İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Cymzarakli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Mesaj gönderen Cymzarakli »

Resim

Kod: Tümünü seç

http://img232.imageshack.us/img232/4869/gmatx.png

BuMudur sevGiLi Gm .... Budur ......!!!!
PolicexRoyale
Resim

Resim

Resim

{Teşekkürler SevGiLi MeRaN}

JUN
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Cymzarakli yazdı:Resim

ee sayqı yok taßi koLatukLarı SaLLanıyo..

LATHANDER

İSTİFA
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Arkadaşlar eleştiri karşıdakinin insan olduğunu unutmayıp empati kurarak yapalım
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

Cymzarakli yazdı:Resim

HEHE BAŞLA CAPTAİN SENDE BAŞLA :D Bİ SEN EKSİKTİN
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
xpolicexroyalex
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xpolicexroyalex »

Lathander yazdı:

Konu hakkında ilgili GM'imizle görüştük. Hatta imza da sözlerinin çarpıtıldığını belirtmiş. "Başlamak" kelimesi sizlerin aklınızdan geçen şekilde kullanılmamıştır. Etkinlik alanında yer alan savaşmayan (burası protesto, buna saygı duyuyoruz), ama kendisi savaşmadığı gibi savaşarak etkinliğe katılanlarıda müdahale etmek isteyen kişileri "ALANDAN UZAKLAŞTIRMAYA" başlamaktır ki nitekim, küfür etmeye değil, bu kişileri etkinlik alanından uzaklaştırmaya başlamıştır.

Protesto edebilirsiniz buna son derece saygı duyarım. Ama ince hesaplarla sahte olaylar yaratmaya çalışırsanız her hangi bir sabır göstermeyiz.

Bilginize.
Cymzaraklı adlı forum üyeliğim Kısacası süresiz banlanmıştır . iMzamdan sebebini anlarsınız. Bu oyun Bukadar işte :!: :!: :!: :!:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Kusura bakmayın ama siz sürekli yılanın deliğini elinizi sokararsanız oda sizi ısısrır sonra yılana neden ısırdın diye yakınmayın :!: :!: :!: :!:
xpolicexroyalex
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xpolicexroyalex »

KaraXHayalet yazdı:Kusura bakmayın ama siz sürekli yılanın deliğini elinizi sokararsanız oda sizi ısısrır sonra yılana neden ısırdın diye yakınmayın :!: :!: :!: :!:
[içerik Silinmiştir]

1 Haftalığına hesabınızı kapatıyorum.

TATLISU
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

xpolicexroyalex yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Kusura bakmayın ama siz sürekli yılanın deliğini elinizi sokararsanız oda sizi ısısrır sonra yılana neden ısırdın diye yakınmayın :!: :!: :!: :!:
[İçerik Silinmiştir.]
İnsan gibi cesurca karşıma çıkıp tartışmak yerine küfür edip kaçacak kadar korkaksın tebrikler
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

KaraXHayalet yazdı:Arkadaşlar eleştiri karşıdakinin insan olduğunu unutmayıp empati kurarak yapalım

Onların yerinde olsanız derken, insanlara iki e-pin diyerek bir hafta sonra 1 e-pin diyerek ve sonlara doğru ya siz bizi yanlış anladınız her sunucudan 3 kişi bu ödülü alacak deseydim mi ben ne yapardım. Gelir adam gibi açıklama yapardım. Biz burda yanlış yaptık tüm camiyadan özür dileriz derdim. Sen empati kurmayı dene sen ne yapardın. Seni görelim.???

az önceki konu kiltlenmiş burdan cvp vermek istersin belki diye eklemek istedim.

sakın bana lathender acıklama ile özür dilemiş deme. "siz bizi yanlış anlamışsınız" bunun çözümü değildir. İlk vaadlerinde neden bulundular (açıklanır) ikinciye neden dönüldü (açıklanır) ve en son bomba neden patladı (açıklanır) herkeste duruma göre eleştirir empati kurar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Sanatkarr yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Arkadaşlar eleştiri karşıdakinin insan olduğunu unutmayıp empati kurarak yapalım

Onların yerinde olsanız derken, insanlara iki e-pin diyerek bir hafta sonra 1 e-pin diyerek ve sonlara doğru ya siz bizi yanlış anladınız her sunucudan 3 kişi bu ödülü alacak deseydim mi ben ne yapardım. Gelir adam gibi açıklama yapardım. Biz burda yanlış yaptık tüm camiyadan özür dileriz derdim. Sen empati kurmayı dene sen ne yapardın. Seni görelim.???

az önceki konu kiltlenmiş burdan cvp vermek istersin belki diye eklemek istedim.
Evet :) öncelikle seviyeli ve kimseyi hedef almadan medeni bir tartışma olsun :) bir şey sorucam siz sobee GİBİ bir şirketten blizzard gibi hizmet bekliyomusunuz ? evet sobee şirketi türkiyede hiç bir altyapı olmadan kuruldu ve bügünlere geldi bu gerçekten taktir edilesi bir başarı kendi ülkelerdi de tanınmadan kapanan bir sürü şirket var ama hepside profesyonel adamlar ve şimdi büyük şirketler onları havada kapıyo türkiyede tekrar ediyorum hiç bir altyapı yok sadece acemi 1-2 bilgisayar programcısı toplanıp böyle bir şey yapıyorlar ama daha bu oyun kaç yılında duyuruldu bilmiyorum o yüzden siz hesaplayın bu yıla kadar bu kadar sene ayakta kalıp gelişen bir şirket türkiye için neden umut olmasın oyun olduğu gibi yatağan almadım kafa koparanı kaldırmanız mümkün değil düz bir çizgi düşünün başında sobee şirketi altttada oyuncular var çizginin sonunda ne olduğunu siz bilin bu çizgide sobee şirketi düz gitmesi imkansız mutlaka inişleri çıkışları olacak yaptıkları hatalar olacak ve biz bunları kabul edip gerekdiği yerde uyarıp ama seviyeli şekilde onlara yardım edeceğiz ve türkiyeyi farklı farklı yerlerde şu şu oyunlarla temsil etmelerine yardım edeceğiz devamını yazarım ama çook uzar :lol:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön