<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen cansuhzn »

Kurtlarxkadriye yazdı:Forumdan katılmaya devam edicem tabi 8-)

yanlız şu imza işini çözemedim 100x300 den büyük imza olmuyor mu :? oyuna giremediğimden sıkıntıdan photoshop takılıyom iki saat uğraştım ekledim bit kadar oldu :cry:

çalınmasın diye altına Kadriye bile yazdım okunmuyo bile :lol:

Ben Sana Bi Site Vereyim ordan Yap Kadriye =) Veya Ben Yapım Url sini Verim Sana
Resim
Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

30.05.2010 Pazar Günü Saat 18:00 Da Lonca Yönetim Konseyi Toplantısı Yapılacaktır.

Yönetimde Olan Arkadaşların Toplantıda Kesin Olmaları Gerekmektedir.

Toplantı Gündemi Önemlidir.

Kurt Loncası Yönetimine Duyurulur.
Resim
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

cansuhzn yazdı:
Louster yazdı:
cansuhzn yazdı:
Louster yazdı:Dostlarıma Hayırlı Aksamlar.. ;)

Bu Loncada Kim Dostun ?

Kurtlarxltexasll

Kurtreis

Yeterlimi Senin İçin ?? , Ayrıca bu soruyu sorma amacın ney ?? Ben hayırlı akşamlar diyorum sen bunu bi sorun haline getiriyorsun. Hüseyin sen eskiden böyle biri değildin. Çok değişmişsin söyliyeyim.

Dostlarıma Hayırlı Akşamlarr ;)

Bana Lonca Sayfanızdan Yapmış Oldunuz Hayvan Muamelesinden Sonra Yönetimin Bile Bu Mesajları Silmesnden Sonra Okdar Rahat Gelip Dostlarıma Hayırlı Akşamlar Diyosunuz Ki Anlam Veremiyorum.

Evet Ben Eskiden Bole Dildm , Eskiden Her Konuda Arkanıdaydm Ama Siz Bunu suistimal Ettiniz.

Sorma Amacımda O dostlarınla Şimdi Konuşucam ;) O Yuzden Sordum ;)

Sen bana Lonca Sayfanda Hayvan Muamelesi Yapacan ben Seni Burda İnsanca Karşılıcam He yok Canım ;)

Hayvanlık Muamelesi Gormek İstemiyosan Uzaklaş Asabımı Bozma @@@

O eski Konulara İyi bak benmi sana hayvan Mualemesi yapıyorum. Sen Loncanı Toplayıp gelip eminönünde aktarım yaparken beni kesiyordun, ben sesimi çıkarmıyordum. Gelip lonca sayfamdan bişeyler söyledin = Bizimkiler sessiz Kalmadı. Ayrıca bu kaç aydır olmuş bi olay , ama ben bunu 3 hafta öncesine kadar önemsememiştim bile... Bu oyunda Tanıdığım . saygıdeğer biriydin bikaç ay öncesine kadar ama kurtlar loncasına girdikten sonra sana bi haller oldu.

Yaşarın (xxİnfazxx) 'in o akşamki bi sözü vardı ^49 Olan Rütbesi Olan bide plusu olan arkasında 3 5 lonca arkadasıyla gelip kendini bi halt zannediyor^ diye . Bizimde 49umuz var rütbemiz var ama senin gibi hava yapmıyoruz.

Neyse ; Yapacağın yoruma cevaben birşey yazmıyacam. Tek şey söylüyorum yazıklar olsun.

Reisim , Lonca sayfanı kirlettiğim için özür dilerim sen ve diğer arkadaslardan.

@@..İyi Geceler..@@
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Resim

Resim
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Louster yazdı:
cansuhzn yazdı:
Louster yazdı:
cansuhzn yazdı:

Bu Loncada Kim Dostun ?

Kurtlarxltexasll

Kurtreis

Yeterlimi Senin İçin ?? , Ayrıca bu soruyu sorma amacın ney ?? Ben hayırlı akşamlar diyorum sen bunu bi sorun haline getiriyorsun. Hüseyin sen eskiden böyle biri değildin. Çok değişmişsin söyliyeyim.

Bana Lonca Sayfanızdan Yapmış Oldunuz Hayvan Muamelesinden Sonra Yönetimin Bile Bu Mesajları Silmesnden Sonra Okdar Rahat Gelip Dostlarıma Hayırlı Akşamlar Diyosunuz Ki Anlam Veremiyorum.

Evet Ben Eskiden Bole Dildm , Eskiden Her Konuda Arkanıdaydm Ama Siz Bunu suistimal Ettiniz.

