... Ancak bazı şeyler geri dönülemeyecek noktalara gelmeye başlamıştı. Beyaz Köşk döneminde Meteor bölgesi, Sirkeci Garı çevresinden Galata Köprüsü ve Limanlara kadar olan kısım ...
Buyrun kanıtı ..
Wideoda sadece bunu değil antredeopyu bile göstermiş yani bir resime bakarak neresi olduğunu tam olarak anlayamayız
Bu video "Çemberlitaş" Videosu değil dikakt ediniz Bu görüntü sanırım Grub Bölgeleri'nin videosunda vardı..
Ben o fotoğrafı sirkeci garı görüntüsü diye koydum Umut
yoksa hikayede yazanlardan yola çıkmak lazım
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters ,Bir Düz ..
Ukulady yazdı:Ben o fotoğrafı sirkeci garı görüntüsü diye koydum Umut
yoksa hikayede yazanlardan yola çıkmak lazım
Anladım orasını.. Ama Sirkeci Garı ile Çemberlitaş alakalı değil bence.. Sirkeci Garı sanki Karaköy ile alakalı gibi.. _____________________________________________________________________________________________________
JouRney yazdı:Arkadaşlar,
Datalar ile oynayan kişiler Fotoğraf koymuştu, Çemberlitaş'ın girişi ile igili. Böyle lağım gibi birşey, parmaklıklı. Öyle bir yerden olacak.. İhtimallerimizi bunun üzerinden de yoğunlaştırabiliriz.
Lağım diyince aklıma bir tek böyle Kanalizasyon ve Fareler geliyor benim
Ancak bazı şeyler geri dönülemeyecek noktalara gelmeye başlamıştı. Beyaz Köşk döneminde Meteor bölgesi, Sirkeci Garı çevresinden Galata Köprüsü ve Limanlara kadar olan kısım ...
Valla Tarihçe böyle yazıyor ..
İki Ters ,Bir Düz ..
Gördüm resmi ben
Lagım girişi şeklinde ama Lağım deyince aklıma Lağım fareleri geliyor onlarda bankanın ilerisinde ve obsidyen madenin orada bulunuyorlar ..
Çemberlitaş ise çok uzak bir yere Arz Sancağın ilerisine dayanıyor ve de arz sancakta tramway rayları kopuyordu ..
İlave olarak Çemberlitaşda ray var ..
İki Ters ,Bir Düz ..
[İçerik Silinmiştir]-Oyun dosyalarının değiştirilmesiyle oluşturulan ekran görüntülerinin,bilgilerin yayınlanması.( Her tekrar için, ceza katlanarak artar. 7-14-süresiz)
JouRney yazdı:Arkadaşlar,
Datalar ile oynayan kişiler Fotoğraf koymuştu, Çemberlitaş'ın girişi ile igili. Böyle lağım gibi birşey, parmaklıklı. Öyle bir yerden olacak.. İhtimallerimizi bunun üzerinden de yoğunlaştırabiliriz.
Lağım diyince aklıma bir tek böyle Kanalizasyon ve Fareler geliyor benim
Parmaklıklar labirentte var , labirentte de parmaklıklı ve arkası olmayan birçok kapı var , ama labirentin olması birazcık tuhaf olur sanki , Mısır Çarşısı oyunun başından beri var,bunun içinde Sığınak olması biraz normal ama Labi içinde olması ...