Kurtlarxkadriye yazdı:Forumdan katılmaya devam edicem tabi
yanlız şu imza işini çözemedim 100x300 den büyük imza olmuyor mu :? oyuna giremediğimden sıkıntıdan photoshop takılıyom iki saat uğraştım ekledim bit kadar oldu
çalınmasın diye altına Kadriye bile yazdım okunmuyo bile :lol:
Ben Sana Bi Site Vereyim ordan Yap Kadriye Veya Ben Yapım Url sini Verim Sana
Yeterlimi Senin İçin ?? , Ayrıca bu soruyu sorma amacın ney ?? Ben hayırlı akşamlar diyorum sen bunu bi sorun haline getiriyorsun. Hüseyin sen eskiden böyle biri değildin. Çok değişmişsin söyliyeyim.
Dostlarıma Hayırlı Akşamlarr
Bana Lonca Sayfanızdan Yapmış Oldunuz Hayvan Muamelesinden Sonra Yönetimin Bile Bu Mesajları Silmesnden Sonra Okdar Rahat Gelip Dostlarıma Hayırlı Akşamlar Diyosunuz Ki Anlam Veremiyorum.
Evet Ben Eskiden Bole Dildm , Eskiden Her Konuda Arkanıdaydm Ama Siz Bunu suistimal Ettiniz.
Sorma Amacımda O dostlarınla Şimdi Konuşucam O Yuzden Sordum
Sen bana Lonca Sayfanda Hayvan Muamelesi Yapacan ben Seni Burda İnsanca Karşılıcam He yok Canım
O eski Konulara İyi bak benmi sana hayvan Mualemesi yapıyorum. Sen Loncanı Toplayıp gelip eminönünde aktarım yaparken beni kesiyordun, ben sesimi çıkarmıyordum. Gelip lonca sayfamdan bişeyler söyledin = Bizimkiler sessiz Kalmadı. Ayrıca bu kaç aydır olmuş bi olay , ama ben bunu 3 hafta öncesine kadar önemsememiştim bile... Bu oyunda Tanıdığım . saygıdeğer biriydin bikaç ay öncesine kadar ama kurtlar loncasına girdikten sonra sana bi haller oldu.
Yaşarın (xxİnfazxx) 'in o akşamki bi sözü vardı ^49 Olan Rütbesi Olan bide plusu olan arkasında 3 5 lonca arkadasıyla gelip kendini bi halt zannediyor^ diye . Bizimde 49umuz var rütbemiz var ama senin gibi hava yapmıyoruz.
Neyse ; Yapacağın yoruma cevaben birşey yazmıyacam. Tek şey söylüyorum yazıklar olsun.
Reisim , Lonca sayfanı kirlettiğim için özür dilerim sen ve diğer arkadaslardan.
Yeterlimi Senin İçin ?? , Ayrıca bu soruyu sorma amacın ney ?? Ben hayırlı akşamlar diyorum sen bunu bi sorun haline getiriyorsun. Hüseyin sen eskiden böyle biri değildin. Çok değişmişsin söyliyeyim.
Bana Lonca Sayfanızdan Yapmış Oldunuz Hayvan Muamelesinden Sonra Yönetimin Bile Bu Mesajları Silmesnden Sonra Okdar Rahat Gelip Dostlarıma Hayırlı Akşamlar Diyosunuz Ki Anlam Veremiyorum.
Evet Ben Eskiden Bole Dildm , Eskiden Her Konuda Arkanıdaydm Ama Siz Bunu suistimal Ettiniz.
Sen bana Lonca Sayfanda Hayvan Muamelesi Yapacan ben Seni Burda İnsanca Karşılıcam He yok Canım
O eski Konulara İyi bak benmi sana hayvan Mualemesi yapıyorum. Sen Loncanı Toplayıp gelip eminönünde aktarım yaparken beni kesiyordun, ben sesimi çıkarmıyordum. Gelip lonca sayfamdan bişeyler söyledin = Bizimkiler sessiz Kalmadı. Ayrıca bu kaç aydır olmuş bi olay , ama ben bunu 3 hafta öncesine kadar önemsememiştim bile... Bu oyunda Tanıdığım . saygıdeğer biriydin bikaç ay öncesine kadar ama kurtlar loncasına girdikten sonra sana bi haller oldu.
Yaşarın (xxİnfazxx) 'in o akşamki bi sözü vardı ^49 Olan Rütbesi Olan bide plusu olan arkasında 3 5 lonca arkadasıyla gelip kendini bi halt zannediyor^ diye . Bizimde 49umuz var rütbemiz var ama senin gibi hava yapmıyoruz.
Neyse ; Yapacağın yoruma cevaben birşey yazmıyacam. Tek şey söylüyorum yazıklar olsun.
Reisim , Lonca sayfanı kirlettiğim için özür dilerim sen ve diğer arkadaslardan.
@@..İyi Geceler..@@
Bare Yalan Konuşma , İnfaz Adlı Arkadaş Yaşar Gelsn Burda Solesin O Gece Peşimden Koşmadın Mı ?? Aktarım Mı Yapıyodun ?
Ben O Gece Loncamı Toplamdım!!! Ben Bolgeden Peşimde Ne Dolanıyonuz İşim Var Dedim Ve Bunu Duyan Lonca Arkadaşlarım Geldi!!
Sen Yaşar Bide Bi Şifa Arkamdan koşuyodunuz Kesmek İçin...Mısır Onunde bizim Çocuklar Gelince Hemen Bolgeden Yazdın Pls In var Lonca Arkadaşlarını Topladın Hava Atıyosun Dedin...Senide Banka Arka Sokağında Yakaladım Yalan De Hadi ?
Ve Ozamanlar Benim Şifamın Rutbesi Kahve Rengi Yıldızdı Ben O Rutbeyle Mi Hava Atıcam Sana ben O Rutbeyi 1 Saate Kasıyorum
Pls ımla mı Hava Atıcam Ben Her Ay Alıyorum
Loncaya girdim Kendimi bişey Mi Sandım ? Ben Herzaman Bendim ben Herzaman Hezeyandım
Bak Burda Oynama Bana Şimdi...Cevap Yazmıcakmış...Yazamasn Zaten Oynarsın Anca
Ben Seni Sever Sayardım Asıl Sen Ve loncan Buna Layik Olamadınız O gecede Benm Arkmdan Koşmana Rağmen Ben yinede Bolgeye Yazdım K.bakma sinirime Geldn Bolgeden Çık Dedim Sana Sen Ne Yaptın Uzattın...
Ben hiç Birşeyin Havasını Yapmıyorum Sen Bunu Bole Goruyosun