Sen bana Lonca Sayfanda Hayvan Muamelesi Yapacan ben Seni Burda İnsanca Karşılıcam He yok Canım ;)

O eski Konulara İyi bak benmi sana hayvan Mualemesi yapıyorum. Sen Loncanı Toplayıp gelip eminönünde aktarım yaparken beni kesiyordun, ben sesimi çıkarmıyordum. Gelip lonca sayfamdan bişeyler söyledin = Bizimkiler sessiz Kalmadı. Ayrıca bu kaç aydır olmuş bi olay , ama ben bunu 3 hafta öncesine kadar önemsememiştim bile... Bu oyunda Tanıdığım . saygıdeğer biriydin bikaç ay öncesine kadar ama kurtlar loncasına girdikten sonra sana bi haller oldu.

Yaşarın (xxİnfazxx) 'in o akşamki bi sözü vardı ^49 Olan Rütbesi Olan bide plusu olan arkasında 3 5 lonca arkadasıyla gelip kendini bi halt zannediyor^ diye . Bizimde 49umuz var rütbemiz var ama senin gibi hava yapmıyoruz.

Neyse ; Yapacağın yoruma cevaben birşey yazmıyacam. Tek şey söylüyorum yazıklar olsun.

Reisim , Lonca sayfanı kirlettiğim için özür dilerim sen ve diğer arkadaslardan.

@@..İyi Geceler..@@

Bare Yalan Konuşma , İnfaz Adlı Arkadaş Yaşar Gelsn Burda Solesin O Gece Peşimden Koşmadın Mı ?? Aktarım Mı Yapıyodun ?

Ben O Gece Loncamı Toplamdım!!! Ben Bolgeden Peşimde Ne Dolanıyonuz İşim Var Dedim Ve Bunu Duyan Lonca Arkadaşlarım Geldi!!

Sen Yaşar Bide Bi Şifa Arkamdan koşuyodunuz Kesmek İçin...Mısır Onunde bizim Çocuklar Gelince Hemen Bolgeden Yazdın Pls In var Lonca Arkadaşlarını Topladın Hava Atıyosun Dedin...Senide Banka Arka Sokağında Yakaladım Yalan De Hadi ?

Ve Ozamanlar Benim Şifamın Rutbesi Kahve Rengi Yıldızdı Ben O Rutbeyle Mi Hava Atıcam Sana ben O Rutbeyi 1 Saate Kasıyorum ;)

Pls ımla mı Hava Atıcam Ben Her Ay Alıyorum ;)

Loncaya girdim Kendimi bişey Mi Sandım ? Ben Herzaman Bendim ben Herzaman Hezeyandım ;)

Bak Burda Oynama Bana Şimdi...Cevap Yazmıcakmış...Yazamasn Zaten Oynarsın Anca ;)

Ben Seni Sever Sayardım Asıl Sen Ve loncan Buna Layik Olamadınız O gecede Benm Arkmdan Koşmana Rağmen Ben yinede Bolgeye Yazdım K.bakma sinirime Geldn Bolgeden Çık Dedim Sana Sen Ne Yaptın Uzattın...

Ben hiç Birşeyin Havasını Yapmıyorum Sen Bunu Bole Goruyosun ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
CcCxhasanxCcC
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen CcCxhasanxCcC »

Kurtlarxkadriye yazdı:Resim

Resim

Rica etsem Banada yaparmısınız bitane :)

!..Loncanız Hayırlı Olsun..!
D..x..OroNTeZ UnderGranD..x..D

!!..AKIL ALMAZ YAPTIKLARIMA , AKLINIZ ALMAZ YAPACAKLARIMA..!
Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

CcCxhasanxCcC yazdı:
Kurtlarxkadriye yazdı:Resim

Resim

Rica etsem Banada yaparmısınız bitane :)

!..Loncanız Hayırlı Olsun..!

Teşekür Ederizde Loncamız Yeni Bir Lonca Değil =)

Ama Yinede Sağol =)

Kadriye Arkadaşada Bir Foto Yaparmısın ?
Resim
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

bu sucukluxkaşarlı tost deilki nası yapiyim öle hemen =D ama bi lakap filan varsa ilham perilerimde seni severse yaparım tabi bişiler.... :D
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

cansuhzn yazdı:
Louster yazdı:
cansuhzn yazdı:

Bu Loncada Kim Dostun ?

Kurtlarxltexasll

Kurtreis

İkinizde sevdiğim insanlarsınız aranızda bir sorun varsa bunu dışa vurmayın hele burada asla
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Reisim , Yarın oyunda olursan Sana söylemek istediğim bikaç konu var.

İyi geceler..!
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !

“Lonca İletişim” sayfasına dön