sobee nin yeni oyunu çökün :D
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
Katıldıgım diğer online oyunların kapalı betalarından biliyorum i7lileri baştan çekiyodu adamlar o dxdiagı boşa vermiyor adam.
dxdiag dosyası ile Kapalı Betaya kişiler seçilirken çeşitlilik olsun hataları daha iyi görmek için yapıyorlar.
Seçerkende AMD Ekran Kartlı / Nvidia Ekran Kartlı & İntel İşlemcili / AMD işlemcili 1Gb Ram li / 16 GB Ramli gibi bunların hepsinin karışımı bir test ekibi kurarak her alanda sorunları görmek istiyorlar.Yani sistemi iyi olanlara öncelik tanınması gibi bir durum olduğunu sanmıyorum.
Bknz. İKV de ki AMD ekran kartlarında sıkça karşılaşılan görüntü probleminden deneyimli oldukları için "Kader Mühürleri"nde bu durumu daha piyasaya sürmeden sorunu rahat tespit etmeyi / çözmeyi hedeflemişlerdir.
Seçerkende AMD Ekran Kartlı / Nvidia Ekran Kartlı & İntel İşlemcili / AMD işlemcili 1Gb Ram li / 16 GB Ramli gibi bunların hepsinin karışımı bir test ekibi kurarak her alanda sorunları görmek istiyorlar.Yani sistemi iyi olanlara öncelik tanınması gibi bir durum olduğunu sanmıyorum.
Bknz. İKV de ki AMD ekran kartlarında sıkça karşılaşılan görüntü probleminden deneyimli oldukları için "Kader Mühürleri"nde bu durumu daha piyasaya sürmeden sorunu rahat tespit etmeyi / çözmeyi hedeflemişlerdir.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Katılıyorum, sorunları testler ile şimdiden hal edip oyunu o şekilde piyasaya sürmek istiyorlar. Çok doğru bir karar!resp0nse yazdı:dxdiag dosyası ile Kapalı Betaya kişiler seçilirken çeşitlilik olsun hataları daha iyi görmek için yapıyorlar.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Hazirandan aşağı açılmaz bu oyun
okulların kapanıp liselilerin gelmesini bekliyorlar bencedeMaHKuMII yazdı:Hazirandan aşağı açılmaz bu oyun
auril & DoubleLift
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Kapalı beta başlıyormuş.
Biraz hızlı ilerleseler iyi olacak ama kaplumbağa hızına da razıyım yeter ki ilerlesinler.

Biraz hızlı ilerleseler iyi olacak ama kaplumbağa hızına da razıyım yeter ki ilerlesinler.

insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Bence nisabnin 1. Veya 2. Hafrasi acilsa fena olmazdi hani ama bana da hazirandan once acilmaz givi geliyo
Kapalı beta bugün itibari ile başladı Saat : 21:00 - 23:00 arasında ilk test gerçekleştirilecek.
HATIRLATMALAR
Kader Mühürleri Kapalı Beta Testleri (KBT) dışarıya kapalı bir şekilde gerçekleşiyor. Kader Mühürleri Gizlilik Sözleşmesi gereği oyunun bu sürümüyle ilgili hiçbir şekilde yazılı, görsel veya video içeriği paylaşamayacağınızı öncelikli olarak hatırlatmak isteriz.
Bu nedenle hiçbir içerden bilgi verilemicek
HATIRLATMALAR
Kader Mühürleri Kapalı Beta Testleri (KBT) dışarıya kapalı bir şekilde gerçekleşiyor. Kader Mühürleri Gizlilik Sözleşmesi gereği oyunun bu sürümüyle ilgili hiçbir şekilde yazılı, görsel veya video içeriği paylaşamayacağınızı öncelikli olarak hatırlatmak isteriz.
Bu nedenle hiçbir içerden bilgi verilemicek
2006-2016
Seçilen arkadaşlarımız şimdiden bilgi sızdırıyor :? aslında seçildiklerini dahi söylememeleri gerekti..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Bu süreçteki paylaşımların çok önemli olduğunu sanmıyorum.Şayet deneyimimiz Nerull,Orti gibi Sobee çalışanları ile muhabbet şeklindeydi.Bu platformdaki paylaşımlar sıkıntı olacak olsa müdahale ederlerdi.Esadullah yazdı:Seçilen arkadaşlarımız şimdiden bilgi sızdırıyor :? aslında seçildiklerini dahi söylememeleri gerekti..