]

Lonca Üyeleri:

[table][td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexayzıt[/td][td]Börteçinexötüken[/td][td]Börteçinexasena[/td][td]Üye[/td][td]Melek[/td][tr][/tr][td]Börteçinexömer[/td][td]Börteçinexbüyü[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ömer[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexdoğu[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kadir[/td][tr][/tr][td]Börteçinexaybüke[/td][td]Börteçinexayyüce[/td][td]BörteçnexAygECEM[/td][td]Üye[/td][td]Ecem[/td][tr][/tr][td]Börteçinexbeyaz[/td][td]Börteçinexbeyazx[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Beyzanur[/td][tr][/tr][td]BörteçinexKAFKAS[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kürşad[/td][tr][/tr][td]BörteçinexİzOoX[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]İzzeddin[/td][tr][/tr][td]BörteçnexPerseus[/td][td]-[/td][td]BörteÇnexLeqendx[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexamazon[/td][td]Börteçinexgece[/td][td]Börteçinexdoktor[/td][td]Üye[/td][td]Büşra[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexsepya[/td][td]Börteçinexxsepya[/td][td]Üye[/td][td]Çağdaş[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexcenk[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Cenk[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexbypars[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Selim[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexkirke[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]Börteçinexbilal[/td][td]Üye[/td][td]Bilal[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexzarif[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Cansu[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]Börteçinexavcı[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexbağlı[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Rızacan[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]BörTeçİNexEDA[/td][td]Üye[/td][td]Turan[/td][/table]

İzinli Listemiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
Börteçinexburak(Burak)

Diğer Üyelerimiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
İnfazxlouster(Emre)
Gizlenmiş İçerikGöster
Börteçinexmeriç
Börteçinexfırat (Fırat)
Börteçinexşifa (Utku)

Gizlenmiş İçerikGöster
İsim,
Yaş,

Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Remus
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Remus »

Güncel!
Cennet cennet dedikleri,
Birkaç köşkle birkaç huri,
İsteyene ver onları,
Bana seni gerek seni.
Yunus Emre

Ey Türk Titre ve Kendine Gel
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini ve Töreni Kim Bozabilir !
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Resim

Gizlenmiş İçerikGöster

[table][td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı Soyadı

Lonca Üyeleri:

[table][td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexayzıt[/td][td]Börteçinexötüken[/td][td]Börteçinexasena[/td][td]Üye[/td][td]Melek[/td][tr][/tr][td]Börteçinexömer[/td][td]Börteçinexbüyü[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ömer[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexdoğu[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kadir[/td][tr][/tr][td]Börteçinexaybüke[/td][td]Börteçinexayyüce[/td][td]BörteçnexAygECEM[/td][td]Üye[/td][td]Ecem[/td][tr][/tr][td]Börteçinexbeyaz[/td][td]Börteçinexbeyazx[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Beyzanur[/td][tr][/tr][td]BörteçinexKAFKAS[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kürşad[/td][tr][/tr][td]BörteçinexİzOoX[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]İzzeddin[/td][tr][/tr][td]BörteçnexPerseus[/td][td]-[/td][td]BörteÇnexLeqendx[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexamazon[/td][td]Börteçinexgece[/td][td]Börteçinexdoktor[/td][td]Üye[/td][td]Büşra[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexsepya[/td][td]Börteçinexxsepya[/td][td]Üye[/td][td]Çağdaş[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexcenk[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Cenk[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexbypars[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Selim[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexkirke[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]Börteçinexbilal[/td][td]Üye[/td][td]Bilal[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexzarif[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Cansu[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]Börteçinexavcı[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexbağlı[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Rızacan[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]BörTeçİNexEDA[/td][td]Üye[/td][td]Turan[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]BöRTeÇinexZeuSs[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Oğulcan[/td][/table]

İzinli Listemiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
Börteçinexburak(Burak)

Diğer Üyelerimiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
İnfazxlouster(Emre)
Gizlenmiş İçerikGöster
Börteçinexmeriç
Börteçinexfırat (Fırat)
Börteçinexşifa (Utku)

Gizlenmiş İçerikGöster
İsim,
Yaş,

Yusuf ATMACA

Resim
Resim

“Lonca İletişim” sayfasına dön