Ne kötülüğümüzü gördün adama şaheser dedik aşk olsun diyor bana vay beRuTkaY yazdı:Bu lonca sayfasını ezikliğinle kirletmeye hakkın yok arkadaş :mrgreen: Benim canısı 17 bin basıyo sen neden bahsediyosun :mrgreen: Ersin sanada aşk olsun. Lonca arkadaşının değilde bu serconun yanındasın. 2 ye 2 nen hadin bakamGodfreyxSpider07 yazdı:12bin küsür can basmamın fotosu var bitek düelloda kabul ediyosan![]()
Veli abi bu eziği başkan neden yaptınız yaa.Loncamıza yeni gelen arkadaşlara da Ersin'le Allah sabırlık versin diyorum.
Şaka bir yana hayırlı olsun.
&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
En son Fearoftheclipse tarafından 25 Ağu 2010 19:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
bizde seni özledik kardeşim sensiz olmuyor biliyorsun nadidesin şahesersinEnderxangel yazdı:Selam olsun Kuşadasından tüm dostlara...
Napıyosunuz nasılsınız?Çok özledim hepinizi![]()
Arkamdan da amma konuşulmuş haSercan tahtı sana bırakmaaam
O taht ya benim ya kara toprağın
(ya da canısımın
)
Bu arada aramıza katılan kardeşlerimiz hoşgelmişlerGelince daha detaylı tanışırız inş.
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
Est. o sizin nadideliğiniz şaheserliğinizAscendant yazdı:bizde seni özledik kardeşim sensiz olmuyor biliyorsun nadidesin şahesersinEnderxangel yazdı:Selam olsun Kuşadasından tüm dostlara...
(ya da canısımın
)
Bu arada aramıza katılan kardeşlerimiz hoşgelmişlerGelince daha detaylı tanışırız inş.
geri gelde şu zorluk bitsin yahu .. bu arada ne zaman dönüyorsun .
Gelicem inş. ama daha bi 12-13 gün daha var sanırım...3 gündür tatile başladım sayılmaz

Gocuman
güzel güzel .. bu arada iftar yemegine gidecegim .. iftardan sonra veya baska zaman yorumlasırızEnderxangel yazdı:Est. o sizin nadideliğiniz şaheserliğinizAscendant yazdı:bizde seni özledik kardeşim sensiz olmuyor biliyorsun nadidesin şahesersinEnderxangel yazdı:Selam olsun Kuşadasından tüm dostlara...
(ya da canısımın
)
geri gelde şu zorluk bitsin yahu .. bu arada ne zaman dönüyorsun .
Gelicem inş. ama daha bi 12-13 gün daha var sanırım...3 gündür tatile başladım sayılmazbahçeyle evin temizliğiyle falan uğraştık anca bugün deniz yüzü görebildim
Burda topliyim enerjimi gelicem inş. bomba gibi
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
Haydi dostlar görüşürüz daha sonra..Hepiniz Allaha emanetsiniz..
Kuşadasından kucak dolusu sevgiler
Çok özledim hepinizi şimdiden
ops:
Kuşadasından kucak dolusu sevgiler

Gocuman
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
Bizde seni şaheser en yakın zamanda kavuşmak dileğiyle...Enderxangel yazdı:Haydi dostlar görüşürüz daha sonra..Hepiniz Allaha emanetsiniz..
Kuşadasından kucak dolusu sevgilerÇok özledim hepinizi şimdiden
ops:
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
- Pardusxthebat
- İskele Babası
eyw . sanada hayırlı günler
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
Tekrardan selam dostlarım 
Bugün de geldim hatta oyuna baktım biara ama net yavaş olduğu için uğraşmadım çıktım..
Şimdi bakıyorum da kafamı dağıtmışlığın etkisiyle sanırım oyun pek önemli gelmiyor
Forumdaki kavgalara baktıkça sırıtıyorum..Kendime oyun felsefesi edindim,bundan sonra tartışmaya girmicem
Bianlık özeleştirimi yaptım da..Oyunu böyle ara vererek oynadığım zaman daha çok seviyorum
Size tavsiyem ne yaparlarsa yapsınlar,kavgaya veya tartışmaya girmeyin değmiyo çünkü
Ha bu arada dönüşüm biraz erkene çekildi sanırım
Arefeden 1 gün önce veya bayramdan 1 gün sonra gelme seçenekleri arasındayız 
Bugün de geldim hatta oyuna baktım biara ama net yavaş olduğu için uğraşmadım çıktım..
Şimdi bakıyorum da kafamı dağıtmışlığın etkisiyle sanırım oyun pek önemli gelmiyor
Forumdaki kavgalara baktıkça sırıtıyorum..Kendime oyun felsefesi edindim,bundan sonra tartışmaya girmicem
Bianlık özeleştirimi yaptım da..Oyunu böyle ara vererek oynadığım zaman daha çok seviyorum
Size tavsiyem ne yaparlarsa yapsınlar,kavgaya veya tartışmaya girmeyin değmiyo çünkü
Ha bu arada dönüşüm biraz erkene çekildi sanırım

Gocuman