eRuditoTR yazdı:Öncelikle İyi forumlar
Loncadaşlar loncadan ayrılma kararı aldım.Loncada bi arkadaş zaten güvenimi sarstı Nickide Denizxyıldızı Bu arkadaşa dikkat ederseniz sevinirim...Eren Kardeşime Çok Teşekkür Ediyorum ( Belaxtube ) Emeği Çok Geçti çoğu şeyde, Size başarılar diliyorum...
Eyw Birkan'ım sanada Teşekkürler kararına saygı duyuyorum oyuna girmicem zaten uzun bi müddet düşünmüyorum
eRuditoTR yazdı:Öncelikle İyi forumlar
Loncadaşlar loncadan ayrılma kararı aldım.Loncada bi arkadaş zaten güvenimi sarstı Nickide Denizxyıldızı Bu arkadaşa dikkat ederseniz sevinirim...Eren Kardeşime Çok Teşekkür Ediyorum ( Belaxtube ) Emeği Çok Geçti çoğu şeyde, Size başarılar diliyorum...
Eyw Birkan'ım sanada Teşekkürler kararına saygı duyuyorum oyuna girmicem zaten uzun bi müddet düşünmüyorum
Atılacak kişi varsa sen değilsin bunu bil oyüzden sen otur oturdugun yerde loncayı emanet etcek kim kaldı saçmalamayın sizler özellikle Birkan (Efexmelih) sen bu olaya el atıcaksın en yakınımda sen durdun gene işlerin nasıl yürüdüğünü sen biliorsun az çok en büyük yardımcın ise MErt olucaktır Merti dinle bana bile o öğretti ilk geldiğimde ..
ve mert o siyahla yazdıgın bizim Ali ve Turgut Byprens ve İslam hakknda konusalım senle ortalık yanlıs anlamayla alewlenmesin gene
Loncanız hakkında diyecek birşeyim yok ama aranızda hırsız barındırdığınızı bilmiyordum GSTAMERGS bizim çalınan karakterimiz bu mesajı yazdığım tarihle aşağıda attığım linkten bakabilirsiniz foruma yayınladığımız tarih arasındaki farka bakmayı unutmayın!!! ....
Sorabilirmiyim acaba hangi Belirtilen Kuralı Çiynemişim. :?:
Lonca karakteriniz lodos klanına girmiş ve üstüne üstlük kendı loncadaşlarınızı kesmekteydı karakterinizi her kim kullanırsa kullansın sorumluluğu size yani loncaya aldıgımız kişiye aittir ve lodos olmak yasaktır..
Hiçbir zaman lodos Klanına Girmedim, Kime sorarsanız sorun AsteRixX Lodos oldumu diye.
Benim bir arkadaşım, Bizim çarın ismine benzer isim değiştirmek istedi kabul ettim (AsteRiXxII) ve bu Çarın Sorumluluğu bende değildi, ve benle hiçbir alakası yoktu, ve Sizin Loncada olan çar AsteRixX ti (AsteRiXxII) değildi,
Herneyse Yargısızinfaz Yapıyorsunuz, Artık Loncanızda Değilim,
Birkan sana güweniyorum bu işi en iyi şekilde yapıcaksın . Yeni görewlerinizde hepinize başarılar Allah yardımcınız ve yol göstericiniz olsun arkadaşlar yeni bir değişimle YaKaMoZ kaldığı yerden dewam edicektir b una can-ı gönülden inanıyorum...
Loncadan ayrıLan arakdaşlara BaşarıLar DiLeRiz , BiZ BeLaX leR oLaraK YaKaMozZ Loncasının Daima arkasındayız Çünqi Yakamoz iLe beLaX in araSında hiç bir faRK qöremiyorum . iyi forMlaR ... ayrıca ereN aBi Senin qözün arKada kaLmasın .. BirKan SağLam adamdır ve Bu Loncayı ayaKta TutabiLcek Kapasitde bir adAM Hadi birKan qöreLim seni Dostum